thepoint Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Θα ενημερωθούν τα αρχεία στο Drive με τα κλειδωμένα κ τά'χασες κι αυτά. Μα μπορείς να πας πίσω στο χρόνο! Η κρυπτογράφηση δυσκολεύει κάτι τέτοιο;
fidolos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μαλλον η καλυτερη λυση για προσωπικα αρχεια ειναι μια 100αδα αγραφα dvd και εναρξη εγγραφης για φωτογραφιες, βιντεακια κλπ. Θηκη-αλμπουμ και στην ντουλαπα. 1
thepoint Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μαλλον η καλυτερη λυση για προσωπικα αρχεια ειναι μια 100αδα αγραφα dvd και εναρξη εγγραφης για φωτογραφιες, βιντεακια κλπ. Θηκη-αλμπουμ και στην ντουλαπα. Ούτε σαν σκέψη δεν στέκει τόσος όγκος σε δισκάκια σήμερα - μόνο σε εξωτερικό σύστημα δίσκων πλέον.
Voyaller Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Χρισημοποιώ το ESET NOD 32 εδώ και 4 χρόνια. Καθόλου false positives ελαφρί με πολύ καλό Web Protection.
CyberKid Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλησπερα,ψαχνω av για σταθερο με μονο 3gb ram και windows 10. Θα ηθελα να ειναι πολυ ελαφρυ,απλο στην χρηση και free ,, ευχαριστω Το baidu είναι η πιο αξιόπιστη δωρεάν λύση για υπολογιστές με χαμηλή ram και μια φορά το μήνα ένα scan με το herdprotect που συνδιάζει 68 anti-malware σε ένα πρόγραμμα.
thepoint Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Από τη Google για το Drive τα τρία βήματα που προτείνει https://support.google.com/drive/answer/7397771?hl=en
fidolos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέχρι στιγμής το πιο καλό αποτέλεσμα (βρίσκει ιους εκεί που τα άλλα αποτυγχάνουν) το έχω με έναν συνδυασμό malware bytes και spyhunter.
caveneo Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 18/5/2017 στις 10:12 ΠΜ, prometheas είπε Για το συγκεκριμένο ερώτημα μπορέις να πάρεις τόσες απαντήσεις όσα και τα .. διαθεσιμα προιόντα. Η δική μου προσέγγιση στα μηχανήματα του σπιτιού ειναι 1. ESET Multi Device Security + Malwarebytes (εννοείται οχι η δωρεάν έκδοση) 2. Ολα τα μηχανηματα ενημερωμένα με ανοιχτά τα automatic updates στα λειτουργικά 3. Backup Backup Backup (και εκτός σπιτιου) Με το παραπανω σενάριο δεν εχω αντιμετωπισει ποτέ κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής Να ρωτήρω για το Multi Device της ESET. Έχω αγοράσει 3 άδειες και με αφήνει να το χρησιμοποιήσω μόνο σε 3 μηχανήματα. Τι παίζει; υποτίθεται πως με 1 άδεια έχεις μέχρι 5 μηχανήματα, έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα