Προς το περιεχόμενο

DVD backup

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, (ας υποθέσουμε ότι είμαι στο σωστό forum),

Λοιπόν, προσπαθώ να πάρω backup DVD, και ενώ έχω δει στο doom9, οδηγούς, ομολογώ ότι μάλλον με μπέρδεψαν, και εξηγούμαι:

Προσπαθώ με το dvd Shrink, να ¨πάρω¨ το main movie, αλλά να του προσθέσω πχ και τα μενού, να του αφαιρέσω audio που δεν χρειάζομαι κλπ.

Διάβασα κάτι για το ifoEdit, και δεν κατάλαβα τίποτα –μα τίποτα λέμε-.

Μπορεί κάποιος με απλά λόγια – αν είναι δυνατόν – να μου δώσει οδηγίες για το πώς θα μπορέσω να πετύχω αυτό που θέλω??

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το DVD Decrypter πρωτα απο ολα για να κατεβάσεις την ταινία στον δίσκο σου και μετά με το cloneDVD ή με το DVD2ONE ή με όποιο άλλο πρόγραμμα θέλεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Λιγος πειραματισμός, κανα δυό καμμένα DVD δισκάκια και θα γίνεις εξπέρ...

DVD burner εχεις ??????

Δημοσ.
Χρησιμοποίησε το DVD Decrypter πρωτα απο ολα για να κατεβάσεις την ταινία στον δίσκο σου και μετά με το cloneDVD ή με το DVD2ONE ή με όποιο άλλο πρόγραμμα θέλεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Λιγος πειραματισμός' date=' κανα δυό καμμένα DVD δισκάκια και θα γίνεις εξπέρ...

DVD burner εχεις ??????[/quote']

Καλησπέρα,

Ναι teac dv w50d

Μάλλον δεν κατάλαβες. Κανένα απο τα παραπάνω - νομίζω - δεν κάνει αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

o pio eukolos, ksekourastos tropos: dvd decrypter (enallaktika anydvd-slysoft ama den thes na peraseis to dvd sto skliro) kai clonedvd.

ksemperdeueis me 10 klik kai mporeis na kaneis oti thes.

pairneis mono main movie, ton ixo tis kai tous ipotitlous. mporeis na pareis ta extras...dld oti theleis pairneis kai oti den theleis to afineis. dokimase to.

to dvdshrink exei ligo parapano doulitsa kai kapos "parakseno" menu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...