as223 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Όποιος θέλει το ορχηστρικό κομμάτι που ακούστηκε στην αρχή της προεκλογικής συγκέντρωσης της Αθήνας' date=' ας στείλει pm.Το κομμάτι το έγραψε ειδικά γιά τη συγκέντρωση ένας πολύ καλός μου φίλος και μάλλον δε θα το βρείτε αλλού.[/quote'] Μπορεις να το ανεβασεις καπου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Όποιος θέλει το ορχηστρικό κομμάτι που ακούστηκε στην αρχή της προεκλογικής συγκέντρωσης της Αθήνας' date=' ας στείλει pm.Το κομμάτι το έγραψε ειδικά γιά τη συγκέντρωση ένας πολύ καλός μου φίλος και μάλλον δε θα το βρείτε αλλού.[/quote'] Μπορεις να το ανεβασεις καπου? Το εβαλα εγω μαζι με τα αλλα Σταθη!!!! ftp://nea:[email protected]:21
Achilleas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Και αφού έφτασε εδώ η κουβέντα, το κομμάτι που έπαιζε πριν τις συγκεντρώσεις του Κωστάκη, το beatάτο που έμοιαζε ρυθμικά με το we will rock you, ποιο είναι?
damiano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά έχετε βρεί πουθενά τον ύμνο (σε περιμένω...) σε ringtone??
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά έχετε βρεί πουθενά τον ύμνο (σε περιμένω...) σε ringtone?? Τι κινητο εχεις???Αν παιρνει wav ηχους ειναι ευκολο.Σε midi εχω της ΟΝΝΕΔ τον υμνο μονο και ειναι εδω: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/19607o
damiano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Τώρα να πω την αμαρτία μου, δεν ξέρω.. Το T630 έχω αλλά δεν ξέρω τι υποστηρίζει..θα δω και θα σου πω
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 nai re paidia, ekeina ta trella beatakia pou epaize, kai ekeino pou emoiaze me to we will rock you??
GeorgeTheGreek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE!DIABASMA!!!!PANALLHNIES BLEPEIS! ΣΤΟ ΦΤΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΙ ΤΗ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
GeorgeTheGreek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ [ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ ΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ] ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΤΠ ? ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΩ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ [ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ ΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ] ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΤΠ ? ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΩ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Φιλε μου κανεις κλικ στον παρακατω δεσμο και μπηκες!!!!Μετα διαλεγεις οτι θελεις και κανεις δεξι κλικ αντιγραφη και μετα δεξι κλικ επικοληση οπου το θελεις!!!! ftp://nea:[email protected]:21
DeathMatch Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 kala re pedia eixa poly kairo na mpw kai exasa ta kalytera! em ksekinhsa to thread em emeina anenhmerwtos lol
karib Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Φιλε μου κανεις κλικ στον παρακατω δεσμο και μπηκες!!!!Μετα διαλεγεις οτι θελεις και κανεις δεξι κλικ αντιγραφη και μετα δεξι κλικ επικοληση οπου το θελεις!!!! ftp://nea:[email protected]:21 Φιλε Γιάννη και σε μένα κωδικό ζητούσε τo ftp. Μπορείς να μας βοηθησεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Για δοκιμαστε: ftp://nea:[email protected]:21
sotris99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Για δοκιμαστε: ftp://nea:[email protected]:21 Καλημέρα Γιάννη!!! Υπάρχουν ακόμα τα σχετικά τραγούδια??? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.