mihalis19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Θα ήθελα μια βοήθεια! Έχω πρόβλημα με το adsl στην περιοχή μου και δεν πρόκειται να φτιαχτεί το έχω ψάξει. Επίσης είμαι μακρυά από KV. VDSL για κανένα λόγο. Στοιχεία σύνδεσης ADSL VODAFONE ADSL SNR 6 ή 10 ανάλογα αν επιλέγω fast path ή οχι Συγχρονισμός router 4700 / 650 Στις συσκευές παίρνω εννοείται χαμηλότερα Ping σε gaming - battlefield 1 80 - 120 4g κάλυψη μου δίνει μόνο η wind στην περιοχή αν και δεν τους έχω καθόλου σε εκτίμηση μου έκανε εντύπωση. Πήρα κάρτα κινητής και δοκίμασα 4g λοιπόν. Σε speed test μου έδωσε έως και 20 down 4 up Έκανα hotspot το κινητό και έπαιξα battlefield Ping έδινε περίπου 130 - 140 Η ερώτηση: να μείνω με ADSL? Έχω τεράστια πρόβλημα μεγάλο lagging σε party στο ps4 με ακούν με διακοπές και γενικά φαίνεται ότι δεν έχω ποιότητα ενώ μπορεί να δείχνει καλό ping. Η να δοκιμάσω προγραμμα της wind mifi νομίζω; με 30gb 20 ευρώ; Έχω υπολογίσει το gaming καταναλώνει 100Mb την ώρα περίπου 3 ώρες την μέρα για κάθε μέρα για ένα μήνα είναι 9GB αν υπολογίζω καλά! Βάζω ένα μεγάλο νούμερο για να είμαι μέσα Αν βαλω αυτό της wind μου είπαν ότι μου ενισχύει και το 4G άρα ίσως να διορθωθεί και λιγο το ping. Ίσως κόψω και κάτι ακόμα στο ping αν συνδεθώ με Ethernet και όχι wifi Συμφέρει να έχω μεγαλύτερο ping αλλά τεράστιο up/ down??? Ευχαριστώ
tsioulak Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Για σοβαρουτσικο online gaming παντα με καλώδιο και οχι ασύρματα
mihalis19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Συμφωνώ αλλά αυτό είναι το τελευταίο στο πρόβλημα. Το θέμα είναι η σωστή επιλογή Επίσης δεν ξέρω πως θα μετρήσω πραγματικά ποσο καταναλώνει το online gaming μου σε 1 ώρα επειδή μπορεί και να έχω κάνει λάθος στην μέτρηση
mihalis19 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μιας και είχα ανοίξει εγώ το θέμα για όποιον ενδιαφέρετε να δώσω τις πληροφορίες που βλέπω πλέον μόνος μου. Πήγα σε WIND με το mobile boradband simpleFI . Είναι 30GB το μήνα. Πλέον παίζω με router 4G με ταχύτητες 25ΜΒ / 7ΜΒ και ping όχι τόσο καλό. Είναι στα ίδια πρότυπα με αυτό που είχα πριν δηλαδή 90 -110 Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η κατανάλωση σε MB σε Battlefield 1 PS4 είναι: 1 ώρα gaming 100MB Αν μιλάω σε party περίπου 20ΜΒ ακόμα.
Takis__ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εβαλα wind simplefi 4g μπορεις να πεξεις παιχνιδια ανετα,σε εμενα ειναι σαν να ειχα καλωδιο. Ευχαριστω για το post γιατι ειχα στην αρχη την εντυπωση οτι δεν γινεται και οτι θα πηγαινει χαλια.
mihalis19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 να είσαι καλά! Αν έχεις καλό 4g πάει πολύ καλά! ΜΟΞΟ στο ping υστερεί λίγο!
dionysg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχετε 4g mifi η 4g modem/router ? Επειδη το εψαχνα και εγω υπαρχουν 4g modem/router οπως το Huawei B315. Συνδεση με καλωδιο και πιστευω οτι θα εχετε πιο καλα ping Επισης σημαντικο να ειναι το modem LTE (cat4, cat6 ) που μπορει να παρει κεραιες ειτε 2x εσωτερικες (15ε η μια) ειτε 1χ omni εξωτερικη (80ε) ειτε 2 χ directional εξωτερικη (130ε) Αν εχετε καλο σημα μεσα στο σπιτι οι κεραιες εσωτερικου χωρου θα ειναι υπεραρκετες. Οι αλλες ειναι εξωτερικου χωρου και θελουν εγκατασταση. Βεβαια με τις εξωτερικες, ιδιαιτερα με την directional αν ξερετε που ειναι η κεραια, θα το τερματισει Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από dionysg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα