Προς το περιεχόμενο

Υμνος Νεας Δημοκρατιας

DeathMatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όποιος θέλει το ορχηστρικό κομμάτι που ακούστηκε στην αρχή της προεκλογικής συγκέντρωσης της Αθήνας' date=' ας στείλει pm.

Το κομμάτι το έγραψε ειδικά γιά τη συγκέντρωση ένας πολύ καλός μου φίλος και μάλλον δε θα το βρείτε αλλού.[/quote']

Μπορεις να το ανεβασεις καπου? ;)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όποιος θέλει το ορχηστρικό κομμάτι που ακούστηκε στην αρχή της προεκλογικής συγκέντρωσης της Αθήνας' date=' ας στείλει pm.

Το κομμάτι το έγραψε ειδικά γιά τη συγκέντρωση ένας πολύ καλός μου φίλος και μάλλον δε θα το βρείτε αλλού.[/quote']

Μπορεις να το ανεβασεις καπου? ;)

Το εβαλα εγω μαζι με τα αλλα Σταθη!!!!

ftp://nea:[email protected]:21

:D :D :D

Δημοσ.

Και αφού έφτασε εδώ η κουβέντα, το κομμάτι που έπαιζε πριν τις συγκεντρώσεις του Κωστάκη, το beatάτο που έμοιαζε ρυθμικά με το we will rock you, ποιο είναι?

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχετε βρεί πουθενά τον ύμνο (σε περιμένω...) σε ringtone??

Τι κινητο εχεις???Αν παιρνει wav ηχους ειναι ευκολο.Σε midi εχω της ΟΝΝΕΔ τον υμνο μονο και ειναι εδω:

http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/19607o

:D :D :D :D

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE!DIABASMA!!!!PANALLHNIES BLEPEIS! ΣΤΟ ΦΤΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΙ ΤΗ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ [ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ ΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ]

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΤΠ ?

ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΩ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ [ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑ ΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ]

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΤΠ ?

ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΖΩ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Φιλε μου κανεις κλικ στον παρακατω δεσμο και μπηκες!!!!Μετα διαλεγεις οτι θελεις και κανεις δεξι κλικ αντιγραφη και μετα δεξι κλικ επικοληση οπου το θελεις!!!!

:D :D :D :D :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μου κανεις κλικ στον παρακατω δεσμο και μπηκες!!!!Μετα διαλεγεις οτι θελεις και κανεις δεξι κλικ αντιγραφη και μετα δεξι κλικ επικοληση οπου το θελεις!!!!

Φιλε Γιάννη και σε μένα κωδικό ζητούσε τo ftp.

Μπορείς να μας βοηθησεις?

• 9 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...