Προς το περιεχόμενο

Vanquish (PC version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναι είναι επίσημο, το Vanquish κυκλοφορεί στις 21 του μήνα για το PC. Το παιχνίδι είναι απλά καταπληκτικό και με διαφορά παραμένει ως και σήμερα το καλύτερο cover based third person shooter που κάτι "γατάκια" όπως το Gears of war μπορούν να κοιτάνε μόνο με το κιάλι. Φυσικά το παιχνίδι δεν είναι για όλους καθώς έχει μπόλικες δόσεις Τζαπανίλας αλλά από άποψη gameplay και μηχανισμών είναι πολλά χιλιόμετρα μπροστά από οτιδήποτε άλλο του είδους. 

https://www.youtube.com/watch?v=kOp4XLA0oPk

• Like 4
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι γελασα λιγο εκει που αναφερει unlocked resolution λες και ειναι κατι το πρωτοτυπο αλλα κατα τα αλλα παρα πολυ ευχαριστη εκπληξη. Σιγουρα θα τιμηθει απο μενα στο pc(κοιτα ρε γμτ απο το πουθενα που σκανε παιχνιδια)αρκει βεβαια να τρεχει και καλα.

Τελος προς ενημερωση του κοσμου το Vanquish εχει αρχικη τιμη τα 19,99ευρω και για οσους εχουν το Bayonetta εχει 25% εκπτωση

http://store.steampowered.com/app/460810/Vanquish/

Δημοσ.

Το καλύτερο cover based shooter για μένα είναι το Future Soldier by far, παρόλα αυτά συμφωνώ από τα καλύτερα games στο είδος αλλα είναι αρκετά μικρό, θυμάμαι μου είχε πάρει περίπου 4-5 ώρες. Θα τιμηθεί για ακόμα μια φορα χαλαρά.

Δημοσ.

Οι απαιτησεις

System Requirements

• Minimum:
    • Processor: Intel Core i3 (2.9 GHz) or AMD equivalent
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: Dx9 compliant video card with 1 GB VRAM (Nvidia GeForce 460 or AMD Radeon 5670)
    • DirectX: Version 9.0c
    • Storage: 20 GB available space
  • Recommended:
    • Processor: Intel Core i5 (3.4 GHz) or AMD equivalent
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Dx11 compliant video card with 2 GB RAM (Nvidia GeForce 660 Ti or AMD Radeon R9 270)
    • DirectX: Version 9.0c
    • Storage: 20 GB available space
Δημοσ.

ελπιζω να μην νερφαρουν τα challenges, To δυσκολοτερο κομματι και εκει που ο τιτλος μαμαει και δερνει

Δημοσ.

είναι αρκετά μικρό, θυμάμαι μου είχε πάρει περίπου 4-5 ώρες. Θα τιμηθεί για ακόμα μια φορα χαλαρά.

Και εγω θυμαμαι οτι απο τα λιγα αρνητικα του ηταν η διαρκεια αλλα για 15ευρω(για οποιον εχει το bayonetta) day one απο το steam νομιζω ειναι μια χαρα η τιμη του

Δημοσ.

Πολυ καλο,το χω στο ps3.Απορω πως και το θυμηθηκαν τοσα χρονια μετα παντως

Πιασανε τα παλια παιχνιδια οπως το bayonetta και σου λενε ευκαιρια ειναι τωρα που εγινε ντορος με το Nier Automata να τα βγαλουμε και αυτα.

Προσωπικα δεν με χαλαει καθολου γιατι η τιμη ειναι χωμα και λογικα θα τρεχει και καλυτερα απο το να εβγαινε στην προηγουμενη γενια.

Δημοσ.

Ωραίο δείχνει, θα παιχτεί με το XOne controller.

Υποτίθεται βγαίνει στο PC για να το απολαύσεις με m/k, γιατί να κουράσεις τον εαυτό?! Φυσικά whatever floats your boat απλά μου φαίνεται περίεργο όταν έχεις την επιλογή. Απλά να ξες το game σε πολλές φάσεις είναι αρκετά fast paced και στα bosses θέλει precise aiming. ;)

Δημοσ.

Υποτίθεται βγαίνει στο PC για να το απολαύσεις με m/k, γιατί να κουράσεις τον εαυτό?! Φυσικά whatever floats your boat απλά μου φαίνεται περίεργο όταν έχεις την επιλογή. Απλά να ξες το game σε πολλές φάσεις είναι αρκετά fast paced και στα bosses θέλει precise aiming. ;)

Τα περισσοτερα Ιαπωνικα ports απο κονσολες ειναι τραγικα σε PC με K/M. Μιλαμε sensitivity απο τα Φαρσαλα. Ελπιζω να ειναι εξαιρεση, οχι οτι με πειραζει βεβαια μιας και παιζω κυριως με Xone/360 controller.

Οσο για gameplay. Ηρθε ο Βασιλιας! To εχω και σε 360 και σε PS3 και θα αγοραστει και σε PC. Παιχνιδαρα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...