Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ειμαι κάτοχος μιας τηλεόρασης LG 42lm640s της οποιας η αγορά έγινε τον Φεβρουάριο του 2013.

Η τηλεόραση διαθετει το πρώτο web os της εταιρίας.

Από προπερσυ κιόλας αρχισαν να ελλατωνονται οι εφαρμογες οπως πχ το Skype και το tune in.

Μετά την απόκτηση της η ουσιαστικά μόνη χρήσιμη λειτουργία του smart είναι το dlna και το youtube.

Σήμερα είδα ένα μήνυμα πως από 30/6 σταματάει και αυτη η εφαρμογή.

Κάλεσα στο support και με μια απαθεια μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό καθώς δεν είναι δική τους εφαρμογή.

Καταλαβαίνω οτι μπορεί να σταταει η ανάπτυξη αλλά να κόβεται τελείως και η μοναδική της εφαρμογή είναι απαράδεκτο.

Πλέον λοιπόν θα εχω εγω και οπως πολλοί άλλοι μια τηλεοραση για την οποία πλήρωσαν 200 πάνω απο το κανονικό σε σχέση με μια απλή τηλεόραση της εποχής.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ειμαι κάτοχος μιας τηλεόρασης LG 42lm640s της οποιας η αγορά έγινε τον Φεβρουάριο του 2013.

Η τηλεόραση διαθετει το πρώτο web os της εταιρίας.

Από προπερσυ κιόλας αρχισαν να ελλατωνονται οι εφαρμογες οπως πχ το Skype και το tune in.

Μετά την απόκτηση της η ουσιαστικά μόνη χρήσιμη λειτουργία του smart είναι το dlna και το youtube.

Σήμερα είδα ένα μήνυμα πως από 30/6 σταματάει και αυτη η εφαρμογή.

Κάλεσα στο support και με μια απαθεια μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό καθώς δεν είναι δική τους εφαρμογή.

Καταλαβαίνω οτι μπορεί να σταταει η ανάπτυξη αλλά να κόβεται τελείως και η μοναδική της εφαρμογή είναι απαράδεκτο.

Πλέον λοιπόν θα εχω εγω και οπως πολλοί άλλοι μια τηλεοραση για την οποία πλήρωσαν 200 πάνω απο το κανονικό σε σχέση με μια απλή τηλεόραση της εποχής.

Και γω με την 731v με WebOs 1, έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ τα apps μιας και πλέον ...σέρνονται! Το παράδοξο είναι πως τελευταία εμφανίστηκε στο store και το amazon prime video. Αν και πλεον με το shield tv και το apple tv, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με το OS της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα με μια smart tv samsung του 2010 .Κάποιες εφαρμογές αναμεσα και το youtube εξαφανήστηκαν μετά απο αναβάθμιση.

Δημοσ.

Οντως και στη δικια μου την samsung το '10 μου εβγαλε οτι η υπηρεσια youtube θα παψει να υποστηριζεται απο 1/6/2017.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αμα ξε-τσεκαρεις τα auto-updates ; καλα και τα WebOs ειναι αισχος τσαμπα λεφτα .

Στις τελευταίες του εκδόσεις είναι το πιο όμορφο λειτουργικό για smart tv σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Απλά δεν περιμένεις υποστήριξη για πολλά χρόνια σε μια smart tv...

Δημοσ.

τελικα ναι.  αποδειχτηκε την τελευταια πενταετια -κυριως- οτι μετα το 3D, και το Smart TV ειναι ενα περιττο "αξεσουαρ" των τηλεορασεων...!!    και πληρωσαμε επιπλεον χρηματα για κατι που τελικα δεν αναπτυσεται και τεινει προς καταργηση...!!!

ειμαι κατοχος κι εγω μιας LG42LM620S, με 3D +  Smart TV, τα οποια -ομολογουμενως- αν και δεν τα εχω χρησιμοποιησει οσο θα ηθελα, δεν ηθελα να ΜΗΝ τα εχω.... (τοτε.....).

Αλλα.., αν ηξερα οτι θα καταργηθουν και δεν θα αξιοποιουνταν οπως επρεπε, θα αγοραζα ενα αλλο, πιο απλο μοντελο, αλλα με περισσοτερες ιντσες.  τουλαχιστον να εχω μεγαλη οθονη και να μην κανω παραχωρησεις σε μεγεθος. 

το μονο χαρακτηριστικο τελικα που ειναι πραγματικα πιο χρησιμο, απο τα αλλα 2, ειναι ο δορυφορικος δεκτης που εχει ενσωματωμενο. που και αυτος δεν ειναι επιπεδου ανεξαρτητου αποκωδικοποιητη, αλλα τουλαχιστον λες, "γλυτωνω καλωδια" και βλεπω αρκετα καναλια επιπλεον...και ξεφευγω λιγο απο το χαλι της ελληνικης τηλεορασης!!       

Δημοσ.

Αμα ξε-τσεκαρεις τα auto-updates ; καλα και τα WebOs ειναι αισχος τσαμπα λεφτα .

Απο αποψη σχεδιασμου και ευχρηστιας ειναι μακραν το καλυτερο με διαφορα... τωρα για την υποστηριξη σε βαθος ειναι σιγουρα υποδεεστερο απ το android tv που το θεωρω το καλυτερο συνολικα και ελπιζω να εχει πολυ μεγαλη υποστηριξη λογω google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...