TheologosD Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπερα στην παρεα.. Υπαρχει τροπος να βάλω με το ζόρι το Napster που το έχω premium στο shield? Ευχαριστώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπερα στην παρεα.. Υπαρχει τροπος να βάλω με το ζόρι το Napster που το έχω premium στο shield? Ευχαριστώ Δεν το χρησιμοποιώ το Napster. Αν όμως δεν υπάρχει στο επίσημο Android TV store, μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του sideload launcher (θα το βρεις στο store). Απλά το εικονίδιο του Napster δεν θα είναι μαζί με τα υπόλοιπα apps και θα πρέπει να ανοίγεις το sideload launcher και μετά να επιλέγεις το app. Με αυτό τον τρόπο έβαλα και τον chrome στο shield.
TheologosD Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το sideload launcher το βρίσκω στο android store του shield? η πρέπει να κατεβάσω το apk? Ευχαριστώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το sideload launcher το βρίσκω στο android store του shield? η πρέπει να κατεβάσω το apk? Ευχαριστώ. Το βρίσκεις κανονικά. Κάνε search. Το apk του Napster μόνο θα χρειαστεί να κατεβάσεις μετά.
TheologosD Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το έκανα αλλά το πρόβλημα τώρα είναι πως το apk που βρίσκω είναι μόνο για κινητό και δεν μου βγαίνει σε full ανάλυση που το θέλω για το scield. Έχει κανένας το apk για android tv?
vadergr Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το έκανα αλλά το πρόβλημα τώρα είναι πως το apk που βρίσκω είναι μόνο για κινητό και δεν μου βγαίνει σε full ανάλυση που το θέλω για το scield. Έχει κανένας το apk για android tv? Ειδικα για android tv δεν θα υπάρχει (αν υπηρχεθα το εβλεπες και στο store). Δες αν υπάρχει εκδοση για tablets.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα