Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια βοήθεια!

Έχω πρόβλημα με το adsl στην περιοχή μου και δεν πρόκειται να φτιαχτεί το έχω ψάξει. Επίσης είμαι μακρυά από KV. VDSL για κανένα λόγο.

Στοιχεία σύνδεσης ADSL

VODAFONE

ADSL

SNR 6 ή 10 ανάλογα αν επιλέγω fast path ή οχι

Συγχρονισμός router 4700 / 650

Στις συσκευές παίρνω εννοείται χαμηλότερα

Ping σε gaming - battlefield 1 80 - 120

4g κάλυψη μου δίνει μόνο η wind στην περιοχή αν και δεν τους έχω καθόλου σε εκτίμηση μου έκανε εντύπωση.

Πήρα κάρτα κινητής και δοκίμασα 4g λοιπόν. Σε speed test μου έδωσε έως και 20 down 4 up

Έκανα hotspot το κινητό και έπαιξα battlefield

Ping έδινε περίπου 130 - 140

Η ερώτηση: να μείνω με ADSL? Έχω τεράστια πρόβλημα μεγάλο lagging σε party στο ps4 με ακούν με διακοπές και γενικά φαίνεται ότι δεν έχω ποιότητα ενώ μπορεί να δείχνει καλό ping.

Η να δοκιμάσω προγραμμα της wind mifi νομίζω; με 30gb 20 ευρώ;

Έχω υπολογίσει το gaming καταναλώνει 100Mb την ώρα περίπου

3 ώρες την μέρα για κάθε μέρα για ένα μήνα είναι 9GB αν υπολογίζω καλά! Βάζω ένα μεγάλο νούμερο για να είμαι μέσα

Αν βαλω αυτό της wind μου είπαν ότι μου ενισχύει και το 4G άρα ίσως να διορθωθεί και λιγο το ping. Ίσως κόψω και κάτι ακόμα στο ping αν συνδεθώ με Ethernet και όχι wifi

Συμφέρει να έχω μεγαλύτερο ping αλλά τεράστιο up/ down???

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά αυτό είναι το τελευταίο στο πρόβλημα.

Το θέμα είναι η σωστή επιλογή

Επίσης δεν ξέρω πως θα μετρήσω πραγματικά ποσο καταναλώνει το online gaming μου σε 1 ώρα επειδή μπορεί και να έχω κάνει λάθος στην μέτρηση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και είχα ανοίξει εγώ το θέμα για όποιον ενδιαφέρετε να δώσω τις πληροφορίες που βλέπω πλέον μόνος μου.

Πήγα σε WIND με το mobile boradband simpleFI . Είναι 30GB το μήνα. 

Πλέον παίζω με router 4G με ταχύτητες 25ΜΒ / 7ΜΒ   και ping όχι τόσο καλό. Είναι στα ίδια πρότυπα με αυτό που είχα πριν δηλαδή

90 -110

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

Η κατανάλωση σε MB σε Battlefield 1 PS4 είναι:

1 ώρα gaming 100MB 

Αν μιλάω σε party περίπου 20ΜΒ ακόμα. 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εβαλα wind simplefi 4g μπορεις να πεξεις παιχνιδια ανετα,σε εμενα ειναι σαν να ειχα καλωδιο.

Ευχαριστω για το post γιατι ειχα στην αρχη την εντυπωση οτι δεν γινεται και οτι θα πηγαινει χαλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε 4g mifi η 4g modem/router ?

Επειδη το εψαχνα και εγω υπαρχουν 4g modem/router οπως το Huawei B315. Συνδεση με καλωδιο  και πιστευω οτι θα εχετε πιο καλα ping

Επισης σημαντικο να ειναι το modem LTE (cat4, cat6 ) που μπορει να παρει κεραιες ειτε 2x εσωτερικες (15ε η μια) ειτε 1χ omni εξωτερικη (80ε) ειτε 2 χ directional εξωτερικη (130ε)

Αν εχετε καλο σημα μεσα στο σπιτι οι κεραιες εσωτερικου χωρου θα ειναι υπεραρκετες. Οι αλλες ειναι εξωτερικου χωρου και θελουν εγκατασταση.

Βεβαια με τις εξωτερικες, ιδιαιτερα με την directional αν ξερετε που ειναι η κεραια, θα το τερματισει 

Επεξ/σία από dionysg
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...