agelosLX Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Όπως αναφέρει και το θέμα, αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες το εξής πρόβημα με τη συγκεκριμένη οθόνη: Εκεί που παίζω σε τυχαία στιγμή αναβοσβήνει μια φορά σε μαύρο φόντο για κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να κολλάει οτιδήποτε (ήχος, game, etc). Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο ενδιάμεσο όσον αφορά drivers, καλώδια και λοιπά παρά μόνο τα updates των windows 10 (creators και λοιπά) και εγκατάσταση του Outlast. Eπίσης έχω παρατηρήσει από την αρχή που αγόρασα την οθόνη ότι το ίδιο blink το κάνει κάθε φορά που ξυπνάει από το sleep. Αν απενεργοποιήσω το G-sync, σταματάει να το κάνει στο waking up. Αν χρειαστεί να την στείλω πίσω, δε ξέρω πως ακριβώς θα τους δείξω το πρόβλημα εκτός και αν αυτό επιδεινωθεί, οπότε εκεί θα Blinkάρει συνέχεια ας πούμε. Τα φώτα σας παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinsane Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δοκιμασε να αλλαξεις καλωδια. Αν δεν φτιαξει πας για RMA καθως δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Φίλε καλύτερα να πας για rma οι οθόνες της Asus έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα όπου και να ψάξεις Όλοι έχουμε κάποιο παράπονο και εγώ για αυτή πήγε να αλλά τελικά κατέληξα σε Acer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ακριβώς αυτό μου είχε συμβεί παλαιότερα σε οθόνη LG και έφταιγε το καλώδιο hdmi. Το άλλαξα, και δεν ξανα-αναβόσβησε ποτέ. Κάνε λοιπόν μια δοκιμή σε αλλαγή του hdmi ή του display port (αναλόγως ποιο χρησιμοποιείς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και την δικιά μου όταν την πήρα και την πρωτοσύνδεσα αναβόσβηνε. Της άλλαξα καλώδιο και έφτιαξε. Το blink όταν βγαίνει απο sleep το κάνει και η δικιά μου, δεν έχω προσέξει όμως αν σβήσω το gsync αν συνεχίζει να το κάνει. Τώρα είδα οτι το θεμα γραφτηκε πριν 1 μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το κάνει και σε μένα, αλλα έχω παρατηρήσει οτι ίσως να είναι και θέμα γείωσης. Π.χ. όταν ακουμπαω ενα φλασάκι επανω στο μεταλλικό της θυρας usb του pc τότε μου κάνει κι εκει καμια φορά, ενα στιγμιαίο blink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα