Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω 2 οθόνες στο PC συνδεμένες στην παλιά GeForce GTX275.

Το MB είναι το ASUS H87 Pro το οποίο από ότι είδα έχει έξοδο για κάρτα οθόνης.

https://www.asus.com/us/Motherboards/H87PRO/

Μπορώ να συνδέσω και 3η οθόνη σε αυτό;

Με ενδιαφέρει ανεξάρτητος χειρισμός των οθονών... ούτε επέκταση ούτε clone, αλλά το λεγόμενο dual screen που χρησιμοποιώ και τώρα... 2 διαφορετικές οθόνες δλδ...

Δημοσ.

Η GTX275 είναι dual monitor εκτός αν την κάνεις SLI. Νομίζω είναι ώρα για upgrade όμως. :P

Αν συνδέσεις την τρίτη οθόνη στην MB λογικά θα έχεις stuttering.

Δημοσ.

Βασικά μια χαρά παίζει η GTX275. :) Δεν έχω απαιτήσεις για 3D πολλες... ίσως λίγες στο autocad, αλλα παιχνίδια δεν παίζονται ιδιαίτερα.

Αυτό όμως που κάνω είναι να βάζω το laptop δεξιά να παίζει κάτι όσο δουλεύω... κανα ματσάκι, κανα τέννις κλπ... το λυπάμαι όμως να κάνει συνέχεια αυτή τη δουλειά γιατί είναι workstation και δεν θέλω να με αφήσει όπως το προηγούμενο από Μ/Β.. επομένως βλέπω σαν καλή λύση μια 3η οθόνη με την κάρτα.

Από ότι κατάλαβα αν δεν είναι SLI οι κάρτες δεν παίζουν...

Τώρα βέβαια είδα το εξής στο Μ/Β

https://www.asus.com/us/Motherboards/H87PRO/

Multi-GPU/Monitors 4K Ultra HD ready Discover future visual experiences

Following up on popular 1080p full HD, 4K Ultra HD is the next big thing, and you’re ready for the upgrade thanks to integrated graphics that natively support up to 4096 x 2160 via HDMI or DisplayPort. That’s four times the pixel count of 1080p (1920 x 1080), offering incredible visual clarity, detail, and realism.

Connect up to 3 Full HD monitors via one port

DisplayPort 1.2 with Multi-Stream Transport (MST) allows you to connect up to three 1080p displays to a single output with daisy chaining, splitting the signal into three Full HD (1080p@60Hz) links.

Work with up to 3 displays

Connect up to three independent monitors at once using video outputs such as DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DVI, or VGA. Choose your outputs and set displays to either mirror mode or collage mode.

Η κάρτα που έχει το Μ/Β είναι η:

Integrated Graphics Processor  (ποια είναι δεν μπορεσα να βρω)
Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB/DisplayPort ports 
- Supports HDMI with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz
- Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
- Supports RGB with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
- Supports DisplayPort with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 3840 x 2160 @ 60 Hz 
Maximum shared memory of 1024 MB
Supports Intel® InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology, Insider™
Supports up to 3 displays simultaneously

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το επαναφέρω για να ρωτήσω το εξής:

Αν πάρω μια κάρτα GTX1060 με 6GB RAM με τιμές που όπως βλέπω ξεκινάν από 250€ τότε:

1/ Μπορώ να βάλω 3 οθόνες που θα παίζουν ανεξάρτητα... τώρα έχω 2 σε dual mode και είναι σαν να έχω (ας πουμε) 2PC με ένα μενου στην αριστερή οθόνη... βασικά αυτό που με νοιάζει είναι να μπορώ να κάνω drag-n-drop full screen παραθυρα από τη μια στην άλλη και κατευθείαν να ξαναγίνονται full screen ενώ το μενού θα το έχω μόνο στην αριστερή οθόνη... όπως δείχνω στη φωτό παρακάτω...

2/ Τα παιχνίδια θα παίζονται αξιοπρεπώς; Η κύρια χρήση θα είναι cad

3/ Έχει νόημα να πάω σε 1070 η δουλειά μου είναι κυρίως σε cad

t52gbd.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...