dali13gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ε όχι ο αρθρογράφος δε μιλάει για τη νέα άφιξη του iTunes, για τις νέες αφίξεις των Spotify και iTunes μιλάει και για όποιον θα αμφιβάλει στο άρθρο είναι και αναλυτικός Αν η ίδια είδηση έβγαινε για το Android ή το iOS και ανέφερε το Spotify θα έρθει στο Google Play ή το App Store, πόσο στοίχημα να πηγαίναμε πως το πρώτο κιόλας σχόλιο θα αφορούσε το λάθος και από κάτω δεκάδες ανάλογα σχόλια; Είναι εντυπωσιακό εδώ και ενδεικτικό. Τόσα σχόλια και ο αναγνώστης δεν αντιλήφθηκε τίποτε. Η Microsoft έχει αποτύχει τόσο πολύ. το Windows Store για smartphone και για PC μπορείς να διαπιστώσεις αν είναι ένα, αν επισκεπτείς από υπολογιστή την ιστοσελίδα του καθενός Δεν βλέπω κάποιο λάθος στο άρθρο. Μιλάει ξεκάθαρα για Windows 10 και όχι για Windows 10 Mobile, οπότε η διευκρίνηση ότι πρόκειται για εφαρμογές που αφορούν το desktop λειτουργικό είναι περιττή.
AlexKane Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Πάντως, είχα την εντύπωση ότι στο store δεν επιτρέπεται malware
hyperspaced Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Βγάλε και το surface phone να με τρελάνεις μωρ* microsoft.... 1
KOSTAS4_XT Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 H MS μου φαίνεται θα προσπαθήσει μέσω των Windows 10 S να ενισχύσει το store της με καλές εφαρμογές και την γενική του βελτίωση καθώς αυτά τα πισιά θα είναι φθηνά και θα τα πάρει πολύς κόσμος και έτσι οι developers θα δώσουν λίιιιγη σημασία παραπάνω ώστε κάποια μέρα η MS να γυρίσει αυτό το λογισμικό σε arm. Ποιο ήταν το πρόβλημα με τα κινητά της Microsoft; To store. Έτσι λοιπόν τα μελλοντικά κινητά της MS θα έρθουν με έτοιμο store από αυτό το πρότζεκτ, και αυτό θα το πετύχει πιο εύκολα επειδή οι υπολογιστές είναι το δυνατό της σημείο. Δηλαδή θα φτιάξει το store της εξ'αιτίας των φθηνών λάπτοπ που δεν κατάφερε ΠΟΤΕ να φτιάξει στα κινητά. H Google κατάφερε να μπει στον χωρό του πισιού επειδή τα πήγαινε καλά με τις mobile συσκευές. Γιατί η MS να μην κάνει το αντίθετο εφόσον τα πάει καλά με τα κουμπιούτερς; Με λίγα λόγια εμένα μου φαίνεται ότι τα Windows 10 S είναι ένας δούρειος ίππος βελτιστοποίησης του store με τελικό στόχο τα κινητά. Μας έχει συνηθίσει η Microsoft με την τακτική "δούρειος ίππος" καθώς δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως κατάφερε και διέλυσε μια ολόκληρη Nokia. Πήγε ο Elop και στο τέλος κατάφεραν να τους εξαγοράσουν για ένα λίτρο κοκακόλα. Σατανικό. Ελπίζω να πέφτω λίγο μέσα γιατί βαρέθηκα iOS / Android. Συμφωνώ σε όλα φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα