Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Προσπαθώ, ρε παιδιά, εδώ και μέρες να αντικαταστήσω σε ένα αρχείο pdf μια φράση με μια άλλη. Το έχω κάνει παλιότερα πολλές φορές σε άλλα αρχεία, αλλά αυτό το αρχείο με ζορίζει. Έχω προσπαθήσει με τα δυο πιο εξειδικευμένα προγράμματα, αλλά τίποτα. Με το που γράφω κάτι πάνω σε κάτι άλλο δημιουργείται μια τρισδιάστατη όμοια γραφή στο backround των ίδιων γραμμάτων. Το επίμαχο αρχείο είναι αυτό και αποτελείται από 3 σελίδες. Αυτό που θέλω να κάνω είναι στη δεύτερη και στην τρίτη σελίδα εκεί που λέει "ραδιοφωνικού μηνύματος" να γράψω "τραγουδιού". Μπορεί μήπως κάποιος να με βοηθήσει; Εάν ναι, πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς το κάνατε για να γνωρίζω την επόμενη φορά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Απ' ό,τι βλέπω, υπάρχει πίσω από το κυρίως κείμενο η "σκιά" του, που όμως έχει ενσωματωθεί ως εικόνα και δεν αλλάζει. Έτσι μπορείς μεν να αλλάξεις το κανονικό "μαύρο" κείμενο, αλλά όχι και τη "σκιά" του.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να ξεμπερδεύεις εύκολα, είναι να μετακινήσεις το πλαίσιο κειμένου, να διαγράψεις τη σκιά και να το επαναφέρεις στη θέση του κάνοντας και την αλλαγή που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ό,τι βλέπω, υπάρχει πίσω από το κυρίως κείμενο η "σκιά" του, που όμως έχει ενσωματωθεί ως εικόνα και δεν αλλάζει. Έτσι μπορείς μεν να αλλάξεις το κανονικό "μαύρο" κείμενο, αλλά όχι και τη "σκιά" του.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να ξεμπερδεύεις εύκολα, είναι να μετακινήσεις το πλαίσιο κειμένου, να διαγράψεις τη σκιά και να το επαναφέρεις στη θέση του κάνοντας και την αλλαγή που θέλεις.

Τη σκιά πώς μπορώ να τη διαγράψω; Απλό μαρκάρισμα και delete;

Δημοσ.

Ναι, μαρκάρισμα και delete. Δες και την επεξεργασία που έκανα εγώ, προσθέτοντας και την... απωλεσθείσα σκιά στο κείμενο, εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

:confused: :confused: :confused:  Κατάφερες και έβαλες και την απολεσθείσα σκιά πίσω; Μάλλον αυτό είναι αρκετά πιο εξειδικευμένο για μένα.. Στον αρχικό τρόπο που είχες αναφέρει κάτι καταφέρνω. Όπως και να έχει, φίλε μου, σε ευχαριστώ (και πάλι...). Και εκ μέρους των παιδιών :-) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...