Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εχω βαλει φιμε μεμβρανες πριν 5 ημερες. Τα παιδια απο την 3Μ μου ειχαν πει να το πηγαινα σε 5 ημερες για να μου πιεζαν λιγο με τα δαχτυλα τη μεταξοτυπια. Μου ειπαν οτι μπορω να το κανω και μονος μου αν γνωριζω. Το θεμα ειναι οτι εδω και 3 ημερες ο δρομος μπροστα απο το σπιτι που παρκαρω ειναι κλειστος επειδη κανουν εργα και δε μπορω να μετακινησω καθολου το αμαξι. Αυριο ισως να ειναι κομπλε. Φοβαμαι τοσες ημερες μη γεμισε φουσκαλες. Το καλο ισως ειναι που το αμαξι ειναι ακινητο. Τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο εκεί που τις πέρασες ώστε να σου πουν με σιγουριά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Τοποθέτηση μεμβράνης στην εξωτερική πλευρά του τζαμιού είναι πολύ κακή ιδέα; Θέλω να βάλω μόνο στο πίσω τζάμι που είναι πολύ μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 δε γινεται να μπει απο εξω... θα φυγει απευθείας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Για ποιό λόγο να μπεί μεμβράνη στο πίσω τζάμι; Για να μη βλέπεις τίποτα τη νύκτα από εσωτερικό καθρέπτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 δε γινεται να μπει απο εξω... θα φυγει απευθείας! Λόγω επαφής με νερό πχ; Για ποιό λόγο να μπεί μεμβράνη στο πίσω τζάμι; Για να μη βλέπεις τίποτα τη νύκτα από εσωτερικό καθρέπτη; Καθαρά για το αισθητικό κομμάτι μιας και τα παράθυρα έχουν. Εννοείται η πιο διαφανής που μπορεί να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Λόγω επαφής με νερό πχ; Καθαρά για το αισθητικό κομμάτι μιας και τα παράθυρα έχουν. Εννοείται η πιο διαφανής που μπορεί να μπει. νερό ζεστη σκονη αέρας υαλοκαθαριστήρες τα παντα καλυτερα πηγαινε περνα κανονικά μια μεμβρανη πισω, δε προκειται να σου παρουν πανω απο 30-35 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Σε τέτοιο τζάμι θέλω να μπει. Στην carglass δε μου το βάλανε γιατί λένε ότι δε μπορεί να εφαρμόσει επειδή δε βγαίνουν τα καλώδια από τις αντιστάσεις (είναι κολλημένα επάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 δε χρειαζεται να βγουν τα καλωδια, σε οσα αμαξια εχω βαλει δε πειραξαν τιποτα απλα πηγαν και τις περασαν καθως επρεπε... τωρα τι να πω για την carglass και τους μαστορες της, δε ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Οπότε θεωρείς πως μια λογική τιμή είναι τα 30-40€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ναι οταν με 90 βαζεις σε όλο το αμαξι (5θυρο, τζιπ κλπ) πλην παρμπριζ τα 30-40 ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Άρα καλό 120αρι για μένα έτσι όπως την πάτησα για ένα MX5 με κάτι τζάμια που στα άλλα είναι φινιστρίνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 δεν καταλαβα ακριβως τι θέλεις να πεις αλλα οι μεμβράνες για 5θυρο ανεξαρτητως μεγεθους μαζι με ολα τα φινιστρινια κλπ ξεκινανε απο 90€ και ειναι μια χαρα.... εαν ανεβεις λιγο παραπανω παιρνεις την καλύτερη σειρά που εβαλα και εγω (nanoceramic) με 130... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Θέλω να πω ότι έβαλα με 80€ με 40% έκπτωση (κανονικά δηλαδή ήταν 130) όχι nanoceramic και τελικά πίσω δε μου βάλαν γιατί είπαν ότι δε γίνεται. Οπότε τελικά μπήκαν μόνο στα παράθυρα (και τα φινιστρίνια τους). Μιλάμε για διθέσιο οπότε συνολικά 2 τζάμια. Τώρα για να βάλω στο πίσω (καθώς όλοι εκτός από αυτούς μου λένε ότι γίνεται) θέλω άλλα 30τόσα οπότε θα βγει γύρω στα 120. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εκ του αποτελέσματος ναι. Είναι ακριβοί... Σκέψου ότι κάποιοι για 3 τζαμία μόνο σε καμπριο και σμαρτ δηλαδή βάζουν και με 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα