Noex Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Γεια σας σε ολους Αγόρασα το pixel XL προχτες , αλλά συνειδητοποίησα ένα ζήτημα στην εστίαση της φωτογραφικής μηχανής μου ... Η κάμερα του κινητου δεν μπορεί να εστιασει σε μικρά πράγματα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ... Προσπάθησα να αγγίξω την οθόνη μου για να εστιάσω τα πράγματα αλλά δεν συνέβη τίποτα, προσπάθησα επίσης από απόσταση αλλα και απο κοντά, αλλά και πάλι δεν συνέβη τίποτα. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια όπως στις εικόνες ... Δοκίμασα το ίδιο με την κάμερα του 1+ 3 T και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά ... κανει φοκους εκει που θελω χωρις να θολωνει κ Έτσι πιστευω πως έχω καποιο θεμα στην κάμερά στο Pixel XL ... παρεμπιπτόντως εχει το ιδιο θεμα κ ενας γνωστος μου στο nexus 6pKαμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? Ευχαριστω ολους σας !!
jimzak Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Όχι δεν έχει κάποιο πρόβλημα,το lazer autofocus μάλλον δεν πιάνει τόσο μικρά αντικείμενα,αλλά μπορείς να εστιάσεις στο ποτήρι ας πούμε κρατώντας πατημένη την οθόνη ώστε να κάνει lock το focus και να την βγάλεις εύκολα. Ένα δείγμα από το δικό μου nexus 5x
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 χμμμμμμ κριμα τοσα λεφτα κ να μην μπορει να εστιασει τοσο κοντα... ευχαριστω για την απαντηση
jimzak Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Τίποτα φίλε μου, μπορεί να εστιάσει κοντά,αλλά όχι σε πολύ μικρά αντικείμενα αν δεν κάνεις lock το focus.Αν πχ θες να εστιάσεις σε ένα λουλούδι ας πούμε εστιάζει μια χαρά. Όπως και να έχει να το χαρείς μιας και έχεις 1 από τις καλύτερες κάμερες που κυκλοφορούν σε smartphone,παίξε λίγο μαζί του και θα σε ανταμείψει σίγουρα.
Noex Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 nai εστιαζει μονο του... σαν να μην δουλευει οταν κανω ΤΑΠ στην οθονη... απλα το λοκαρει μονο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα