Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Sony Xperia M2 που έχω αρχίζει και τα χάνει. Υπερθερμαίνεται, απενεργοποιείται και κάνει συνέχεια reboot. Σκέφτομαι την αγορά νέου με προϋπόθεση να κρατήσει κι αυτό κάνα 3 χρόνια και να μην παρουσιάσει τα θέματα του Μ2.
Έχω χάσει την εξέλιξη με τα smartphones, τι παίζει από αξιόπιστες εταιρίες κλπ, οπότε θα' θελα κάποιες προτάσεις πέραν της αναζήτησης που έχω κάνει. 
Παραθέτω τη φόρμα του forum

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τηλέφωνο, Viber, Wifi, Bluetooth, GPS, Μουσική, Ελαφριά χρήση ίντερνετ

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5.5"

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Αν μπορεί να προστεθεί χωρίς προβλήματα έπειτα για μηνύματα, gps κλπ τότε όχι. Αλλιώς ναι.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Αρκεί να δουλεύει το 4G της Cosmote

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Nαι!

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Τα ρίσκα με τα τελωνεία φοβάμαι

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Ψάχνοντας παράλληλα έπεσα πάνω στο ακυκλοφόρητο ακόμα Thor E http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_624909.html και το Neffos C5. Αναγνωρίζοντας ότι τα χαρακτηριστικά τους με καλύπτουν είπα να γλιτώσω το 50αρι από το αρχικό budget. Τείνω προς το Neffos ως δοκιμασμένο και λόγω εμπιστοσύνης στην TP-LINK. Αξίζει να ρισκάρω τελωνεία και χρόνο άφιξης για τα χαρακτηριστικά του Thor (μπαταρία κυρίως, μνήμη και λογισμικό)? 

Δημοσ.

Εγώ θα σου απαντήσω σε αυτό: "Αξίζει να ρισκάρω τελωνεία και χρόνο άφιξης"

Όχι....

Αν θες μπορείς να βρεις αν υπάρχει το συγκεκριμένο από τις αγγελίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...