i7vasilis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλημερα παιδια, Θα ηθελα την γνωμη σας για την αξιοπιστια των εταιρειων φορητων υπολογιστων. Θελω να αγορασω laptop για την δουλεια μεταξυ των 350-500 ευρω με μονες υποχρεωτικες αναγκες: 4GB RAM Windows 7 professional (αυστηρα για την συμβατοτητα των προγραμματων μου) οι επεξεργαστες, καρτες γραφικων και τα υπολοιπα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συγκεκριμενα. Γενικα κατα αυξουσα σειρα εχω ακουσει οτι ειναι ως εξης οι εταιρειες (ως αναφορα την αξιοπιστια τους): χειροτερη --> καλυτερη: HP -> TurboX -> Asus -> Lenovo -> Aser -> Toshiba -> Dell. Η γνωμη σας θα ηταν ειλικρινά πολυτιμη. (εαν δεν σας κανει και κοπος παρακαλω προτεινεται και καποιον υπολογιστη) ευχαριστω!
basilis5 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 οταν μιλαμε για business μιλαμε για dell-HP-lenovo. Αν θες βαλε καπου και την toshiba. Προσωπικα στην δικη μου δουλεια turbo x εχουμε μονο συραπτικα και κατι υποποδια. Την asus την θεωρω τιμια, και με την acer προσωπικα δεν ασχολουμαι καν,αλλα την θεωρω σαφως ανωτερη απο turbo x. Aν βαλεις αυτα τα δεδομενα στο σκρουτζ, και δεχτουμε πως θες να παρεις ενα λαπτοπ που απο τη μαμα του φορα win 7 και δν εχεις σκοπο να τα περασεις εσυ, οι 2 επιλογες που σου ταιριαζουν ειναι οι https://www.skroutz.gr/s/9501710/HP-250-G5-i5-6200U-4GB-500GB-FHD-W7.html https://www.skroutz.gr/s/10863813/Lenovo-ThinkPad-E460-i5-6200U-4GB-500GB-W7.html βεβαια δεν ειναι κριτηριο να ενεργοποιησεις τα αντιστοιχα φιλτρα στο σκρουτζ, οποτε ας ακουσεις και καμια αλλη αποψη, η δικη μου μπορει να ναι πολυ biased.
i7vasilis Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου φιλε! θα ακολουθησω την επιλογη lenovo. γενικα η HP με εχει απογοητευσει.
bebis4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Dell και Lenovo απο μενα. dell λογω και του after sale service
TheAccountant Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παντως εμενα οτι φορητο και να μου δίνατε με 300-500 ευρώ....και η καλυτερη μαρκα του κοσμου να ταν, απογοητευμενος θα δηλωνα και μαλλον θα την εθαβα την εταιρια.
sil_unique Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλημερα παιδια, Θα ηθελα την γνωμη σας για την αξιοπιστια των εταιρειων φορητων υπολογιστων. Θελω να αγορασω laptop για την δουλεια μεταξυ των 350-500 ευρω με μονες υποχρεωτικες αναγκες: 4GB RAM Windows 7 professional (αυστηρα για την συμβατοτητα των προγραμματων μου) οι επεξεργαστες, καρτες γραφικων και τα υπολοιπα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συγκεκριμενα. Γενικα κατα αυξουσα σειρα εχω ακουσει οτι ειναι ως εξης οι εταιρειες (ως αναφορα την αξιοπιστια τους): χειροτερη --> καλυτερη: HP -> TurboX -> Asus -> Lenovo -> Aser -> Toshiba -> Dell. Η γνωμη σας θα ηταν ειλικρινά πολυτιμη. (εαν δεν σας κανει και κοπος παρακαλω προτεινεται και καποιον υπολογιστη) ευχαριστω! δεν θα έβαζα άλλη μάρκα κάτω από τα turboX για αρχή θα κατεβαζα τα acer και θα ανέβαζα τα HP στην σειρά τα dell καλή επιλογή τα lenovo καλή τιμή - απόδοση γενικά να έχεις το νου σου παίζει ρόλο και η σύνθεση του hardware, πχ εαν έχει ένα επεξεργαστή όλο και όλο η μητρική και παθητική ψύξη μην περιμένεις αποδόσεις αν έχει amd επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ναι έχεις το νου σου να το καθαρίζεις μην κλαις την καρτα καλυτερα ψάξε για κάτι με intel επεξεργαστή [οχι τα χαμηλότερα μοντέλα] 2
vasvasvas Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γιατί τόση πρεμουρα για ταμπέλες; Όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει πατάτες Προσέχετε απλα τι αγοραζετε Φθηνό και καλό φυσικά δεν υπαρχει
i7vasilis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γιατί τόση πρεμουρα για ταμπέλες; Όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει πατάτες Προσέχετε απλα τι αγοραζετε Φθηνό και καλό φυσικά δεν υπαρχει καταρχας σε ευχαριστω για τον χρονο σου που ασχοληθηκες. φθηνο και καλο φυσικα και δεν υπαρχει, αλλα μεταξυ των χειροτερων ζητας απλα την καλυτερη επιλογη
SaFiS Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 TUVLO-X (τα χειρότερα σκουπίδια μαζί με τα Innovator του e-shop) ------------------------------> Toshiba (δεν υπάρχει πλέον service και έχει σταματήσει η παραγωγή τους, οπότε μακριά) -> Acer -> Asus -> HP -> Lenovo -> Dell... Προσωπική άποψη πάντα, μετά από δοκιμές και φτιάξιμο βλαβών, σε πολλά από αυτά... 1
Stavros_Fox Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγω θα προτεινα να πας σε μεταχειρισμενο lenovo thinkpad... Με τα χρηματα σου παιρνεις ενα πραγματικα business laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα