Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2019 στις 9:54 ΠΜ, ThReSh είπε

Σοκάρει αν σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί αυτό το δυστοπικό μέλλον, αλλιώς δεν έχει "jump scares" όπως έχουν πχ οι ταινίες τρόμου...

Και σιγουρα επηρεαζει τις γυναικες θεατες περισσοτερο. Την εχω προτεινει σε δυο και μου ειπαν και οι δυο οτι την βρηκαν πολυ σκληρη και τις ενοχλησε σε σημειο που την παρατησαν, αν και αναγνωριζουν οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και για εμενα οτι καλυτερο παιζεται αυτη την περιοδο. Ειδικα η φωτογραφια ειναι καθηλωτικη! Οι ανθρωποι εχουν κανει απιστευτη δουλεια σε ολους τους τομεις. Ποιοτητα εικονας, μουσικη επενδυση, χαρακτηρες, πλοκη, υποκριτικη και φυσικα φωτογραφια ειναι για βραβειο. Πραγματικα ας τραβηξει για παντα. Ειναι ενα audiovisual (δυστοπικο) ποιημα.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ όμορφο κλείσιμο σεζόν και σε αγωνία για τον επόμενο κύκλο και τις συνέπειες.. 

Πάντως η σειρά έχει δώσει τρεις αξιόλογους κύκλους  και συνεχίζει δυνατά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσο παει γινεται και καλυτερη.αντε να περιμενουμε για την επομενη σεζον

Επεξ/σία από kwstas_1993
Δημοσ.

ειδα τα καταπληκτικά σχόλια εδώ μέσα και επειδή μέσω του φόρουμ εχω ανακαλύψει πολλές φορες διαμαντακια λεω, παμε. Ειδα 6 επεισόδια και το παράτησα. Καλή η σκηνοθεσία αλλα δεν με έπεισε το όλο θεμα. Το μονο που πραγματικά μου άρεσε ηταν τα φλασμπακς που σιγα σιγα σου εδειχαν πως ξεκίνησε η κατασταση. Τεσπα, περί ορέξεως υποθέτω....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Handmaid's Tale[Season 1]

81hr8s-BLzk-L-AC-SY606.jpg

https://www.imdb.com/title/tt5834204/episodes?season=1

Νομιζω μια απο τις αρτιοτερες σεζον σειρας που εχω δει. Σαν γενικη ιδεα εχουμε ενα ακομα Equilibrium αλλα το παει 5 βηματα παραπερα. Εχουμε καλους/κακους αλλα η σειρα ειναι πολυεπιπεδη και ολοι ειναι ευαλωτοι σε αυτο το καθεστως που κυριαρχει. Η ερμηνεια της Moss ειναι καταπληκτικη και αξιζε τη χρυση σφαιρα που πηρε και ακολουθει απο κοντα η Strahovski με καποιες πολυ δυνατες στιγμες. Τα Flashbacks λιτα και απέριττα δενουν απολυτα με το καθε επεισοδιο που θα δουμε. Ο θεατης απο τη μια τρωει γροθια στο στομαχι με αυτα που συμβαινουν και απο την αλλη χαμογελαει γιατι διακρινει οτι υπαρχει ελπιδα στο βαθος. Εξαιρετικη φωτογραφια με αρκετες ποιητικες ληψεις με την αντιθεση χρωματων που θελουν να δωσουν. Στο συνολο της ενα μικρο διαμαντακι και σε αφηνει με τεραστιο cliffhanger οποτε παμε αμεσα στη δευτερη σεζον. 9.2/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

Πάσχει απο την αριστεία των σειρών . Το ξεχείλωμα . Αλλα ειναι καλη παρόλα αυτα  αν και στο τελευταιο κύκλο έπεσε αρκετό ff απο εμένα . Ελπίζω να πάει προς ένα τελος απο τον επομενο κύκλο .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Handmaid's Tale[Season 2]

Handmaids-Tale-poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt5834204/episodes?season=2

Μια πολυ καλη σεζον που κυμανθηκε σε καπως υποτονικο επιπεδο αλλα ειχαμε μερικες πολυ δυνατες σκηνες. Αλλαξαμε αρκετες φορες παραστασεις και γενικως η σειρα ειναι πολυεπιπεδη με το θαυμα της ζωης που καταπιανεται. Ολοι ειναι ευαλωτοι και οι σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων περνανε απο χιλια κυματα με τα συναισθηματα τους να αλλαζουν συνεχως. Η Moss ειναι μεσα στις 5 καλυτερες ηθοποιους της γενιας μας συγκλονιστικο το υφος που περνει και εχει το ταλεντο να σου μεταδιδει τα οσα περναει. Στα τελευταια επεισοδια καπως με εχασε ηθελα να παρει αλλη τροπη η ιστορια οπως και το τελευταιο λεπτο της σεζον εχω πολυ περιεργεια πως θα το χειριστουν γιατι ηταν καπως αψυχολόγητη η κινηση του χαρακτηρα. 8.7/10

Επεξ/σία από Arkin
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Handmaid's Tale[Season 3]

c1943a75936535-5c5b5616d184e.jpg

Mια καπως αδυναμη σεζον κανει μια μεγαλη κοιλια στη μεση αλλα ανεβαινει κατακορυφα στα τελευταια 3 επεισοδια. Μεγαλες εξελιξεις προς το τελος και επιτελους μια δοση ελπιδας γιατι δεν γινοταν να κρατησει αλλο αυτη τη μαυριλα. Oι αλλαγες καποιων χαρακτηρων μεσα και απο τις 3 σεζον ειναι αξιοσημειωτες και δικαιολογουν απολυτα τις πραξεις τους. Η τεταρτη σεζον λενε για 2020 μακαρι να μην παει για αργοτερα. 8.7/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειδα και εγω χθες το πρωτο επεισοδιο και μου αρεσε πολυ. Εισαγωγικο στηνει ολα τα πιονια και μας δειχνει τι θα ακολουθησει σε αυτη τη σεζον. Κορυφαια σκηνοθεσια παω πολυ τη Moss παιζει πολυ καλη μπαλα στην υποκριτικη. Και το μικρο ξανθο η Κιζ βλεπω να παιζει μεγαλο ρολο σε αυτη τη σεζον.

Δημοσ.
On 30/04/2021 at 16:08, 4saken said:

Προλαβα να το δω, πολυ αργα κυλησε....

Δεν νομίζω να θυμάμαι επεισόδιο που να μην έχει περάσει βασανιστικά αργά σε αυτή τη σειρά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...