Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δεις μεγάλες διαφορές, αρκεί να υποστηρίζει crossfire το εκάστοτε παιχνίδι. Από τροφοδοτικό είσαι μια χαρά, απλά έχε υπόψιν ότι στην 12άρα βγάζει 62A, δηλαδή μέχρι 744W (και όχι 850). Αν ανεβάσεις ρολόγια στις κάρτες, θα είσαι σχετικά οριακά, γιατί οι fx83XX είναι αρκετά φαγανοί απ'τα 4.5Ghz και άνω και βλέπω τον δικό σου τον έχεις στα 4.7, οπότε δεν στο προτείνω. Χωρίς OC στις κάρτες δεν θα έχεις κανένα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, θα δεις αρκετή διαφορά.

επλιζω το τροφοδοτικο να  μπορει να ανταπεξελθει ε?..αλλα θα βαλω κυρια την 7970 λογου μικροτερου ρολογιου σωστα? η αν ανεβασω να την φερω στα ισ αμε την vapor-x ? τι θ αειναι καλυτερο

Σε ευχαριστω για της απαντησεις σου!! 

Θα δεις μεγάλες διαφορές, αρκεί να υποστηρίζει crossfire το εκάστοτε παιχνίδι. Από τροφοδοτικό είσαι μια χαρά, απλά έχε υπόψιν ότι στην 12άρα βγάζει 62A, δηλαδή μέχρι 744W (και όχι 850). Αν ανεβάσεις ρολόγια στις κάρτες, θα είσαι σχετικά οριακά, γιατί οι fx83XX είναι αρκετά φαγανοί απ'τα 4.5Ghz και άνω και βλέπω τον δικό σου τον έχεις στα 4.7, οπότε δεν στο προτείνω. Χωρίς OC στις κάρτες δεν θα έχεις κανένα θέμα.

θα το κατεβασω τον επεξεργαστη λεω στα 4.3 πεισοτερο για crysis 3 to κανω λες να μην υποστηριζει ...δεν το εχω δει αυτο....βλακεια!!! δεν μου περασε απο μυαλο!!

ελαγα να φερω στα ισια τα ρολογια  βαση  της 7970 και να κατεβασω τον φχ στα 4.3 πιστευω να μην εχω θεματα...αν και η  7970 εχω ακουσει ευκολα παει 1070 σαν thn vapor-x μαμα, αντε να ερθει το πρωι ν....σαν μικρο παιδι(36 ετων)

Δημοσ.

Θα σε γελάσω, πάνε χρόνια που είχα το αντίστοιχο crossfire (280x-7950), αλλά νομίζω ότι έχει crossfire support, ίσως θα πρέπει να το ρυθμίσεις όμως μέσω Catalyst profile ή όπως το λένε τώρα το control panel της κόκκινης :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα σε γελάσω, πάνε χρόνια που είχα το αντίστοιχο crossfire (280x-7950), αλλά νομίζω ότι έχει crossfire support, ίσως θα πρέπει να το ρυθμίσεις όμως μέσω Catalyst profile ή όπως το λένε τώρα το control panel της κόκκινης :P

οι βυσινη οδηγοι χαχαχα  ναι απο εκει αν και ειδα  οτο  υποστηριζει και το παιχνιδη! ουφφφφφφφφφ

Δημοσ.

την πηρα την σερταρα ανεβασα το ρολοι της το ιδιο με της vapor x αλλα δεν ειχα τα ρευματα για τα 2 χ 4 πιν και εβαλα ενα 3αρι πιν μαζι με ενα 4αρι δηλαδη  η καρτα δουλευει αντι γι α8 πιν με  7 πιν συνολο ελπιζω να μην  μου κοβει η 7970...sto crysis 3 δεν ανεβασε πολλα πιστευα  60fps θα ηταν καρφωμενο....αλλα.....θα κανω και αλαγη στην διαταξη μπας και ειναι αυτο  εχω βαλει να διαβζη κυρια την  vapor ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο δικό μου είχα: Κύρια την r9 280x vaporx και δεύτερη την 7950 gigabyte. Θέλει δύο γέφυρες για να παίξει σωστά και το λέει και ο driver αυτό. Σε εμένα παίξανε πολύ καλά σε αρκετά παιχνίδια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...