Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έβρισκε σετάκι μεταχείρο σε καλή τιμή , τότε γιατί όχι?

Εξάλλου δεν θα πληρώσει την υπεραξία του καινούριου, οπότε δεν θα χάσει και σε μεταπώληση.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι παίζει με τα Excavator και αν μπορεί να βρει κάποιον A12 9800 για AM4 socket, έστω και σε μορφή tray. 

Εχει πολύ καλά γραφικά επάνω, αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί καθόλου εκτός έτοιμων συστημάτων.

Ναι γιατί όχι, αν του βγει πιο Φθηνά.

Δεν έχω καθόλου εικόνα για A12 9800

Δημοσ.

καλυτερα απτο να πεταξεις 300 σε αυτο το pc πιγαιντε καντε 2χρονη συδρομη σε κανα net.

Περαν του οτι η απαντηση που εδωσες ειναι ασχετη του θεματος,εχεις δικιο.

Τι καλυτερο απο το να πηγαινεις σε internet cafe να τρως καπνο τσιγαρου,φωνες,lag,να μην μπορεις να κατεβασεις γιατι θα στην πουνε οι αλλοι (και φυσικα απο καθαριοτητα ας μην το σχολιασουμε)απο το να εχεις το δικο σου pc στον χωρο σου να κανεις οτι θελεις....

Επισης τωρα διαθετει 300ευρω για υ πολογιστη. Αν καλομαθει μπορει αργοτερα στο μελλον να φτιαξει καλυτερο Pc που ειναι το προβλημα δηλαδη?

• Like 2
Δημοσ.

Περαν του οτι η απαντηση που εδωσες ειναι ασχετη του θεματος,εχεις δικιο.

Τι καλυτερο απο το να πηγαινεις σε internet cafe να τρως καπνο τσιγαρου,φωνες,lag,να μην μπορεις να κατεβασεις γιατι θα στην πουνε οι αλλοι (και φυσικα απο καθαριοτητα ας μην το σχολιασουμε)απο το να εχεις το δικο σου pc στον χωρο σου να κανεις οτι θελεις....

Επισης τωρα διαθετει 300ευρω για υ πολογιστη. Αν καλομαθει μπορει αργοτερα στο μελλον να φτιαξει καλυτερο Pc που ειναι το προβλημα δηλαδη?

Απλα αποψη μου ειναι οτι 300 ευρω ειναι πολυ λιγα για ν πεις ξεκιναω να φτιαξω ενα pc. Εσυ θα το εκανες?

Δημοσ.

Απλα αποψη μου ειναι οτι 300 ευρω ειναι πολυ λιγα για ν πεις ξεκιναω να φτιαξω ενα pc. Εσυ θα το εκανες?

Για χρηση για lol και Internet?Και να μην εδινα 300 αντε να εδινα 400ευρω. Παραπανω χρηματα ειναι πεταμενα λεφτα ουτως ή αλλως.

• Like 1
Δημοσ.

Για χρηση για lol και Internet?Και να μην εδινα 300 αντε να εδινα 400ευρω. Παραπανω χρηματα ειναι πεταμενα λεφτα ουτως ή αλλως.

Ενταξει συμφωνω απλα στη περιπτωση που θελησει για κατι παραπανω θα δθσκολευτει

Δημοσ.

Βρε ας ξεκινησει με αυτα και μετα απο αναβαθμιση οτι θες..

Δημοσ.

Σε τι θα δυσκολευτεί?

Παραπάνω ραμ παίρνει, επεξεργαστής μπαίνει μέχρι και i7, κάρτα γραφικών αλλάζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...