Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 φιλε μου εγω την apple την λατρευω και ευχομαι να πουλαει ολο και περισσοτερα κινητα.Δεν παει να βγαζει την ιδια πατατα με το 7αρι αλλα δεκα χρονια και να την πουλαει 1000 ευρω?να πας εσυ να την παιρνεις και να δινουν ολο και περισσοτερα οι εταιριες android για να την χτυπησουν.οσο η apple πουλαει εγω θα παιρνω καλυτερα android. Παντα λατρευα να διαβαζω αυτα τα παραλογα(γιατι αυτο δεν ειναι λογικη αλλα παραλογο). Δεν αγοραζω εγω το ταδε κινητο της χ εταιρειας(Apple,Samsung,Htc,Lg,Huawei,Elephone,Google,Motorola,Lenovo,HP κλπ),αυτοματως θα μπω να κραξω τον αλλο που το πηρε και ειναι ευχαριστημενος. Το ότι το κινητό μόνο του που βγάζουν κάθε χρονιά έχει αξία 100 ευρώ και πληρώνετε 700 ευρώ για το λογισμικό το θεωρείτε λογικό ας πούμε... Και πολλα λες. 60ευρω αξια το κινητο και 30ευρω το πακεταρισμα. Βεβαια το προβλημα ξερεις ποιο ειναι?Εστω οτι στην apple πληρωνεις 10ευρω παραπανω για το λογισμικο, στα Android που κοστιζουν οσο τα iphone(S8/S8+,google pixel,LG V20,Huawei p10 plus)εκει τι πληρωνεις και οι τιμες οταν πρωτοβγαινουν ειναι στα υψη? 5
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 παιδιά γράφτε μερικά ακόμα φανμποϊστικά ποστ μέχρι να κλειδώσει το θέμα, δεν έχει πιάσει ακόμα το θρεντ το στόχο του 6
savvas15 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ε ναι γιατι ως γνωστον η Samsung και Huawei δεν εχουν ξοδεψει μια περιουσια στην διαφημιση και το marketing για να ειναι στις θεσεις που ειναι,μονο η apple ειναι η κατακριτεα.... Προφανώς k όλοι έχουν ξοδέψει, αλλα το άρθρο λέει για την Αpple, οποτε κι εγώ για την Αpple έγραψα Εκτος αυτού όπως k να το κάνουμε οι αμερικανοι είναι ένα βήμα μπροστά, k αυτό το βλέπεις παντού, σε αθλήματα, σε ότι "αμερικανια" θες. Δες διαφορα αμερικανικα αθλήματα το τι παπατζιλίκι πέφτει, ορχήστρες-εθνικοί ύμνοι-παρελάσεις- σημαίες-αεροπλάνα, από το τίποτα δημιουργούν μια υπερπαραγωγή που πωλείται σε όλο τον κόσμο. Σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι θα θείς κάτι μοναδικό κάτι ανεπανάληπτο αλλα για να το δεις θα πρέπει να πληρώσεις 3.000 εισιτήριο! Μαγκια του οποιος τα δίνει, αλλα για το αν αξίζει αυτά τα χρήματα ένα......... Ιphone δεν ξέρω.
MetroThessalonikis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Και πολλα λες. 60ευρω αξια το κινητο και 30ευρω το πακεταρισμα. Βεβαια το προβλημα ξερεις ποιο ειναι?Εστω οτι στην apple πληρωνεις 10ευρω παραπανω για το λογισμικο, στα Android που κοστιζουν οσο τα iphone(S8/S8+,google pixel,LG V20,Huawei p10 plus)εκει τι πληρωνεις και οι τιμες οταν πρωτοβγαινουν ειναι στα υψη? Έχουμε φτάσει στο σημείο που συγκρίνουμε το p10 plus που έχει 6gb ram 128gb storage κτλ κτλ με τα "άι φόουν" που στην ίδια τιμή έχουν ακριβώς τα μισά (3gb ram κτλ) αλλά εντάξει τα μήλα είναι πιο "value for money" ... Και όχι μόνο αυτό... αλλά και η τιμή των android πέφτουν αρκέτα μετά από λίγο καιρό και η διαφορά γίνεται ακομά μεγαλύτερη... σου λέω εξαιρετικό μάρκετινγκ
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μαγκια του οποιος τα δίνει, αλλα για το αν αξίζει αυτά τα χρήματα ένα......... Ιphone δεν ξέρω. Το αρθρο λεει για την apple και πως τα καταφερε απεναντι στο ανταγωνισμο. Αρα ειναι αναμενομενο να υπαρχουν σχολια συγκρισης(του γιατι δηλαδη προτιμαει ο κοσμος τα προιοντα ή υπηρεσιες σε σχεση με τον ανταγωνισμο). Έχουμε φτάσει στο σημείο που συγκρίνουμε το p10 plus που έχει 6gb ram 128gb storage κτλ κτλ με τα "άι φόουν" που στην ίδια τιμή έχουν ακριβώς τα μισά (3gb ram κτλ) αλλά εντάξει τα μήλα είναι πιο "value for money" ... Και όχι μόνο αυτό... αλλά και η τιμή των android πέφτουν αρκέτα μετά από λίγο καιρό και η διαφορά γίνεται ακομά μεγαλύτερη Κανε ενα κοπο και ψαξε να δεις πως αξιοποιει τα specs του το iphone στις εφαρμογες οσον αφορα την μνημη ram σε σχεση με το android στο Multitasking και θα καταλαβεις γιατι. 5
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Έχουμε φτάσει στο σημείο που συγκρίνουμε το p10 plus που έχει 6gb ram 128gb storage κτλ κτλ με τα "άι φόουν" που στην ίδια τιμή έχουν ακριβώς τα μισά (3gb ram κτλ) αλλά εντάξει τα μήλα είναι πιο "value for money" ... Και όχι μόνο αυτό... αλλά και η τιμή των android πέφτουν αρκέτα μετά από λίγο καιρό και η διαφορά γίνεται ακομά μεγαλύτερη... σου λέω εξαιρετικό μάρκετινγκ Φίλε θα μας τρελάνεις τώρα με τις ασυναρτησίες που γράφεις? Έχεις καν κοιτάξει που ακριβώς βρίσκεται το iPhone σε θέμα επεξεργαστικής ισχύος σε σχέση με τα υπόλοιπα? Ποιο p10 και κουραφέξαλα διαβάζουμε τώρα? Θα καραφλιάσουμε. 6
Ihavetheanswers Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Προϊόν (Product) Τιμή (Price) Προώθηση (Promotion) Τοποθεσία (Place)
Regulus Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω αλλά μόνο εγώ φοβάμαι όταν μια εταιρεία έχει τόση ισχύ στα χέρια της;
Kostas vavoulidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ναι καλησπέρα,ο κυρ μπαμπης ο μανάβης είμαι...και έχω να σας δηλώσω το εξής....έχει έρθει,το ΙΚΑ,η επιθεώρηση εργασίας και μια κανονική λειτουργός να μου πάρει την κόρη....άμα σας βρω,θα σας πλακώσω κ@#%παιδα....μου κλείσατε το μανάβικο,το σπίτι,μου πήραν την κόρη....και με έβγαλαν και από το χρηματιστήριο.... 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλύτερα να φοβάστε τις κυβερνήσεις που έχουν τόση ισχύ παρά τις επιχειρήσεις... 1
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλύτερα να φοβάστε τις κυβερνήσεις που έχουν τόση ισχύ παρά τις επιχειρήσεις...Όχι καλύτερα να φοβόμαστε τις επιχειρήσεις Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, οι επιχειρήσεις δεν πάνε πουθενά 1
Hatsos Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Για περιμένετε ένα λεπτό. Χθες, προχθές δεν ήταν που η Apple δεν τα πήγαινε καλά και πέσανε οι πωλήσεις?
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Πάλι μαζεύτηκε όλη η elite του insomnia στα σχόλια...
Ihavetheanswers Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Όχι καλύτερα να φοβόμαστε τις επιχειρήσεις Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, οι επιχειρήσεις δεν πάνε πουθενά Η Apple δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις τα προϊόντα της. Γενικά δεν σε αναγκάζει να κάνεις κάτι.
Heybro Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Αρκετά αδιάφορο το άρθρο μιας και δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε κάποιον που θα το διαβάσει. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ειδήσεις που αφορούν μόνο μετόχους συγκεκριμένων εταιριών. Είτε βγάλει 1 ευρώ είτε 1 δις μια εταιρεία λίγο μας νοιάζει αυτά είναι για αυτούς που έχουν μετοχές η δουλεύουν σε αυτές τις εταιρείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα