Athens44 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το έχω παρατηρήσει σε κάποια site σε mobile μορφή.. Και αν παω σε κανονική μορφή οκ...Αλλιώς πάπαλα τα φωνήεντα. Προφανώς λείπει απο τη συσκευή μου κάποιες γραμματοσειρές ελληνικών; Κινέζικο phablet με οκ κατα τα άλλα ελληνικό μενού κτλ. Πως θα το διορθωσω και θα προσθέσω αν θέλει κάτι; αναλυτική βοήθεια ... Σας βάζω δυο φώτο για να καταλάβετε καλύτερα,Ευχαριστώ! Τώρα βλέπω ότι και απο μία εφαρμογή απο γνωστης αλυσίδας καταστημάτων που κκατέβασα,μου λείπουν τα φωνήεντα στη πλοήγηση μενου της και περιγραφή προϊόντων..(ως Τώρα πίστευα ότι μονο απο mobile site μου το έκανε το πρόβλημα..) Σ.Σ στα πιο πολλά δεν εχω θεμα όπως και του insomnia αλλά οκ αν λύνετε το προβληματάκι έχει καλώς.. Σ.Σ εχω android 4.2.2 jelly bean και χρησιμοποιώ chrome.. Κινητό phablet 6.4""
Athens44 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ευχαριστώ πολύ! νόμιζα πως ήταν λόγω γραμματοσειρών.. όλα εντάξει ΤΏΡΑ! ευχαριστώ!!!!! επιτέλους.....
Hlapatsas Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το ἔχω παρατηρήσει νά συμβένει σέ σελίδες που ἐμπριέχουν κείμενα γραμμένα σέ πολυτονικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα