Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ο ιδιος και περα οτι ηδη εχει ξεκινησει διαδικασια εναντιον στον "κυριο" που εχει ανεβασει το θεμα αυτο εδω διοτι εχει απειλησει εμενα και την οικογενεια μου και μεσω αλλου κοινωνικου δικτύου δεν εχω αρνηθει τη επιστροφη χρηματων. Ηδη εχουν κινηθει οι διαδικασιες μεσω της εταιριας μου να γινει η αποζημιωση απλα ο "κυριος" εκβιασε με καθε τροπο να γινει αμεσα και αυτο ηταν το τελευταιο του οπλο. Τα υπολοιπα πλεον ειναι μεσω αλλων οδων  για τον συγκεκριμενο "κυριο". Δυστυχώς οταν ενας ανθρωπος αρνηται τη εποκηνωνια και προβαινει στη απειλη και τον εκβιασμο δειχνει χαρακτηρα. Τα προσωπικα μου στοιχεια που προσπαθει ο "κυριος" να τροφοδοτησει εδω περα οτι ειναι ψευδη δειχνουν και μια προσπαθεια να τα βρει παρανομως. Εχει ηδη ενημερωθει το αρμοδιο τμημα.

Δημοσ.

Να σας δώσω λίγο περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβετε τι παίζει.

17 Ιανουαρίου μετα απο 1.5 μήνα που είχαμε βάλει τα λεφτά ο τύπος μας στέλνει αποκόμματα απο την Γ.Ταχυδρομική οτι οι καρτες ειναι On the way.

Ξημερώματα 18 Ιανουαρίου γίνεται αυτό.

Μαθαίνουμε απο τον τύπο οτι οι κάρτες καταστράφηκαν απο τον αφρό της πυρασφάλειας.

και μας στέλνει φωτογραφίες για του λόγου του αληθές( δείτε φώτος) και οτι θα παίξει αποζημίωση απο την ασφαλιστική.

Σε δική μου επικοινωνία με Γ.Ταχυδρομική μου είπαν οτι πρώτον πήγε ο ίδιος και πήρε πίσω τα δέματα και δεύτερον οτι πέρα απο την τζαμαρία δεν υπέστη ζημιά ούτε εμπόρευμα ούτε το μαγαζί.  Όπως επίσης οτι δεν έχουν κάποιο νομικό ζήτημα με τον εν λόγω Κύριο.

Σε δική μου επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έκανε την αυτοψία μου είπαν οτι πέρα απο 2 παλέτες δεν εχει καεί τίποτε άλλο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται οτι έχει καεί όλο το μαγαζί και το συνεργείο έκανε μια εβδομάδα να το καθαρίσει.

Τώρα ποιος λεει αλήθεια και ποιος ψέματα είναι ένα θέμα.

Ας βρεθούμε όποιοι είχαμε συμμετοχή στις αγγελίες να κινηθούμε ανάλογα.

post-256491-0-09809900-1494590892_thumb.jpg

post-256491-0-48717800-1494590901_thumb.jpg

post-256491-0-17654300-1494590911_thumb.jpg

Δημοσ.

Μην κάνετε κατάθεση χρηματικών ποσών σε αγγελίες , εγώ δεν κάνω κατάθεση ακόμα και σε σκρουτζομάγαζα. Η ασφαλέστερη συναλλαγή είναι χέρι με χέρι και αν δεν μπορεί να γίνει μόνο με αντικαταβολή. Αν είναι οπως τα λές και η κατάθεση των χρημάτων έγινε Δεκέμβριο προφανώς το άτομο σε κοροιδεύει και έπρεπε να πάρεις την συμβουλή κάποιου νομικού και να κινηθείς ανάλογα. Απορώ τί συζητάτε κάθε εβδομάδα εδώ και 4-5 μήνες. Εμείς τί μπορούμε να σου πούμε απο εδώ ? Απειλές στο τηλέφωνο , δημοσιοποίηση ονομάτων κτλ όσο δικιο και αν έχεις μπορούν να  σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Το αν καταστραφηκαν οι κάρτες και οι φωτιές που λές δεν έχουν καμία σημασία εσύ τα χρήματά σου πίσω θέλεις αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Ο "κυριος" πρωτα απο ολα δεν εχει καμια εικονα ως προς τον τροπο που προσπαθουμε να αποζημιωθουμε. το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να εκβιασει. Εχει ηδη ενημερωθει η δικηγορος μου διοτι εχει κανει παρα πολλα και ολα γραπτως και ηδη κινουμαστε για εκβιασμο ψευδη στοιχεια και οτι αλλο προκιπτει εναντιον του. Οσο αφορα τις αποζημιωσεις εμεις εχουμε κανει ολα τα βηματα να καλυφτουν οι καρτες και φυσικα δεν εχουμε να κανουμε με τη Γενικη Ταχυδρομικη αλλα με ασφαλεια. 

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μετά απο διαγραφή απο τους Mods λόγω αναφοράς σε προσωπικά στοιχεία μέλους λεει, ασχέτως αν και διαφωνώ μιας και το ίδιο όνομα μπορεί να έχουν άλλα 100 άτομα στην Ελλάδα.

Τεσπ, όποιο παιδί είχε συμμετοχή στην αγγελία και δεν έχει πάρει τα λεφτά του ή κάρτα ακόμα ας μου ρίξει ένα Pm.

post-256491-0-61781500-1494592743_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Απορώ γιατί ψάχνεις να βρεις εσύ τα μέλη-θύματα μέσω post και δεν τους ζητάς απ' ευθείας από τους Administrators. Υποθέτω πως ξέρουν ποιοι είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Απάτη?

Βάλετε και αξιολογήσεις.

Επειδή πρόλαβα και είδα το προηγούμενο ποστ, απ ότι θυμάμαι είπε πως έκανε την πληρωμή σε έναν "Χρήστο κάτι" νομίζω, ο οποιος ήταν ο (και καλά) προμηθευτής της κάρτας.

Το παιδί που έβαλε την αγγελία λέγεται Νίκος απ ότι είδα στις υπόλοιπες αξιολογήσεις οι οποιες είναι ΠΟΛΛΕΣ και μια χαρά.. 

Ποιος ξέρει τι μπέρδεμα έχει γίνει.

Επαναφέρω το θέμα μετά απο διαγραφή απο τους Mods λόγω αναφοράς σε προσωπικά στοιχεία μέλους λεει, ασχέτως αν και διαφωνώ μιας και το ίδιο όνομα μπορεί να έχουν άλλα 100 άτομα στην Ελλάδα.

Τεσπ, όποιο παιδί είχε συμμετοχή στην αγγελία και δεν έχει πάρει τα λεφτά του ή κάρτα ακόμα ας μου ρίξει ένα Pm.

Αυτός που έγραψες δεν είναι καν μέλος στο φορουμ, άρα κακώς το έσβησαν.

Όπως είπα και στον Sheo, λέγεται Νίκος το παιδί και το γράφει και στις αξιολογήσεις του.

EDIT: Διάβασα καλύτερα τις αγγελίες και υπάρχουν παιδιά που παρέλαβαν τις κάρτες τους.

Υπάρχουν όμως πολλές αξιολογήσεις από άτομα με 0 και 1 ποστ. 

ΧΑΜΟΣ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά απο αρκετό καιρό νομίζω ότι ήρθε η ώρα πια να προχωρήσω

έστω και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, σε ότι αφορά τα γραφικά του υπολογιστή μου.

Λόγω των όχι και τόσο καλών οικονομικών μου αναγκαστικά δεν έχω θέσει τον πήχη ψηλά.

Οι τρείς λύσεις που σκέφτηκα είναι οι: R7 370 2G, RX 460 και απο NVidia η GTX 1050.

Και αυτές φυσικά μεταχειρισμένες...

Σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο υπολογιστής μου

ποια θα είναι σοφότερο να πάρω ώστε να έχω απόδοση και όχι Bottleneck;

CPU : i5 2500k @ 3,6Ghz (Stock Cooler)

MEMORY : Corsair Vengeance 8GB RAM @ 1600Mhz

GPU : AMD Radeon HD 6870

MB: Gigabyte Z68XP-UD3

PSU : OCZ StealthXstream II 600W

Το μόνιτορ μου παίζει στα 1440x900 και απο παιχνίδια ασχολούμαι

περισσότερο με FPS και αθλητικά όλων των ειδών...

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit:Τον πήραμε από τα μούτρα  :-D

Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα ποσταρε εκεί

Σας ευχαριστώ και τους 2 κι ας με πήρατε απο τα μούτρα... :-D

Επεξ/σία από newmail115
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας θέλω λίγο βοήθεια για αλλαγή στην κάρτα (hd5450) η οποια χάλασε. Έχω τον q6600 με 3gr ddr2. Σκέφτομαι να βάλω μια από τις δύο κάρτες και δεν ξέρω αν μπαίνουν και ποια αξίζει σε αυτόν τον επεξεργαστή http://www.skroutz.gr/s/5213534/Gigabyte-GeForce-GT-730-2GB-GV-N730D5-2GI-Rev-1-0.html http://www.skroutz.gr/s/10554879/MSI-Radeon-RX-460-2GB-OC-Radeon-RX-460-2G-OC.html. το PC παίζει μόνο world of tanks ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...