PiretosX Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με την συνομιλία. Το πρόβλημα εντοπίζεται σχετικά με τη συνομιλία καθώς θέλω να απενεργοποιήσω τη συνομιλία για μερικές επαφές μου και δεν μου εμφανίζει την σχετική επιλογή στις «Σύνθετες ρυθμίσεις» στις «Επιλογές» της συνομιλίας. Έχω ψάξει κάθε ρύθμιση του λογαριασμού και δεν έχω βρει κάτι προκειμένου να λύσει το πρόβλημα. Σας στέλνω στιγμιότυπο για να δείτε τι ακριβώς εμφανίζει. Παρακαλώ βοηθήστε με προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να σταματήσει η ταλαιπωρία μου… Σας επισυνάπτω και στιγμιότυπο οθόνης για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ 1
lek88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δοκίμασες αποσυνδεση και ξανά σύνδεση στον λογαριασμό να δεις αν φτιάξει;;
PiretosX Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 lekk88 μακαρι να ηταν τοσο απλο! εχει καιρο που το έχω παρατηρήσει και έχω στείλει σχετικη αναφορα προβληματος αλλα τπτ.... 1
lek88 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Κοίτα δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό. Αλλά για ένα διάστημα δεν μπορούσαν οι φίλοι να με κάνουν tag πουθενά. Δεν έβγαζε καν το όνομα μου. Δεν έβρισκα λύση κ έκανα για 2 ώρες απενεργοποιηση λογαριασμού και ξανά σύνδεση κ έφτιαξε μετά. Δοκίμασε το σαν τελευταία λύση αν και είναι διαφορετικό το πρόβλημα. Δεν βλεπω κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις από την μεριά σου.
PiretosX Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Θα το δοκιμάσω! Άντε μπας και βρούμε άκρη..!! Κανένας άλλο καμία ιδέα ρε παιδιά;
PiretosX Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μπα lek88 τιποτα! το εκλεισα ολο το βραδυ και τζιφος! 1
lek88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μπα lek88 τιποτα! το εκλεισα ολο το βραδυ και τζιφος! Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει δυστυχώς...
astrosunnefo Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μ' ένα search είδα πως κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα. Ίσως να μην είναι καν bug, παρά κατάργηση αυτής της δυνατότητας, και δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα όλοι οι λογαριασμοί. Αν θες τόσο πολύ διαθέσιμη την επιλογή, κάνε έναν καινούριο λογαριασμό (αν συνεχίζει να προσφέρεται στους καινούριους, βέβαια). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λύση.
Centurion Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του browser η δοκίμασε από άλλον να δεις αν το κάνει και εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα