Προς το περιεχόμενο

Vanquish (PC version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως third person shooter φαντάζομαι μια χαρά το παίζεις με το kb/m. Το παιχνίδι που το έχω στο PS3 πάντως τρέχει άψογα κατά 99% κολλημένο 30άρι και μάλιστα πολύ καλά δουλεμένο.

Εισαι σιγουρος για το παραπανω,γιατι εγω αλλα βλεπω....Οχι οτι ειναι κατι που απο οτι φαινεται στο video κανει τεραστιο μπαμ στο μεγαλυτερο κομματι,αλλα γενικα δεν το λες και κολλημενο 30ρι αυτο το πραγμα

https://www.youtube.com/watch?v=MtUYHRx7U_g

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το βλέπεις πως τρέχει στα QTE, στο φυσιολογικό του 99% σταθερό 30άρι είναι και μάλιστα από αυτά που είναι πολύ καλά δουλεμένα. Αυτά τώρα βέβαια στο PC μας τέλειωσαν γιατί ακόμα και low end μηχανάκια φαντάζομαι ότι θα το πάνε νερό. Ακόμα και αυτοί όμως που έχουν τόσο αδύναμα μηχανάκια που δεν μπορούν να τρέξουν 60άρι μια χαρά μπορούν να έχουν την ίδια εμπειρία με την κονσόλα που είναι έτσι και αλλιώς φοβερή. Win-win κατάσταση για όλους.  

Δημοσ.

οτιδηποτε εχει crosshair παιζετε καλυτερα με kb/m. Παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι Gears of War σε steroids,θα αρεσει σε αρκετο κοσμο του ειδους πιστευω. Απο στορυ,κλασσικη ιαπωνικη τυριλα βεβαια,αλλα νταξει who cares στο κατω κατω

• Like 1
Δημοσ.

Gamepad, για μενα μου φαινεται απιστευτα δυσκολο με πληκτρολογιο, απ την αλλη ομως προτιμω το warfame με keyboard, οποτε δεν ειμαι απολυτα σιγουρος

Δημοσ.

Απο την στιγμη που μιλαμε για τριτου προσωπου shooter,σιγουρα ειναι πιο ευκολο να παιξεις με mouse και keyboard απο αλλα παιχνιδια οπως και το gears of war καλη ωρα.

Για οποιον δεν εχει το bayonetta(και τον ενδιαφερει μονο αυτο το παιχνιδι)το εχει σε προσφορα το indie gala στα 17ευρω

https://www.indiegala.com/store/product/vanquish-digital/460810

Δημοσ.

Χαλαρά φάση best game you never played ειναι το Vanquish.

Θα περιμένω να δω πρώτα πως είναι ο χειρισμός με mk γιατί είμαι από αυτούς (αν υπάρχουν άλλοι) που δεν μπορούν να παίξουν κανένα μα κανένα παιχνίδι με χειριστήριο  :X

Υπάρχουν. Παρών 

• Like 2
Δημοσ.

Απο την στιγμη που μιλαμε για τριτου προσωπου shooter,σιγουρα ειναι πιο ευκολο να παιξεις με mouse και keyboard απο αλλα παιχνιδια οπως και το gears of war καλη ωρα.

Για οποιον δεν εχει το bayonetta(και τον ενδιαφερει μονο αυτο το παιχνιδι)το εχει σε προσφορα το indie gala στα 17ευρω

https://www.indiegala.com/store/product/vanquish-digital/460810

το gears δε θα έλεγα ότι κερδίζει τόσο από mouse keyboard, παρά μόνο σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα (sniper) 

όταν άνοιξαν το crossplay και στο vs μεταξύ pc-κονσολών δεν διέκρινα κάποια φοβερή επικράτηση των pc gamers κι εμένα προσωπικά με βολεύει το controller 

Δημοσ.

Όπως είπε ο φίλος Alastor παραπάνω crosshair=mk. Στο ένα δικό σου heashot εγώ έχω κάνει 2 με mouse (οποτε στο παράδειγμα σου για GOW όταν και οι δυο players έχουν το ίδιο skill αυτός με το mk θα έχει καλύτερο overall accuracy & snap aim), το precise shooting είναι πιο δύσκολο όσο και να είσαι συνηθισμένος με gamepad and that is a fact και για αυτό υπάρχει auto-aim σε console games, οποτε μην επαναλαμβανόμαστε, από εκεί και πέρα ότι ευχαριστεί τον καθένα. ;)

Δημοσ.

όταν άνοιξαν το crossplay και στο vs μεταξύ pc-κονσολών δεν διέκρινα κάποια φοβερή επικράτηση των pc gamers κι εμένα προσωπικά με βολεύει το controller 

αυτο που ειπες αποκλειεται, το mk θα δώσει πολυ μεγάλο πλεονέκτημα στον εμπειρο παιχτη ακόμη και σε σχέση με τον εμπειρο παιχτη του gamepad ειτε σε pc ειτε σε κονσολα (το gamepad δεν υπάρχει μονο σε κονσολα αλλα και σε pc και μαλιστα με πολλες περισσοτερες επιλογές χειριστηριου). Ειναι πολύ άνιση η συγκριση μεταξύ των δυο τρόπων χειρισμού ως προς την ταχυτητα στοχευσης.

Δημοσ.

Ρε παιδια για single player cover shooting παιχνιδι μιλαμε τι πλεονεκτηματα για εμπειρους παιχτες και Precise aiming καθεστε και γραφετε.

Δεν τα γραφατε αυτα στο θεμα του gears of war που εχει και competitive online και τα γραφετε σε single player παιχνιδι?

Ελεος δηλαδη ωρες ωρες

με την pc master race....

Αλλα ξεχασα οτι το gears of war κοστιζει 70 ευρω ...

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε ο φίλος Alastor παραπάνω crosshair=mk. Στο ένα δικό σου heashot εγώ έχω κάνει 2 με mouse (οποτε στο παράδειγμα σου για GOW όταν και οι δυο players έχουν το ίδιο skill αυτός με το mk θα έχει καλύτερο overall accuracy & snap aim), το precise shooting είναι πιο δύσκολο όσο και να είσαι συνηθισμένος με gamepad and that is a fact και για αυτό υπάρχει auto-aim σε console games, οποτε μην επαναλαμβανόμαστε, από εκεί και πέρα ότι ευχαριστεί τον καθένα. ;)

Εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι δε μίλησα για κάποιο άλλο όπως gta v για παράδειγμα όπου πράγματι το m/k υπερισχύει

Δεν είναι μόνο το σημάδι είναι και η κίνηση και sniper θα πάρεις μια στο τόσο η φάση εκεί γίνεται με καραμπίνα εξ επαφής στο 90+% των περιπτώσεων

Τεσπά, επειδή έχω δει πως παίζουν οι κονσολαδες δε νομίζω ότι μειονεκτούν ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο, για αυτό και επιτρέπεται πλέον τουλάχιστον στο unranked να παίζουν όλοι μαζί

Στο ranked όχι ακόμα και ίσως ποτέ γιατί πέρα από το ποντίκι παίζουν κι άλλα όπως το fov όπου ένας με ένα δυνατό pc και μεγάλη ανάλυση έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα από τη κονσόλα όπου πολλές φορές πέφτει η ανάλυση για να διατηρηθούν τα frames

Τέλος το ποσό καλός είσαι στα άλλα shooter δεν έχει σχέση με το ποσό καλός είσαι στο συγκεκριμένο, αφού πολλά πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και ο τρόπος που παίζεις τελείως διαφορετικός. Το ότι είναι κονσολοπαιχνιδο κυρίως έχει τη σημασία του για το σκεπτικό του χειρισμού του

Αλλά τελοσπάντων είμαστε off topic

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...