Προς το περιεχόμενο

Vanquish (PC version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα ρε που θα παίξεις τέτοιο γκειμ με k/m..

Φυσικα και οχι. Αλλα ειχαμε την κουβεντα μερικες σελιδες πριν και το εχω περιεργεια.

Δημοσ.

Δεν το έχω στο σημάδι με gamepad :) το τελευταίο που έπαιξα με gamepad, to ΜΑΕ, ήταν πολύ κουραστικό - θέλει εξοικείωση

Δημοσ.

Πάντως στο βίντεο του TotalBiscuit λέει ότι όχι μόνο είναι καλά τα controls με KB/M αλλά δεν πολυχρειάζεται το αναλογικό καθώς τα dodges γίνονται μόνο προς τις 4 βασικές κατευθύνσεις. Δεν το έχω παίξει ακόμα για να επιβεβαιώσω.

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως το παιχνιδιδεν ειναι οπως και τα gears of war δεν χρειαζεται να κανεις παντου dodge.

Θα ηθελα λιγο καλυτερο cover shooting μιας και δεν ειναι λιγες οι φορες που ειχα κρυφτει πισω απο ενα μεγαλο κουτι,βγαινω εξω να σημαδεψω  και ο στοχος πηγαινε πανω στο κουτι.

Δημοσ.

Ο πιο εύκολος τρόπος να εντοπίσεις AO για μένα είναι οι γωνιές, είναι αρκετά light το συγκεκριμένο αλλα καλύτερο από το τίποτα. Psycho να υποθέσω βάζεις το παραπάνω code στο AO tab του NV inspector ή είναι κάτι άλλο? Fps impact έχει?

Δημοσ.

Psycho να υποθέσω βάζεις το παραπάνω code στο AO tab του NV inspector ή είναι κάτι άλλο? Fps impact έχει?

Bingo, δεν ξέρω αν έχει fps impact, το παιχνίδι έτρεχε απίστευτα σφαίρα έτσι και αλλιώς για να το καταλάβω :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...