gnsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εγώ μια αναβάθμιση του explorer θελω για να δείχνει το μεγεθος των φακελων χωρίς να μπαίνω στις ιδιότητεςΑυτό υπήρχε και βγήκε η δυνατότητα asap λόγω υψηλού load, κριμας ηταν το ΝΤ, γονάτιζε edit:FolderSize λεγόταν το addon και δούλευε σε XP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ειλικρινα, με ολη μου την ψυχη, ευχομαι να σου κολλησει μετα το update επισης Ναι ψηλέ, εσένα περιμέναμε. Τόσα χρόνια δεν κόλλησε ούτε ένα update, τώρα θα την πάθουμε. PEBKAC (most of the times anyway...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ναι ψηλέ, εσένα περιμέναμε. Τόσα χρόνια δεν κόλλησε ούτε ένα update, τώρα θα την πάθουμε. PEBKAC (most of the times anyway...) δεν ειναι τυχαιο που τοσος κοσμος, απο το anniversary update και μετα, εφυγε για format. το ιδιο και με το creators. τωρα, αν εσενα δεν εγιναν στραβες, εισαι απτους τυχερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ναι ψηλέ, εσένα περιμέναμε. Τόσα χρόνια δεν κόλλησε ούτε ένα update, τώρα θα την πάθουμε. PEBKAC (most of the times anyway...) Το να κολλήσει ένα upgrade δεν είναι PEBKAC, ένα κουμπί πατάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyfis Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ...κι εγώ είμαι ακόμα στην 1511, και δεν με βλέπω να αναβαθμίζω στα κοντά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Το upgrade ήταν, είναι και θα είναι ρίσκο. Με clean-install όμως δεν υπάρχει κανένα θέμα, όποιος δεν θέλει να μπαίνει σε τέτοιο κόπο ας καθίσει στα αβγά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Το upgrade ήταν, είναι και θα είναι ρίσκο. Με clean-install όμως δεν υπάρχει κανένα θέμα, όποιος δεν θέλει να μπαίνει σε τέτοιο κόπο ας καθίσει στα αβγά του.Κάτσε καλέ, ανά 6μηνο θα κάνει clean install ο άλλος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Τα παράπονα στην M$. Και 'γω δεν γουστάρω να κάνω format ανά 6μηνο αλλά έτσι τα έκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλά εσύ είσαι και ψείρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeopoN Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το βρηκες. Επειδη ειπες οτι πρηζουμε. Εχω απορια να δω τι θα πεις, αν δεν σου "κατσει" καλα το update στον υπολογιστη. Roll back to previous version και δεν ανοιγει μυτη? Λεω εγω ο "ασχετος" τωρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Χαχαχα...Ευτυχώς που δεν είναι... 99% ΚΑΡΜΠΟΝ σαν iMac (εμφανισιακά) !!!! Μόνο που θέλει "πολύ ψωμί" το κομπιουτεράκι της Microsoft να 'χει λειτουργικό MacOS. Όσο και να αντέγραψε (τότε) το λειτουργικό ο "Βασίλης Πόρτας"... δεν το 'φτασε ποτέ το λειτουργικού του "Μήλου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Χαχαχα... Ευτυχώς που δεν είναι... 99% ΚΑΡΜΠΟΝ σαν iMac (εμφανισιακά) !!!! Μόνο που θέλει "πολύ ψωμί" το κομπιουτεράκι της Microsoft να 'χει λειτουργικό MacOS. Όσο και να αντέγραψε (τότε) το λειτουργικό ο "Βασίλης Πόρτας"... δεν το 'φτασε ποτέ το λειτουργικού του "Μήλου". Έτσι πες τα. Όλοι στο ματριξ ζουνε, δεν έχουν πάρει το μπλε χαπι σαν και σένα και για αυτο έχει απήχηση στο 95% του πλανήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα