Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκε και αυτό στην λίστα...

Πρέπει να παιχτούν όλα αυτά τα παιχνίδια κάποια στιγμή,παίζει να μην έχω παίξει ούτε το 1/3 από αυτά που έχω :>

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο στην Amiga παίζαμε όλο το παιχνίδι μέχρι το τέλος.. Δυστυχώς οι νέοι της εποχής αυτής αμφιβάλλω αν έχουν τερματίσει κάποιο παιχνίδι.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο στην Amiga παίζαμε όλο το παιχνίδι μέχρι το τέλος.. Δυστυχώς οι νέοι της εποχής αυτής αμφιβάλλω αν έχουν τερματίσει κάποιο παιχνίδι.

Είναι αλήθεια αυτό,αλλά τα περισσότερα είναι πολύ μέτρια και δεν κρατάνε το ενδιαφέρον σου για πολύ.

Edit : Ή απλά έχω γεράσει :<

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει να παιχτούν όλα αυτά τα παιχνίδια κάποια στιγμή,παίζει να μην έχω παίξει ούτε το 1/3 από αυτά που έχω :>

Δεν εχω παιξει ουτε ενα απο αυτα που εχω παρει. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Είναι αλήθεια αυτό,αλλά τα περισσότερα είναι πολύ μέτρια και δεν κρατάνε το ενδιαφέρον σου για πολύ.

Edit : Ή απλά έχω γεράσει :<

Είναι βαρετά τα καινούρια παιχνίδια...δυστυχώς.

Δημοσ.

Πριν την αμίγκα (που δεν είχα) στα 8bit , ελάχιστα παιχνίδια τελειώναμε. Σήμερα εγώ, όσα παίζω , τα τελειώνω όλα. Αν είχε τελειώσει κάποιος το ... ghosts and goblins ήταν ήρωας.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν την αμίγκα (που δεν είχα) στα 8bit , ελάχιστα παιχνίδια τελειώναμε. Σήμερα εγώ, όσα παίζω , τα τελειώνω όλα. Αν είχε τελειώσει κάποιος το ... ghosts and goblins ήταν ήρωας.

Νταξει σειρά πριν δεν παιζοντουσαν τα παιχνίδια.. Ουσιαστικά amiga και μετά ήταν η χαρά του gamer :)

Δημοσ.

Αν την βγαζετε μονο με τα δωρεαν παιχνιδια που ανεβαινουν κατα καιρους(τα οποια σχεδον παντα ειναι πολυ μικρες παραγωγες)τοτε λογικο ειναι να γραφονται τετοια.

Αλλα παρακαλω πολυ μην το γενικευετε το πραγμα,γιατι γελανε και οι πετρες(οι κλαινε οπως το παρει κανεις).

Είναι αλήθεια αυτό,αλλά τα περισσότερα είναι πολύ μέτρια

Κατα τα αλλα ευχαριστουμε για την ενημερωση(αν και ερχεται και email ειδοποιησης για οσους εχουν γραφτει στο humblebundle).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...