Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω την R9 390X και συγκεκριμμενα την http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=40831187-0C5F-493F-BDF5-108E243206F3&lang=eng και αντιμετωπιζω καποια προβληματα στο pc της υπογραφης μου.

Τα προβληματα τα αντιμετωπιζω με τους περισσοτερους drivers της σειρας 17.xxx .Απο την 16 σειρα οσους δοκιμασα παιζουν ολα κανονικα χωρις artifacts.

Συγκεκριμμενα δεν μπορω να τρεξω κανενα παιχνιδι.Πριν αρχισει κρασαρει.Οταν τρεχω το Wow ή το Diablo μου πεταει μυνημα οτι το pc μου δεν πληρει τις προδιαγραφες για να τρεξει το παιχνιδι.Επισης το 3d mak 11 και Vantage κρασαρουν.Το Vantage αναφερει runtime error microsoft visual c++.Ακομα και το Mame δεν μπορω να τρεξω,κρασαρει και αυτο.

To περιεργο ειναι οτι  οι drivers της σειρας 17.xxx εγκαθισταντε χωρις κανενα πρβλημα,οι θερμοκρασιες της καρτας ειναι κανονικες και στο Gpu-z ολα φαινονται κανονικα οπως και στην διαχειριση συσκευων.

Ετρεξα το sfc /scannow και δεν βρισκει κανενα προβλημα.Οι drivers ειναι ολοι ενημερωμενοι οπως και τα Windows 10 64 bit που εχω.Overclock στην καρτα δεν εχω κανει.

Υποψιαζομαι προβλημα των drivers.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

μαλλον  καποια run time visuall cc++ σου λειπουν  κατεβασε αυτο το πακετακι και καντο εγκατασταση μου εχει λυσει αρκετα θεματα  με cc+

βαζει απο το 2005 εως 2017 cc+ αν θυμαμε  καλα βγαζει οτι παλιο εχεις cc ++ και τα ξαναβαζει ξανα

http://www.majorgeeks.com/files/details/visual_c_runtime_installer.html

Δημοσ.

Τωρα εγκατεστησα τους 17.4.4 που παρουσιαζουν πρόβλημα.

Τους προηγουμενους τους απεγκατεστησα με το DDU και εγκατεστησα και το παραπανω πακετο,αλλα εξακολουθεί να κανει τα ιδια.

Αν τρεξω το 3d mark 11 μου βγαζει:

Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGIOutput::GetDisplayModeList failed:

An undetermined error occurred

E_FAIL

και το mame μου βγαζει:

Proposed video mode not supported on device \\.\DISPLAY1

Unable to initialize Direct3D

Δημοσ.

Τωρα εγκατεστησα τους 17.4.4 που παρουσιαζουν πρόβλημα.

Τους προηγουμενους τους απεγκατεστησα με το DDU και εγκατεστησα και το παραπανω πακετο,αλλα εξακολουθεί να κανει τα ιδια.

Αν τρεξω το 3d mark 11 μου βγαζει:

Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGIOutput::GetDisplayModeList failed:

An undetermined error occurred

E_FAIL

και το mame μου βγαζει:

Proposed video mode not supported on device \\.\DISPLAY1

Unable to initialize Direct3D

κανε αυτο που σου γραφω  και κανε και το direct x μια εγκατασταση ξανα  μεσα σε κανενα εγκατεστημενο παιχνιδι συνηθως σε φακελακι το βρισκεις

290 εχω  επαιξε μια χαρα με 17.4.4  και τωρα παιζω με τους 17.5.1 just fine !!

Δημοσ.

Παρατηρω οτι με τους 17.4.4 μου πεταει κατω δεξια to εξης μυνημα:

post-234974-0-35690000-1494526507_thumb.jpg

Εχω  μια οθονη και συγκεκριμμενα αυτη της υπογραφης μου.

Δημοσ.

Παρατηρω οτι με τους 17.4.4 μου πεταει κατω δεξια to εξης μυνημα:

attachicon.gif1.jpg

Εχω  μια οθονη και συγκεκριμμενα αυτη της υπογραφης μου.

και σε μενα το λεει αυτο καθε φορα που κανω νεα εγκατασταση  ειναι η virtual αναλυση ( εικονικη μεγαλυτερη )

post-238528-0-25491200-1494527157_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγκατεστησα τους 17.1.1 και δουλεψε κανονικα σε αντιθεση με αλλους της σειρας 17.

Μεσο του μενου των Ρυθμισεων Radeon κατω δεξια εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και εγκατεστησα την 17.5.1 οπου περιεργως δουλεψε κανονικα(ολα τα παιχνιδια,τα 3d mark κτλ) χωρις κανενα προβλημα προς το παρον.

Αν γινουν uninstall και καθαρη εγκατασταση των 17.5.1 θα αρχισουν τα κρασαρισματα. :blink:

Δημοσ.

Το ξαναεκανε τελικα.Εκανα μερικες επανεκκινήσεις και στις πχ 5 φορες το εκανε στις 2.

Κατεβασα την τελευταια εκδοση του DDU και εκανα uninstall σε safe mode και καθαρη εγκατασταση των 17.5.1 και δειχνει να εχει φτιαξει προς το παρον.Δεν το κανει σε τυχαια χρονικα διαστήματα,αλλα μονο μετα από επαννεκινηση ή ανοιγμα του υπολογιστη και αυτό όχι παντα.

• Moderators
Δημοσ.

Το ξαναεκανε τελικα.Εκανα μερικες επανεκκινήσεις και στις πχ 5 φορες το εκανε στις 2.

Κατεβασα την τελευταια εκδοση του DDU και εκανα uninstall σε safe mode και καθαρη εγκατασταση των 17.5.1 και δειχνει να εχει φτιαξει προς το παρον.Δεν το κανει σε τυχαια χρονικα διαστήματα,αλλα μονο μετα από επαννεκινηση ή ανοιγμα του υπολογιστη και αυτό όχι παντα.

Αν έχεις κάνει αρκετές αλλαγές σε οδηγούς σκέψου το format η αν έχεις κάποιον δίσκο δοκίμασε εκεί μια εγκατάσταση να δεις πως θα συμπεριφερθει αν συνεχίζει τα προβλήματα την επιστρέφεις στο κατάστημα αγοράς

Το ιδανικό είναι να την δοκιμάσεις και σε άλλο σύστημα

Δημοσ.

Μετα από διαφορες δοκιμες παρατηρησα ότι με την 17.3.3 εκδοση(αλλα και ολες οι χαμηλότερες εκδοσεις) όλα δουλευουν τελεια.

Οι εκδοσεις από την 17.3.3 και πανω(17.4.1 , 17.4.2 ,17.4.3 , 17.4.4 και 17.5.1) κρασαρουν.Συγκεκριμμενα σε 10 επανεκκινήσεις οι 5 πχ θα κρασαρουν(μπαινει κανονικα στα windows,παιζουν τα βιντεο αλλα δεν παιζει κανενα παιχνιιδι).

Πιστευω ενας συνδιασμος ενημερώσεων των windows και των drivers δημιουργει το πρόβλημα.

H καρτα ουτε artifacts βγαζει και οι θερμοκρασίες της είναι φυσιολογικες.

Οι drivers εγιναν uninstall με την τελευταια εκδοση του DDU σε Safe Mode.

Θα το αφήσω με την 17.3.3 προς το παρον και θα περιμενω σε μελλοντικες εκδοσεις μηπως διορθωθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω την R9 390X και συγκεκριμμενα την http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=40831187-0C5F-493F-BDF5-108E243206F3&lang=eng και αντιμετωπιζω καποια προβληματα στο pc της υπογραφης μου.

Τα προβληματα τα αντιμετωπιζω με τους περισσοτερους drivers της σειρας 17.xxx .Απο την 16 σειρα οσους δοκιμασα παιζουν ολα κανονικα χωρις artifacts.

Συγκεκριμμενα δεν μπορω να τρεξω κανενα παιχνιδι.Πριν αρχισει κρασαρει.Οταν τρεχω το Wow ή το Diablo μου πεταει μυνημα οτι το pc μου δεν πληρει τις προδιαγραφες για να τρεξει το παιχνιδι.Επισης το 3d mak 11 και Vantage κρασαρουν.Το Vantage αναφερει runtime error microsoft visual c++.Ακομα και το Mame δεν μπορω να τρεξω,κρασαρει και αυτο.

To περιεργο ειναι οτι οι drivers της σειρας 17.xxx εγκαθισταντε χωρις κανενα πρβλημα,οι θερμοκρασιες της καρτας ειναι κανονικες και στο Gpu-z ολα φαινονται κανονικα οπως και στην διαχειριση συσκευων.

Ετρεξα το sfc /scannow και δεν βρισκει κανενα προβλημα.Οι drivers ειναι ολοι ενημερωμενοι οπως και τα Windows 10 64 bit που εχω.Overclock στην καρτα δεν εχω κανει.

Υποψιαζομαι προβλημα των drivers.

Καμια ιδεα?

Ειναι κλασσικο προβλημα των 380χ αυτο.το εχουν χιλιαδες χρηστες.στο φορουμ της AMD topic r9 380χ crushes black screen θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες.
  • Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα σε drivers με amd μπα απίθανο φαίνεται, τουλάχιστον κάποιοι είναι πρωτότυποι red screen of death

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...