Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανες την επιλογη που ηθελες...οποτε (για)τι ρωτας?

Απλα να ενημερωσω επειδη ασχοληθήκατε με το θεμα που ανοιξα. Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Με τα ιδια χρηματα, μπορεις να βρεις +καλυτερο SSD :-) Στο συγκεκριμενο μηχανημα,
ισως να μην γινεται αντιληπτο, αλλα ψιλοαμαρτια, να μην..! (οταν ειναι σε ιδια χρηματα)
Η μνημη παλι, εαν χρειαζεται μετα τον SDD, θα επρεπε να ψαχθει, το ενδεχομενο 8GB
Δηλαδη μια και καλη, maxαρισμα! Οπου αν χρειαζεται σημαινει πως: με light χρηση και
παραμετροποιηση αφου ειναι ενα 14"αρι λαπτοπακι, δεν χρειαζεται (τα) ιδιαιτερα εξοδα
Αν ομως υπαρχει απαιτηση & αλλης χρησης, τοτε ας γινει μια κι εξω το μεγιστο = 8αρι  B) 

Δημοσ.

Τσεκαρε + με ενα Cinebench: τι scores σου δινει cpu 
-> μηπως παιζει σε εξοικονομηση ενεργειας mode... :ph34r:
https://www.notebookcheck.net/Intel-Celeron-N2840-Notebook-Processor.117418.0.html
Στo Cinebench: 0.76 με 0.92 ειναι λογικα μια διαφορα
που οφειλεται σε αυτο, ενω θες παντα το μεγαλυτερο

Δημοσ.

Με τα ιδια χρηματα, μπορεις να βρεις +καλυτερο SSD :-) Στο συγκεκριμενο μηχανημα,

ισως να μην γινεται αντιληπτο, αλλα ψιλοαμαρτια, να μην..! (οταν ειναι σε ιδια χρηματα)

Η μνημη παλι, εαν χρειαζεται μετα τον SDD, θα επρεπε να ψαχθει, το ενδεχομενο 8GB

Δηλαδη μια και καλη, maxαρισμα! Οπου αν χρειαζεται σημαινει πως: με light χρηση και

παραμετροποιηση αφου ειναι ενα 14"αρι λαπτοπακι, δεν χρειαζεται (τα) ιδιαιτερα εξοδα

Αν ομως υπαρχει απαιτηση & αλλης χρησης, τοτε ας γινει μια κι εξω το μεγιστο = 8αρι  B)

Tελικα αλλαξα πριν λιγο την παραγγελία.Θα βαλω στο λαπτοπ τον δικο μου τον ssd ( samsung 240 evo 120GB) και μία 4αρα ram και θα παρω για μενα τον Samsung 250 evo 250GB. Στο λαπτοπ δεν γινεται τιποτα ιδιαιτερο σε εργασιες. Οποτε νομιζω και με την ram την 4αρα θα ανασανει αξιοπρεπως.Με 130 ευρω συνολικα καθαρισα τη μπουγαδα... Και εγω αναβαθμιζομαι (pc) και το λαπτοπ σημαντικα.

Δημοσ.

Σορυ που θα σε στεναχωρήσω αλλα ο celeron ειναι πραγματικο σκουπιδι,βαλτου μονο ssd και καθαρη εγκατασταση και ειναι κομπλε για απλες δουλειές

Δημοσ.

Σορυ που θα σε στεναχωρήσω αλλα ο celeron ειναι πραγματικο σκουπιδι,βαλτου μονο ssd και καθαρη εγκατασταση και ειναι κομπλε για απλες δουλειές

Μπα δε με στεναχωρεις φιλε.Ηξερα οτι δεν εχει πολλες δυνατοτητες.Για τη γυναικα μου τον εχω παρει.Του εβαλα και τον ssd και ειναι μια χαρα απο πριν.Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...