as223 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Πού το ξεθαψες αυτο? Τα τραγουδια υπαρχουν αλλα εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε
paschalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Αν ειναι ακομα ανεβασμενα καπου ,τα θελω και εγω . Τον υμνο και το ''μυρισε θυμαρι'' Ευχαριστω
dim_b Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μάλλον τα "Αγροτικά" του Παπακωνσταντίνου πρέπει να βρούμε τώρα Πέρα από την πλάκα, τα είχα κατεβάσει πέρσι αυτά και κάπου πρέπει να τα έχω. Θα προσπαθήσω να τα ανεβάσω κάπου αύριο.
paschalia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εμενα μου αρεσε που και τα τρακτερ κομματικοποιηθηκαν .. Ελεγαν στις ειδησεις '' εφυγαν τα μπλε τρακτερ και ηρθαν τα κοκκινα'' Οντοπικ . Οι υμνοι ΟΝΝΕΔ-ΝΔ τους βρηκα εδω
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μάλλον τα "Αγροτικά" του Παπακωνσταντίνου πρέπει να βρούμε τώρα LOL τα έχω αυτα!!! Τι καμμένο CD! Δυστυχώς έχω PSTN και θα πάρει χρόνια να τα κάνω upload κάπου.
sotris99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 LOL τα έχω αυτα!!! Τι καμμένο CD! Δυστυχώς έχω PSTN και θα πάρει χρόνια να τα κάνω upload κάπου. Μπορώ εγώ αν θέλεις!!! Offtopic μ' αρέσει η υπογραφή σου (γ@μ@τος ο δίσκος τους ε!)
as223 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Τα "Αγροτικα" ομως δεν ειναι ελευθερα οπως τα τραγουδια της ΝΔ και ισως να εχετε προβλημα αν τα μοιραστειτε καπου δημοσια...
gms20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 γεια σας παιδια!! λογω ημερων φερνω παλι το θεμα στην επιφανεια. που μπορω να βρω ολα τα τραγουδια που αναφερετε? δοκιμασα το link που αναρτησατε αλλα δε δουλευε πια. περιμενω νεα σας...
DJ_XLR8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παρακαλώ πολύ να απαντήσει ΜΟΝΟ όποιος έχει απάντηση στο ερώτημα του gms20 ειδάλλως το topic θα κλειδωθεί και φυσικά θα φάει ban ο υπαίτιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.