Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παγκοσμια θεωρειται εταιριαρα και βγαζει τρελα προιοντα ...γιαυτο και κατχει το 90+% ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ απο ολες τις παγκοσμιες πψλησεις κινητων !!! Οι αλλες εταιριες ολες μαζι μοιραζονται το αλλο 10...  

Υγ. Καλα δεν κλεινει η apple ? 

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία λογική. Ο κυρ Μπάμπης ο μανάβης δέρνει την κόρη του, εγώ ψωνίζω αγγουροντομάτες απ'τον κυρ Μπάμπη, άρα είμαι υπόλογος για το βρωμόξυλο που 'χει φάει η μικρή.

Δεν είναι στην "αλυσίδα υπαλλήλων" της Apple, ούτε οι υπάλληλοι είναι "γραμμένοι" σε άλλη εταιρεία. Η Foxconn είναι άλλη εταιρεία, ΆΣΧΕΤΗ, με την οποία η Apple διατηρεί εμπορική συνεργασία, όπως κάνει και με μερικές εκατοντάδες άλλες (π.χ. Samsung).

Εντάξει, από την ώρα που το διάβασα έως τώρα που σου γράφω έχω πεθάνει στα γέλια! :D

P.s. Έτσι κλείνουν oi εταιρίες γατάκια ;)

• Like 5
Δημοσ.

Όταν μπαίνω σε ένα θέμα που αφορά την apple (π.χ. την χρηματιστηριακή της αξία) και οι μισοί γράφουν για το iphone, καταλαβαίνουμε γιατί έχει φτάσει εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία λογική. Ο κυρ Μπάμπης ο μανάβης δέρνει την κόρη του, εγώ ψωνίζω αγγουροντομάτες απ'τον κυρ Μπάμπη, άρα είμαι υπόλογος για το βρωμόξυλο που 'χει φάει η μικρή.

Αν ο Κυρ Μπάμπης ο μανάβης έδερνε την κόρη του γιατί η κόρη του δεν ήθελε να δουλεύει στην αποθήκη του μανάβικου 18 ώρες τη μέρα με μισθό 2 δολάρια τότε θα έφταιγες k εσύ που στηρίζεις έμμεσα τον Κυρ Μπάμπη.

Αν ο Κυρ Μπάμπης την έδερνε γιατί δεν τα πάει καλά στα μαθήματα της, τότε όχι δεν είσαι υπόλογος για τίποτα.
Δημοσ.

Δεν είναι στην "αλυσίδα υπαλλήλων" της Apple, ούτε οι υπάλληλοι είναι "γραμμένοι" σε άλλη εταιρεία. Η Foxconn είναι άλλη εταιρεία, ΆΣΧΕΤΗ, με την οποία η Apple διατηρεί εμπορική συνεργασία, όπως κάνει και με μερικές εκατοντάδες άλλες (π.χ. Samsung).

Αν ο κυρ Μπάμπης όμως δέρνει τους χαμηλόμισθους υπαλλήλους του που μαζεύουν και ζυγίζουν τις δικές σου αγγουροντομάτες, τις οποίες εσύ θα πουλήσεις αργότερα μέσα στην πανάκριβη αγκουροντοματοσαλάτα στο high class εστιατόριο σου  τι γίνεται?

Δημοσ.

Όλοι οι οικονομολόγοι, αναλυτές και χρηματιστές του insomnia.gr μαζεμένοι σε ένα άρθρο. Τι συγκίνηση;!

Το design των iphone ειναι τοσο αξεπέραστο που ακόμα και η Apple το κρατάει εδώ και 3 χρόνια και επανέφερε και το σχέδιο του 5, από το 2012. Κατά τ'αλλα innovation, advanced engineering, unique design, pioneering, και όλα τα σχετικά που λέει ο Cook σε κάθε παρουσίαση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος και εντυπωσιάζεται από τέτοια νούμερα, είναι ότι η χρηματιστηριακή αξία δεν είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία της εταιρείας. Είναι ένα πλασματικό νούμερο. Είναι πόσο αποτιμώνται τα χαρτάκια που λέγονται μετοχές. Ένα φανταστικό προϊόν που η τιμή τους υπολογίζεται από την ζήτηση της αγοράς των μετοχών, η οποία επηρεάζεται από δεκάδες πράγματα με το κυριότερο να είναι η προοπτική της εταιρείας (η βραχυπρόθεσμη συνήθως).

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία μίας εταιρείας είναι τα ακίνητα της, το προσωπικό της, οι πατέντες της, το αποθεματικό, το πελατολόγιο της, τα προϊόντα της, εργοστάσια κτλ

Προς θεού, δεν θέλω να υποβιβάσω την APPLE. Και σε αυτά που είπα είναι σε πολλά πρώτη. Απλά για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε...

Τώρα για να αυξηθούν τα λεφτά σε κάποιον που έχει μετοχές, πρέπει να τις πουλήσει, και αυτό δεν είναι απλό. Όταν είναι πολύ ψηλά η τιμή πουλάς πολύ δύσκολα μεγάλα πακέτα. Αλλά και πάλι είναι τζόγος. Θα ανέβει ή θα πέσει; Πότε είναι η καλύτερη στιγμή;

• Like 3
Δημοσ.
Μανούλες οι αμερικανοι στο μαρκετινγκ. Κι όταν υπάρχουν τόσοι καλοθελητές να τους διαφημίσουν (γιατί ως γνωστόν όλοι θέλουν να είναι με τον πρώτο) στήνεται ένα ωραίο πανηγυράκι.. το βλέπει ο 18χρόνος, ψαρώνει.. θέλω k εγώ Iphone σου λέει, θέλω k εγώ να νιώσω σημαντικός σου λέει, θέλω k εγώ να είμαι μέρος αυτής της επιτυχίας σου λέει.

Παιχνίδια του μυαλού, το μαρκετινγκ είναι ολόκληρη επιστήμη

k βλέποντας αρκετούς που βγήκαν να πανηγυρίσουν γιατί κάποιοι-κάπου κολυμπάνε στο χρήμα δείχνει ότι κάνει πολύ καλά τη δουλεια του.

Αλλα να μου πεις εδώ υπάρχει κόσμος που ψαρώνει ακόμα με το "μονο 99 ευρώ" η "μονο 9,99" με την Apple δεν θα ψάρωνε που έχουν βαλθεί γνωστοί-άγνωστοι να μας πείσουν ότι αξίζει να δωσεις 1000 ευρώ για να ανοίγεις 1 sec πιο γρήγορα το facebook

• Like 1
Δημοσ.

Μανούλες οι αμερικανοι στο μαρκετινγκ. Κι όταν υπάρχουν τόσοι καλοθελητές να τους διαφημίσουν (γιατί ως γνωστόν όλοι θέλουν να είναι με τον πρώτο) στήνεται ένα ωραίο πανηγυράκι.. το βλέπει ο 18χρόνος, ψαρώνει.. θέλω k εγώ Iphone σου λέει, θέλω k εγώ να νιώσω σημαντικός σου λέει, θέλω k εγώ να είμαι μέρος αυτής της επιτυχίας σου λέει.
Παιχνίδια του μυαλού, το μαρκετινγκ είναι ολόκληρη επιστήμη

Ε ναι γιατι ως γνωστον η Samsung και Huawei δεν εχουν ξοδεψει μια περιουσια στην διαφημιση και το marketing για να ειναι στις θεσεις που ειναι,μονο η apple ειναι η κατακριτεα....

Δημοσ.

Tο αποθεματικό της είναι 250 δις, όχι και λίγα αλλά καμμία σχέση με την χρηματιστηριακή αξία (αν αυτό εννοούσες).

Όχι όχι, ξέρω την διαφορά απλά μιας και έπεσε η συζήτηση στο χρηματικό μου ήρθε η απορία.

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα marketing  απο μονο του δεν μπορει να δημιουργησει  χρηματιστηριακη αξια τοσων δις   και αλλα τοσα περιπου σε  διαθεσιμα μετρητα .

Αυτο υπαρχει μονο στην φαντασια σας διοτι  δεν μπορειτε να εξηγησετε τα αυτονοητα και τα αυτονοητα ειναι αυτα που αναφερα εγω .

Και μονο η συγκριση που κανεις με τα κινεζικα φτανει για αποδειξει τα λεγομενα μου .

Οποτε εσυ ηρεμησε και μην ταραζεσαι μολις φτασει στο 1 τρις ξαναελα εδω να μας πεις για κινεζους παλι .

φιλε μου εγω την apple την λατρευω και ευχομαι να πουλαει ολο και περισσοτερα κινητα.Δεν παει να βγαζει την ιδια πατατα με το 7αρι αλλα δεκα χρονια και να την πουλαει 1000 ευρω?να πας εσυ να την παιρνεις και να δινουν ολο και περισσοτερα οι εταιριες android για να την χτυπησουν.οσο η apple πουλαει εγω θα παιρνω καλυτερα android.

• Like 1
Δημοσ.

πωπω ρε παιδια για κλεισιμο παει η εταιρεια, να πουμε στον Εθνικο Σωτηρα μας Σωρρα να τους δωσει κανα ομολογο απο τα 600.. :P

Δημοσ.

πωπω ρε παιδια για κλεισιμο παει η εταιρεια, να πουμε στον Εθνικο Σωτηρα μας Σωρρα να τους δωσει κανα ομολογο απο τα 600.. :P

Πες το ψεμματα.Η apple ειναι πολυ ακριβη και για τον Σώρρα το Μέγα.Για να έχουμε μια αντιληψη των μεγεθών

Δημοσ.

Το ότι το κινητό μόνο του που βγάζουν κάθε χρονιά έχει αξία 100 ευρώ και πληρώνετε 700 ευρώ για το λογισμικό το θεωρείτε λογικό ας πούμε... σε αυτή την περίπτωση το μάρκετινγκ είναι 90% και το προϊόν 10%, θέλετε-δε θέλετε να το πιστέψετε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...