Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest δημιουργεί από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες μια αποκλειστική ιστοσελίδα προσφορών περιορισμένης διάρκειας οι οποίες περιλαμβάνουν κορυφαίες μάρκες smartphones και άλλων gadgets

https://www.youtube.com/watch?v=54NNOA4pwTA

Η Xiaomi έχει κλασσικά την τιμητική της με αρκετά προιόντα της όπως το Mi5s με τιμή €246 καθώς και τo Mijia Sign Pen αλλά και την Mijia 1080p Camera στα €32. Με τη σειρά της, η Vernee, διαθέτει μια σειρά smartphone από το κορυφαίο της εταιρείας μοντέλο Apollo στα €210 έως τα πιο οικονομικά Apollo X με τιμή €161 και το Thor με τιμή €88.

Άλλα smartphones που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις και την τιμή τους είναι τα Axon 7 Mini της ZTE, το Redmi 4 αλλά και το νέο κορυφαίο μοντέλο της Xiaomi, το Mi 6 που είναι διαθέσιμο με τιμή €420. Στην σελίδα της GearBest μπορούμε να βρούμε ακόμα τρισδιάστατους εκτυπωτές όπως τον Anet A8  με τιμή μόλις €146 αλλά και τον πιο εξελιγμένο A3 με κόστος €228.

Screenshot_3.jpg

Τις επόμενες ώρες, εκπτώσεις θα υπάρχουν και σε άλλες πολύ ενδιαφέρουσες κατηγορίες όπως αυτή που αφορά τις έξυπνες σκούπες, τις action κάμερες, συστήματα 2σε1 αλλά και media players για την τηλεόραση σας. Όλες οι διαθέσιμες προσφορές είναι διαθέσιμες στην παρακάτω ιστοσελίδα.

Link.png Site: Lightning Flash Sale

post-1-0-70386900-1494491912_thumb.jpg

Δημοσ.

Για MiBand ειται απο εδω μεσα (πουλανε πολλοι στα 25-30€)

ειται απο τος γνωστες αλυσιδες που ναι μεν του εχουν ενα +10€ καπελο αλλα δινουν 2 χρονακια εγγυηση.

Προσωπικα επελεξα τη 2η επιλογη κ δε το μετανοιωσα καθως το 2ο band μου τα επαιξε στο 2/3ο μηνα και μου το αλλαξαν αυθημερον, αν ειχα παρει απο Gear/Bang/Tiny ακομα θα περιμενα να φτασει...

Δημοσ.

Όλο προσφορές,και όλο τίποτα..

Παρακολουθώ κάποια προιόντα,και άλλα τόσα που υπάρχουν γύρω τους,και είτε σε κανονική είτε σε προσφορά,ίδια τιμή βλέπω.

Ποτέ δεν είχε 290 το apollo π.χ.,πάντα στα 210 ήταν.

Δημοσ.

Για να δούμε τι θα βάλει..

Το Mi band 2 πάντως το έχει πανάκριβα

20.07 το έχει.. τόσο δεν είναι περίπου η τιμή του έξω?

Δημοσ.

Με το τελωνείο τι γίνεται ?Εχω ακουσει πως αντικειμενα καποιας αξίας και πάνω, πληρωνουν δασμους.

Ισχύει?

Δημοσ.

20.07 το έχει.. τόσο δεν είναι περίπου η τιμή του έξω?

Tώρα βλέπω και εγώ αυτή την τιμή, 

όταν το έγραψα το είχε στα 28€ νομίζω..

Και τώρα το ερώτημα ειναι, το παίρνεις από κωτσόβολο στα 40€ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή παίρνεις 2 τέτοια και το έχεις το ένα για καβάντζα μέχρι να πάει και να έρθει το άλλο στο service? (αν τύχει και πάει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...