Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Έλα μου ντε υπολογίζω να δώσω το g3 κάνα 150 και να βάλω άλλα τόσα(αν αξίζει).

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τα γνωστά fb, insta κτλ, παιχνίδια όχι.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Όχι πάνω από 6.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό αποτύπωμα, αν υπάρχουν και άλλα δεν θα πω όχι!

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι (θα ήθελα καλύτερη από το g3).

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιάφορο.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιάφορο.

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Αδιάφορο.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Νομίζω δεν χρειάζομαι! Έχω cu!

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από παντού αλλά θα ήταν πιο βολικό να είναι από Ελλάδα!

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι ίσως αν πάμε σε αρκετά χρήματα κάποιο που να βάζει δώσεις (Κωτσοβολος ας πούμε που έχει δώσεις χωρίς κάρτα).

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Αδιάφορο.

Δημοσ.

Τσεκαρε μεταχειρισμένα Xperia Z5 με καλή κάμερα, και το τοπ VFM στα 200€ το Leeco Le max 2 το οποίο το βρίσκεις και από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Το g3 αν είναι σε καλή κατάσταση φεύγει στα 100€. Οπότε υπολόγισε από κει και πάνω πόσα θα βάλεις.

Τσεκαρε επίσης Huawei p9 και Galaxy S7 αν ανέβεις τόσο στο μπάτζετ.

Δημοσ.

Έχω δει για vfm το mi5 το 64ρι μετά το s7 , p10 και ίσως το 1+5 αλλά γενικά πάμε στα 450+

Galaxy S7 από εμένα. Καμεράρα και καλή μπαταρία αναλόγως την χρήση.

Μεχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις; Έχουν διαφορά τα 250 με τα 450€

Δημοσ.

Έχω δει για vfm ίσως το 1+5

Λιγο χλωμο για το παραπανω μιας και το εν λογω κινητο δεν εχει καν ανακοινωθει :)

Αν κοιταζεις σε φθηνοτερα κινητα περαν των παραπανω,κατω απο 350ευρω την καλυτερη μπαταρια θα την βρεις στο Moto Z play

https://www.skroutz.gr/s/9941623/Motorola-Moto-Z-Play-Dual-32GB.html

http://www.gsmarena.com/moto_z_play-review-1538p3.php

Καλυτερη καμερα απο του moto z play θα βρεις στο honor 8.

Αυτα τα 2 ειναι ισως οι καλυτερες προτασεις μεταξυ 300- 350ευρω

Απο επωνυμα κινητα,αρκετα αξιολογη συσκευη κατω των 300ευρω ειναι και το Galaxy A5 2017 αν θες να του ριξεις μια ματια

https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html

• Like 1
Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Έλα μου ντε υπολογίζω να δώσω το g3 κάνα 150 και να βάλω άλλα τόσα(αν αξίζει).

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από παντού αλλά θα ήταν πιο βολικό να είναι από Ελλάδα!

Βοηθησε μας να καταλαβουμε ακριβως τι στο καλο παιζει γιατι δεν βλεπω να βγαινει ακρη

Λες λοιπον αρχικα οτι διαθετεις μεγιστο ποσο στο περιπου μεχρι 280-300ευρω(αναλογα ποσο θα πουλησεις το τωρινο κινητο σου).

Λες οτι προτιμας απο Ελλαδα σαν πιο βολικα απο Ελλαδα,αρα το Xiaomi που αναφερεις τρωει αυτοματα ακυρο λογω του οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση εδω.

Τωρα αναφερεις το S7 αλλα ειχες γραψει.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι ίσως αν πάμε σε αρκετά χρήματα κάποιο που να βάζει δώσεις (Κωτσοβολος ας πούμε που έχει δώσεις χωρίς κάρτα).

Στον Κωτσοβολο η τιμη ξεφευγει αρκετα για το S7. Μου διαφευγει κατι απο ολα τα παραπανω?

Αν παλι μιλαμε για μεταχειρισμενα κινητα μπορεις να το αναφερεις για να ξερουμε και εμεις τι παιζει(γιατι ως συνηθως περισσοτερο προτεινονται καινουργια κινητα).

Δημοσ.

Καταρχάς, το G3 δε πρόκειται να πιάσει 150€ σε καμία περίπτωση, ακόμα και αψεγάδιαστο να είναι.

Δημοσ.

Καταρχάς, το G3 δε πρόκειται να πιάσει 150€ σε καμία περίπτωση, ακόμα και αψεγάδιαστο να είναι.

100€ είπα εγώ και αυτά με το

ζορι

Δημοσ.

Βοηθησε μας να καταλαβουμε ακριβως τι στο καλο παιζει γιατι δεν βλεπω να βγαινει ακρη

Λες λοιπον αρχικα οτι διαθετεις μεγιστο ποσο στο περιπου μεχρι 280-300ευρω(αναλογα ποσο θα πουλησεις το τωρινο κινητο σου).

Λες οτι προτιμας απο Ελλαδα σαν πιο βολικα απο Ελλαδα,αρα το Xiaomi που αναφερεις τρωει αυτοματα ακυρο λογω του οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση εδω.

Τωρα αναφερεις το S7 αλλα ειχες γραψει.

Στον Κωτσοβολο η τιμη ξεφευγει αρκετα για το S7. Μου διαφευγει κατι απο ολα τα παραπανω?

Αν παλι μιλαμε για μεταχειρισμενα κινητα μπορεις να το αναφερεις για να ξερουμε και εμεις τι παιζει(γιατι ως συνηθως περισσοτερο προτεινονται καινουργια κινητα).

Περίπου στα 300 λέω εκτός αν αξίζει να ανέβω σε λεφτά!

Δεν με απασχολεί το αν θα το καλύπτει εδώ ή έξω!

Το s7 στον κωτσο είναι αρκετά πάνω, αλλά δεν είπα ότι θα πάω για σ7 από εκεί!

Δεν θα είχα πρόβλημα για 2ρο χέρι!

100€ είπα εγώ και αυτά με το

ζορι

Παιδιά πόσο λέτε δλδ? Δεν έχει καθόλου σημάδια κτλ και έχει ακόμα εγγύηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...