Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω τρεις SSD και θέλω να βάλω το λειτουργικό μου και διάφορα παιχνίδια και προγράμματα.

Οι SSD είναι οι :SAMSUNG MZ-75E500B/EU 850 EVO SERIES 500GB CRUCIAL CT250MX200SSD1 MX200 250GB και CRUCIAL CT240M500SSD4 M500 240GB M.2 . Στον έναν θέλω να βάλω το λειτουργικό (W10) στον άλλον τα παιχνίδια (Bf 3,Bf4,Bf1 κλπ) και τον τρίτο να τον κρατήσω για διάφορα άλλα προγράμματα.Πως μου συνιστάτε να κάνω την κατανομή βάση της ταχύτητας των δίσκων; Για αποθηκευτικό χώρο έχω τους μηχανικούς WD 500gb caviar black και WD 2 TB caviar black.

edit: Παίζει ρόλο σε ποια sata της μητρικής θα γίνει η σύνδεση του κάθε δίσκου; Π.χ. sata 1 το λειτουργικό,sata 2 τα games κλπ;

Δημοσ.

Οκ. Αυτό που θέλω να ξέρω,είναι μιας και ο υπολογιστής είναι περισσότερο για gaming,τι είναι καλύτερα να βάλω στον πιο γρήγορο δίσκο. Το λειτουργικό ή τα παιχνίδια. Βέβαια το καλύτερο όλων είναι να πουλήσω τους δύο crucial,να πάρω άλλον ένα evo 500άρη και να τους κάνω raid 0. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω σε διαδικασία πούλα-αγόρασε και λέω να μείνω με τους υπάρχοντες.Γι'αυτό θέλω να τους στήσω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δημοσ.

Ενα αρθρο που ειχα διαβασει ειχε συγκριση loading σε παιχνιδια μεταξυ ταχυτατων nvme ssd και απλων ssd. Κατεληξε οτι ειναι το ιδιο ακριβως σε χρονο loading στα παιχνιδια. Ο nvme των 3000 ΜB/s αναγνωση ειχε τον ιδιο χρονο loading με τον κλασικο 500 MB/s. Με βαση αυτο δε θα δεις καμια διαφορα στο gaming αναμεσα στους δικους σου δισκους που ειναι κοντα σχετικα σε επιδοσεις.

Εγω θα σου προτεινα να βαλεις τα windows στον πιο γρηγορο απο τους 2 250ρηδες που εχεις, τα προγραμματα στον 2ο πιο γρηγορο (αν και θα μπορουσες και στον πρωτο) και για τα παιχνιδια να χρησιμοποιησεις αυτον με τα 500GB (καθαρα λογω του χωρου αφου οι επιδοσεις θα ειναι ιδιες στα παιχνιδια).

• Like 1
Δημοσ.

Κλασικη μεθοδος που δουλευει παντως καλα ,ειναι λειτουργικο και βασικα προγραμματα στο ssd Τα υπολοιπα σε μηχανικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...