Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν την βγαζετε μονο με τα δωρεαν παιχνιδια που ανεβαινουν κατα καιρους(τα οποια σχεδον παντα ειναι πολυ μικρες παραγωγες)τοτε λογικο ειναι να γραφονται τετοια.

Αλλα παρακαλω πολυ μην το γενικευετε το πραγμα,γιατι γελανε και οι πετρες(οι κλαινε οπως το παρει κανεις).

προφανώς και δεν τη βγάζουμε μόνο με τα free,αλλά και AAA τίτλους που έχω παίξει δεν κράτησαν το ενδιαφέρον μου για πολύ, μπορεί απλά να γέρασα όπως είπα :>

• Like 1
Δημοσ.

προφανώς και δεν τη βγάζουμε μόνο με τα free,αλλά και AAA τίτλους που έχω παίξει δεν κράτησαν το ενδιαφέρον μου για πολύ, μπορεί απλά να γέρασα όπως είπα :>

Δεν γέρασες.. Απλά δνε βγαίνουν καλά παιχνίδια.

Δημοσ.

Δεν γέρασες.. Απλά δνε βγαίνουν καλά παιχνίδια.

Ναι εχεις δικιο ολα παιχνιδια(ποια ολα?)μετρια ειναι ....

Τεσπα μην βγαινουμε εκτος θεματος απλα ας πουμε οτι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα ....

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο ολα παιχνιδια(ποια ολα?)μετρια ειναι ....

Τεσπα μην βγαινουμε εκτος θεματος απλα ας πουμε οτι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα ....

Ώραια για πες μου 5 Ώραια παιχνίδια που αξίζει να δώσει κάποιος χρήματα;

Δημοσ.

Ώραια για πες μου 5 Ώραια παιχνίδια που αξίζει να δώσει κάποιος χρήματα;

Δεν ειναι το θεμα εδω για να γινει τετοια κουβεντα,ουτε εχουμε ολοι τα ιδια γουστα για να μας αρεσουν τα ιδια παιχνιδια.

Μια χαρα αξιολογα παιχνιδια παντως βγαινουν και στο pc και στις κονσολες ας μεινουμε σε αυτο.

Δημοσ.

καλο ειναι να δινονται εστω και ετσι φρι παιχνιδια.

για το αν παιζονται η οχι παντα εβγαιαναν παιχνιδια καλα και μαπα.οσο ομως εστιαζουμε στο γραφικο και το βιντεο αντε και ηχο και δεν κοιταμε σε καμια περιπτωση το gameplay τοτε χανεται το παιχνιδι .

θυμαμαι να παιζω nba με ps1 με σταυρο αντι για μοχλο και να κανεις μια χαρα δουλεια.τωρα θες να κανεις κομπο τα δαχτυλα σου για να κανεις τα μισα πραγματα αλλλλλαααα αν δεις την εικονα νομιζεις οτι ειναι οντως live :)

• Like 1
Δημοσ.

Το έβαλα και μου έχει κρασάρει/κλείσει τον υπολογιστή 3 φορές. Τρέχω win 10 και στα specs λέει ότι είναι για win 7 το παιχνίδι. Στο internet υπάρχουν αναφορές για το ίδιο πρόβλημα και με win 8.

Δημοσ.

Το έβαλα και μου έχει κρασάρει/κλείσει τον υπολογιστή 3 φορές. Τρέχω win 10 και στα specs λέει ότι είναι για win 7 το παιχνίδι. Στο internet υπάρχουν αναφορές για το ίδιο πρόβλημα και με win 8.

Δεν τρέχει καθόλου ; σε εμενς με 10 έτρεξε.

Δημοσ.

Στο 10λεπτο μου κράσαρε αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι θέμα και του υπολογιστή μου. Απλά το αναφέρω μήπως τύχει και σε κανέναν άλλο.

Δημοσ.

Στο 10λεπτο μου κράσαρε αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι θέμα και του υπολογιστή μου. Απλά το αναφέρω μήπως τύχει και σε κανέναν άλλο.

Εγώ το έτρεξα ακριβώς 3 λεπτά.. Μετά ξήλωμα, αν θέλω τέτοια παιχνίδια ανοίγω amiga 1200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...