Προς το περιεχόμενο

Onda oBook10 Pro Z8700 4gb/64gb - €186 @Gearbest EU warehouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι καλυτερο απο αυτο που μια φορα τον μηνα παιζει στα 155? http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_580292.html

Σαν επεξεργαστής ναι (http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2506&cmp[]=2774), στα υπόλοιπα όχι...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

εμενα πάντως για λαθος μου κανει στην τιμή.. παραειναι φθηνα για να τ δωσει τοσο και απο ευρωπαική αποθηκη κιολας. και τα συνηθιζει αυτά τα λαθη το gearbest. αν ηταν dual θα το χτυπαγα.

Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Να αφηναμε να ιπταται ενα ποστ που λεει "η τιμη μου φαινεται για λαθος" και να ετρεχαν ολοι (οσοι δεν ξερουν οπως λες) να το αγορασουν μην και δεν προλαβουν μια φοβερη τιμη που ειναι σε "επιπεδα λαθους"; Εξηγησε μου αν θες γιατι προσπαθω να καταλαβω τι θελει να πει το ποστ σου και την χρησιμοτητα του και δεν τα εχω καταφερει με 5 αναγνωσεις. :)

Μιλουσα καθαρά για την τιμή σε σχεση με το οτι ειναι υποτιθεται η ευρωπαική αποθήκη που σχεδον παντα εχει ενα καπελο στην τιμή.

Kαι επισης το νόημα του ποστ μου δεν ηταν "τρεξτε παρτε το" αλλά "ρωτήστε για σιγουριά πρώτα αν ισχυει η τιμή για ευρωπαική αποθηκη, για να μην ταλαιπωρηθειτε μετα".

Δημοσ.

ψαχνω και εγω για να τι τετοιο αλλα ποσο με "χαλαει" που δεν τα βγαζουν με 3G-4G !!!!

Δημοσ.

Μιλουσα καθαρά για την τιμή σε σχεση με το οτι ειναι υποτιθεται η ευρωπαική αποθήκη που σχεδον παντα εχει ενα καπελο στην τιμή.

Kαι επισης το νόημα του ποστ μου δεν ηταν "τρεξτε παρτε το" αλλά "ρωτήστε για σιγουριά πρώτα αν ισχυει η τιμή για ευρωπαική αποθηκη, για να μην ταλαιπωρηθειτε μετα".

Εχω κάνει πολλές αγορες απο gearbest, συμπεριλαμβανομένου και ταμπλετ, και τέτοιο λάθος δεν εχω πετύχει.

Δε νομίζω ότι "συνηθίζεται" και ούτε περιεργη είναι η τιμή.

Απο το Φεβρουάριο που παρακολουθώ βάζει τάμπλετ σε προσφορά για λίγες μέρες, είτε απο Κίνα είτε από Ευρώπη.

Έχει παίξει σίγουρα το Hi10 και το Hi10 plus απο Ευρώπη σε παρόμοια τιμή.

Εγώ τελικά ρίσκαρα και πήρα απο Κίνα το cube iwork10 γιατί είχε τιμή χώμα για λίγες μέρες (130€) αλλα το ρίσκο βγήκε τελικά :)

• Like 1
Δημοσ.

Eμενα παντως με προβληματισε που ειδα σε διαφορα ταμπλετ τετοιες "προσφορες" απο την "ευρωπαική" της αποθηκη.

ειναι οντως ευρωπαική και τα στελνουν απο εδω και γλυτώνεις τελωνεια ή ειναι καποιο κολπο μαρκετινγκ για να ξεγελασει και να παραγγειλουν οσοι θελουν να αποφυγουν τελωνειο;

Δημοσ.

Δε θα το φοβόμουνα καθόλου.

Ούτε από gearbest ούτε από geekbuying που έχω χρησιμοποιήσει ευρωπαική αποθήκη (κινητό που μάλιστα έφτασε σε 3 μερες!)

Δε νομιζω ότι είναι και φοβερή προσφορά ούτως η άλλως, απλά καλή τιμή.

Αλλωστε για τέτοιο "λάθος" σε καλύπτει και το paypal φαντάζομαι, ακόμα και αν το μαγαζί "κανει τον Κινεζο".

Δημοσ.

ψαχνω και εγω για να τι τετοιο αλλα ποσο με "χαλαει" που δεν τα βγαζουν με 3G-4G !!!!

Και φυσικά κάνεις πλάκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...