Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έπεσε εντελώς τυχαία στα χέρια μου ένας ολοκαίνουργιος WD My BOOK World Edition. Είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος αλλά έχει και ethernet.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να τον χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα cloud services (πχ onedrive) που χρησιμοποιώ και όλο και λιγοστεύει ο χώρος, οπότε πρέπει να πληρώσω. 

Δηλαδή να τον έχω συνδεμένο στο router και με κάποιο τρόπο να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου από παντού.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω και θα ψάξω στο internet να βρω τον τρόπο. Απλά δεν ξέρω πως να ψάξω. 

Ευχαριστώ.

PS. Ο δίσκος είναι αυτός

http://support.wdc.com/product.aspx?ID=117&lang=en

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έπεσε εντελώς τυχαία στα χέρια μου ένας ολοκαίνουργιος WD My BOOK World Edition. Είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος αλλά έχει και ethernet.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να τον χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσω σιγά σιγά τα cloud services (πχ onedrive) που χρησιμοποιώ και όλο και λιγοστεύει ο χώρος, οπότε πρέπει να πληρώσω. 

Δηλαδή να τον έχω συνδεμένο στο router και με κάποιο τρόπο να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου από παντού.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω και θα ψάξω στο internet να βρω τον τρόπο. Απλά δεν ξέρω πως να ψάξω. 

Ευχαριστώ.

PS. Ο δίσκος είναι αυτός

http://support.wdc.com/product.aspx?ID=117&lang=en

Γενικά για cloud έχω ακούσει να χρησιμοποιούν raspberry pi (με κάποιον εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο μέσω usb φαντάζομαι). Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσε να γίνει μέσω ενός δίσκου και μόνο, που είναι και σε σχετικά προσιτή τιμή. Ψάχνοντας πολύ γρήγορα καταλαβαίνω ότι μπορεί μόνο όποιος είναι συνδεδεμένος στο τοπικό δίκτυο να έχει πρόσβαση?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...