YngwieMalmsteen Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Όσοι παραπονιέστε, πίσω στα XP, ή κλείστε τις ενημερώσεις.Αν δεν σας αρέσει, πάρτε Mac ή βάλτε Linux. Επιλογές υπάρχουν.Μας πρήξατε σε κάθε είδηση των Windows... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Όσοι παραπονιέστε, πίσω στα XP, ή κλείστε τις ενημερώσεις. Αν δεν σας αρέσει, πάρτε Mac ή βάλτε Linux. Επιλογές υπάρχουν. Μας πρήξατε σε κάθε είδηση των Windows... 3 ειδήσεις για Windows τσακ μπαμ τ απόγευμα, τι να κάνουν κι αυτοί; Άνθρωποι ειναι, λύγισαν... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 εκτος απο το να κανει πιο σταθερο το λειτουργεικο της ας υποστηρηξει λιγο παρα πανω και αλλες γλωσσες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 εκτος απο το να κανει πιο σταθερο το λειτουργεικο της ας υποστηρηξει λιγο παρα πανω και αλλες γλωσσες . Υποστήριξη στα ελληνικά χρειάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μπραβο τους! Παει πολυ καλα αυτη η εταιρια! ακουει τον κοσμο και φαινεται! τωρα οι υπολοιποι που κραζετε ότι κολλαν αντε φορματ παλι παλι ότι να ναι βαζει τραβατε παρτε μακ καντε και τους dj κλασικα και μην μας τα "πρηζετε"! Fast ring νέο update! ειλικρινα, με ολη μου την ψυχη, ευχομαι να σου κολλησει μετα το update Όσοι παραπονιέστε, πίσω στα XP, ή κλείστε τις ενημερώσεις. Αν δεν σας αρέσει, πάρτε Mac ή βάλτε Linux. Επιλογές υπάρχουν. Μας πρήξατε σε κάθε είδηση των Windows... επισης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ειλικρινα, με ολη μου την ψυχη, ευχομαι να σου κολλησει μετα το update Μαλλον εισαι μικρόψυχος.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το βρηκες. Επειδη ειπες οτι πρηζουμε. Εχω απορια να δω τι θα πεις, αν δεν σου "κατσει" καλα το update στον υπολογιστη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Νομίζω ότι τελικά είναι πολύ θετικό ότι εξελίσσεται, τελικά γίνεται ελκυστικό και το σημαντικό είναι ότι θυμίζει μια διανομή λίνουξ όπως θα έπρεπε να ήταν. Το καλό είναι ότι δεν κρασάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επιτέλους, story remix! Η λαϊκή απαίτηση για αυτόματο video editing ικανοποιείται. Τωρα τα σκυλιά, οι γάτες και τα μωρά θα αναδεικνύονται περισσότερο. Τα likes θα ανέβουν. Το timeline έξυπνο φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επιτέλους, story remix! Η λαϊκή απαίτηση για αυτόματο video editing ικανοποιείται. Τωρα τα σκυλιά, οι γάτες και τα μωρά θα αναδεικνύονται περισσότερο. Τα likes θα ανέβουν. Το timeline έξυπνο φαίνεται. Το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας, δεν κάνει το εργαλείο κακό. Εγώ πάντως θα το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω βίντεο με τα παιδιά μου, το οποίο και ΔΕΝ θα ανεβάσω στα social networks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Timeline: Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να πάει πίσω στο χρόνο και να δει ακριβώς τις κινήσεις τους μέσα από ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Μέσω του Timeline μπορεί να ψάξει για συγκεκριμένες ενέργειες που έχει κάνει όπως την επίσκεψη σε ιστοσελίδες, εκτέλεση εφαρμογών και δημιουργία εγγράφων. Ο Οργουελ ανοιγει σαμπανιες στον ταφο του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ο Fluent Design System, είναι η νέα σχεδιαστική γλώσσα των Windows 10 η οποία φέρνει σημαντικές αλλαγές στα μενού αλλά και στις εφαρμογές, πολλές από τις οποίες μας θυμίζουν τα Windows Vista και τη μεγάλη χρήση διαφανειών που βλέπαμε στα παράθυρα. νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Timeline: Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να πάει πίσω στο χρόνο και να δει ακριβώς τις κινήσεις τους μέσα από ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Μέσω του Timeline μπορεί να ψάξει για συγκεκριμένες ενέργειες που έχει κάνει όπως την επίσκεψη σε ιστοσελίδες, εκτέλεση εφαρμογών και δημιουργία εγγράφων. Ο Οργουελ ανοιγει σαμπανιες στον ταφο του.. Τι θα μας παρακολουθουν οι μασωνοι δηλαδη; Να μην αναβαθμιστουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μου θυμίζει λίγο Mac στο πιο σκούρο... Τι λιγο; Πηραν τον finder και τον βαψαν μαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εγώ μια αναβάθμιση του explorer θελω για να δείχνει το μεγεθος των φακελων χωρίς να μπαίνω στις ιδιότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα