lefteris_25 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 γεια σας , θα ήθελα τα φώτα κάποιου φίλου , όταν ανοίγω το Free YouTube to MP3 Converter στο λαπτοπ , ανοίγει μαζί κ το itunes , το κακό είναι ότι το λαπτοπ δεν είναι πολύ δυνατό , με αποτέλεσμα να κολλάει για 10-20 δευτερόλεπτα, όταν ανοίγει το itunes . Πως θα το ρυθμίσω ώστε το itunes να ανοίγει μόνο από δική μου επιλογή, κ όχι όταν κατεβάζω ένα κομμάτι με το παραπάνω πρόγραμμα ?
micos000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δεν το δουλεύω το πρόγραμμα και δεν ξέρω τις ρυθμίσεις. Μέχρι όμως να απαντήσει κάποιος που το δουλεύει κάνε τις μετατροπές Online στο http://www.youtube-mp3.org/gr χωρίς εγκαταστάσεις και adwares.
lefteris_25 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 τι γίνεται βρε παιδιά , ένας δεν γνωρίζει πως να κάνω αυτή τη ρύθμιση ?
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μήπως το itunes είναι ο προεπιλεγμένος music player και το πρόγραμμα προσπαθεί να αναπαράγει αυτόματα το τραγούδι που κατεβάζεις; Ρύθμισε το free mp3 να μην κάνει αναπαραγωγή του τραγουδιού και άλλαξε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ή στο default wmp ή βάλε κάποιο ποιο ελαφρύ π.χ. το mpc-hc ή το foobar 2000 ή όποιο άλλο θέλεις. EDIT: Α, καλά! Άστο, κατάλαβα τι φταίει... Πάντως μεγάλη π@π@ρι@ το πρόγραμμα. Μέχρι 3 λεπτά κατεβάζει στη "δωρεάν" έκδοση. Ξέρω ότι υπάρχουν λύσεις, απλά μου τη δίνει να πλασάρεις ένα πρόγραμμα που κατεβάζει τραγούδια από το yt για δωρεάν και να βάζεις περιορισμό στα 3 λεπτά! Ποιος ανόητος το σκέφτηκε αυτό;
lefteris_25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σωραίος!!!! αυτό που είπες είναι , ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα