Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μουσικη και μονο κανουν?

Στην κατηγορία των gaming headsets και για την συγκεκριμένη τιμή, κάνουν και για μουσική. Ο ήχος τους είναι πολύ ευχάριστος και είναι επίσης πολύ άνετα/ελαφριά για πολύωρη χρήση.

Δεν είναι όμως τα ποιοτικά ακουστικά της Bose ή της Sennheiser. Μην περιμένεις να εκπλαγείς αν έχεις χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Στα 40 ευρώ, θα τα απολαύσουν τόσο τα αυτιά σου όσο και η τσέπη σου.

• Like 2
Δημοσ.

Τόσο λέει και σε σας; 

attachicon.gifScreenshot_1.png

Εμένα λέει Εκτιμώμενη Ημερομηνία Παράδοσης: 12/5/2017 Εκτιμώμενη Ώρα Παράδοσης: 10:00 - 14:00

Πολύ καλά λόγια διαβάζω πάντως, αντε να δούμε!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα λέει Εκτιμώμενη Ημερομηνία Παράδοσης: 12/5/2017 Εκτιμώμενη Ώρα Παράδοσης: 10:00 - 14:00

Πολύ καλά λόγια διαβάζω πάντως, αντε να δούμε!  :-D

Μου ήρθε mail πριν λίγες ώρες πως συσκευάζεται κτλ, άρα πιο γρήγορα θα έρθει :P για να δουμε τι θα δουμε!

Δημοσ.

εμενα λεει Εκτιμώμενη Ημερομηνία Παράδοσης: 12/5/2017 Εκτιμώμενη Ώρα Παράδοσης: 08:00 - 16:00

και απο τι βλεπω εχει περασει ολα τα σταδια και ειναι σε φαση παραδοσης,εν τω μεταξυ τους παιρνω το πρωι τηλεφωνο μηπως γινεται να το παραλαβω αυριο απο καποιο καταστημα γτ δεν θα ειμαι σπιτι λογω δουλειας και μου λενε δεν γινεται θα ακυρωθει η παραγγελια αυτη και δεν ισχυει ακομα η προσφορα αρα θα το πληρωσετε 59,90 που εχει κανονικα!

Τι παπατζες ειναι αυτες ρε φιλε?Δλδ δεν μπορουν να αλλαξουν δλδ τον τροπο παραδοσης μονο?Ισα ισα χαρη θα τους εκανα να παω σε ενα καταστημα να το παρω...

Δημοσ.

εμενα λεει Εκτιμώμενη Ημερομηνία Παράδοσης: 12/5/2017 Εκτιμώμενη Ώρα Παράδοσης: 08:00 - 16:00

και απο τι βλεπω εχει περασει ολα τα σταδια και ειναι σε φαση παραδοσης,εν τω μεταξυ τους παιρνω το πρωι τηλεφωνο μηπως γινεται να το παραλαβω αυριο απο καποιο καταστημα γτ δεν θα ειμαι σπιτι λογω δουλειας και μου λενε δεν γινεται θα ακυρωθει η παραγγελια αυτη και δεν ισχυει ακομα η προσφορα αρα θα το πληρωσετε 59,90 που εχει κανονικα!

Τι παπατζες ειναι αυτες ρε φιλε?Δλδ δεν μπορουν να αλλαξουν δλδ τον τροπο παραδοσης μονο?Ισα ισα χαρη θα τους εκανα να παω σε ενα καταστημα να το παρω...

Όντως τώρα; χαχαχαχαχ

Δημοσ.

Ναι τους κακομοιρηδες...και τωρα πρεπει να υποχρεωσω καποιον να κατσει σπιτι η να τρεχω απο την δουλεια και να τους πω να ερθουν οσο πιο αργα γινεται!

Το χω περάσει με άλλο δέμα και όταν με πήραν τηλ τους είπα να μου το φέρουν σε άλλη διεύθυνση που πάλι καλά ήταν κοντά.. Άντε να έχασε κανα 5λεπτο ο τύπος με το μηχανάκι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα παντως ηρθαν σημερα οπως λεγανε 10 το πρωι!

Εμένα μου ήρθε mail σήμερα πως η  παραγγελία μου βρίσκεται στο courier. Από Δευτέρα λογικά θα τα πάρω. 

Για πες, αξίζουν τελικά; 

Edit: Είναι λίγο καθυστερημένοι πάντως.

Μου έστειλαν mail με το tracking number με λινκ για τα ΕΛΤΑ και τώρα μου ήρθε μόλις sms με το ιδιο tracking αλλά γενική ταχυδρομική αυτή τη φορά :P

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.

Πολυ θετικες,νταξει με χαλαει καπως που επικρατει το πλαστικο πανω απο ολα αλλα λογικο...ισως λιγο βαρυ!Ο ηχος πολυ καλος!

Το μικροφωνο επισης μου φανηκε πολυ καλο!αξιοπρεπεστατο,ακομα και πολυ σιγα να μιλας το πιανει,πραγμα που για μενα ιεναι πολυ σημαντικο μιας και τριγυρω κοιμαται κοσμος

• Like 1
Δημοσ.

ναι μου φανηκε καπως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει αλλα σε αυτη την κατηγορια τα προηγουμενα ηταν κατι του eshop με 10 ευρο σκεψου...Εσυ που εχεις κανει το review τι θεωρειται κανονικα σε σχεση με αλλα?ελαφρυ?

Δημοσ.

Στα 275g είναι μάλλον τα ποιο ελαφρά στην κατηγορία τους, για σύγκριση τα cloud revolver φτάνουν τα 375g.

Προσωπικά έχω πιάσει τον εαυτό να ξεχνάω ότι τα έχω και να αφήνω το χειριστήριο για να σηκωθώ και να τραβιέται το καλώδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...