Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν, όπως κάθε φορά που ξεκινά και γίνεται ζεστός ο καιρός και όσο πάμε πιο κοντά στο καλοκαίρι, συνηθίζω να ιδρώνω αρκετά. Μερικές φορές είναι αρκετά ενοχλητική η κατάσταση, και αναρωτιέμαι αν γίνεται κάτι να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Εσείς τι κάνετε γι'αυτό το πράγμα; Βάζετε κάποιο συγκεκριμένο deodrant, δεν βγαίνετε έξω πολύ; Βλέπω κάποιες φορές έξω άτομα που είναι μια χαρά, χωρίς ίχνος εφίδρωσης, ούτε πάνω τους, ούτε στη μπλούζα τους πχ. Και αναρωτιέμαι, πώς το καταφέρνουν.

Δημοσ.

Αποτελεσματική λύση δίνεται με μπότοξ. Αν σε κάνει δηλαδή να νιώθεις άσχημα και φτάνεις να στάζεις το καλοκαίρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ή εισαι αγυμναστος ή αναβεις ολη μερα το κλιματιστικό και ζεστενεσαι εξω ή εχεις καποια παθηση και δεν το ξερεις.

Αρχισε γυμναστηριο και αν δεν διορθωθει σε 5 μηνες δες ενα γιατρο. Θυροειδης ισως

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χειμώνα/καλοκαίρι μετά το μπάνιο βάζω noxzema roll on και δεν έχω θέμα μυρωδιάς. Από πολύ μικρός έχω μάθει να βάζω αποσμητικό roll on, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει πολλά και το καλύτερο είναι αυτό που αναφέρω παραπάνω. Για σπρεί κτλπ δεν έχω εμπειρία αλλά φοβάμαι πως δεν λειτουργούν. Τώρα για τον ιδρώτα πιστεύω ειναι διαφορετικά για τον καθένα μας. Το να μπλοκάρεις τον ιδρώτα δεν νομιζώ να είναι ο "σωστός" τρόπος. Αγόρασε 2-3 πετσέτες προσώπου και έχε μια μαζί σου πάντα. Προφανώς να τις πλένεις συχνά αλλιώς υπάρχει κίνδυνος για δερματικά. Το καλοκαίρι εδώ στην Ελλάδα ακόμα και να πας για χαλαρό περίπατο θα ιδρώσεις. Επίσης δες τα μπλουζάκια σου να είναι από καλό υλικό. Τέλος, αν για κάποιο λόγο έχεις δυσοσμία δοκίμασε να κάνεις καμία αλλάγη στο τι τρώς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάθομαι και ιδρώνω... Άρχισα γυμναστήριο αλλά για να χάσω 10-20 κιλά θέλει χρόνο..

Δημοσ.

Σωστός...έχεις οικολογική συνείδηση για τα αποθέματα νερού που τελειώνουν :P

• Like 4
Δημοσ.

Κάτι άκυρο. Μου είχαν φέρει αποσμητικό - gel από αμερική με άρωμα καρύδα. Είχα σώθεί για έναν καιρό. Έχει κανείς να προτείνει να δοκιμάσω κανένα καλό από Ebay;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ή εισαι αγυμναστος ή αναβεις ολη μερα το κλιματιστικό και ζεστενεσαι εξω ή εχεις καποια παθηση και δεν το ξερεις.

Αρχισε γυμναστηριο και αν δεν διορθωθει σε 5 μηνες δες ενα γιατρο. Θυροειδης ισως

αγύμναστος είμαι, ναι. Παίζει ρόλο κι αυτό να φανταστώ, έτσι;

Εχεις γενικά πολύ ιδρώτα η σε συγκεκριμενες περιοχές; πχ μασχαλες;

στις μασχάλες κυρίως, άντε να ιδρώσω και στο κεφάλι αλλά πιο λίγο.

Δημοσ.

το ποσο ιδρωνει ο καθενας ειναι θεμα οργανισμου. καποιοι ιδρωνουν πολυ καποιοι λιγοτερο και ο καθενας μπορει να ιδρωνει περισσοτερο σε συγκεκριμενα σημεια, πχ η μητερα μου ιδρωνει τρομερα στο προσωπο (το καλοκαιρι) σε φαση λες και της εχουν πεταξει κουβα με νερο.

απο εκει και περα οι οσμες ειναι θεμα προσωπικης υγειηνης, διατροφης ή και παθησης.

για να μειωσεις τον ιδρωτα υπαρχουν αντιδρωτικα αποσμητικα (σκετο αποσμητικο ειναι απλα μυρωδια) και αν θες να πας σε κατι πιο βαρυ υπαρχει και το μποτοξ. στην ουσια σου κανουν ενεση μποτοξ στις μασχαλες αν θελεις εχω βιντεο στο youtube που δειχνει καποιον να το κανει, ειλικρινα δεν ειναι τιποτα το τρομερο αλλα προφανως κοστιζει κατιτις. προφανως τα περιττα κιλα παιζουν τεραστιο ρολο στο ποσο ιδρωνει καποιος.

το να ιδρωνεις ειναι απολυτα φυσιολογικο και δεν ιδρωνουν ολοι το ιδιο το ξαναλεω.

ξύρισμα αν δε το έχεις κάνει ήδη

βοηθαει καπως γιατι φευγει η γουνα. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλά, αυτό με το μποτοξ δεν νομίζω. δεν είναι και τόσο απελπιστική η κατάσταση, απλώς ιδίως στις μασχάλες ιδρώνω περισσότερο από αλλού. Τώρα αυτό με το ξύρισμα της μασχάλης, το χω ξανακούσει αλλά οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε ότι βοηθάει, άλλοι ότι δεν αποτελεί λύση.

Δημοσ.

Και γω το ιδιο θεμα εχω σε μασχαλες και μετωπο κυριως. Τριμαρισμα τη μασχαλη και δε θα βιαζεσαι/αγχωνεσαι. Το λεω γιατι και γω ειμαι λιγο αγχωδης και βιαζομαι οταν παω καπου ενω δε θα πρεπε, με αποτελεσμα να ιδρωνω τζαμπα.

Ειδικα οταν αρχιζουν οι ζεστες περπαταω πολυ αργα και χαλαρα και ειδα διαφορά..

Η γυμναστικη παντως νομιζω σε κανει να ιδρωνεις περισσοτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και γω το ιδιο θεμα εχω σε μασχαλες και μετωπο κυριως. Τριμαρισμα τη μασχαλη και δε θα βιαζεσαι/αγχωνεσαι. Το λεω γιατι και γω ειμαι λιγο αγχωδης και βιαζομαι οταν παω καπου ενω δε θα πρεπε, με αποτελεσμα να ιδρωνω τζαμπα.

Ειδικα οταν αρχιζουν οι ζεστες περπαταω πολυ αργα και χαλαρα και ειδα διαφορά..

Η γυμναστικη παντως νομιζω σε κανει να ιδρωνεις περισσοτερο.

το κάνω κι εγώ αυτό, βιάζομαι, συν ότι είμαι και κάπως αγχώδης. είναι κι αυτά ένα θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...