Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα την σειρα προχθες,ειμαι στο 7ο επεισοδιο του πρωτου κυκλου.Εκπληκτικη ατμοσφαιρα,θα χαλαστω πολυ στον 2ο κυκλο,γιατι μεχρι τωρα ειμαι καταενθουσιασμενος.

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

God bless insomnia! Αν δεν την είχα πετύχει εδώ, μάλλον δε θα είχα ανακαλύψει αυτή η σειρά.

Με τράβηξε από το πρώτο επεισόδιο, μιας και πέρα από το πρωτότυπο και καλογραμμένο σενάριο που έχει, με ιντριγκάρουν οι σειρές που χτίζουν έναν δικό τους κόσμο και σταδιακά σε μυούν σ' αυτόν. Κατά τ' άλλα, ωραίες ερμηνείες, απίστευτος φωτισμός κατά διαστήματα και πολύ πετυχημένα και ενδιαφέροντα flashback που συμβάλλουν στο καλό character development. Στάνταρ βλέπω 1/2-1 επεισόδιο πριν κοιμηθώ, όσο κουρασμένη κι αν είμαι. Τα πήρε και τα σήκωσε 5 emmy και 2 χρυσές σφαίρες και το αξίζει.

Μακάρι να μην ξενερώσω στη δεύτερη σεζόν, όπως διάβασα στις προηγούμενες σελίδες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολές αυτά για ξενερωματα στην δευτερη σεζον. Το ίδιο με την 1 και μην πω πιο ωραια. Το μονο που με ενοχλεί λίγο σε όλη την σειρά είναι οτι ειναι προσωποκεντρική η πλοκή. η δευτερη σεζον τελειωσε απ οσο ξερω ειδα το 13 επεισοδιο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα απογοητευτείτε στη 2η σεζόν, αλλά όσοι είχατε ενθουσιαστεί με την 1η (οπως και γω) θα τη δείτε, δε μπορείτε να κάνετε αλλιώς, απλά σε κάθε επεισόδιο θα περιμένετε κάτι που δεν θα έρχεται. Και ό,τι έρχεται θα είναι αρκετά φτηνά δοσμένο, σε σχέση με την 1η.

Οι λόγοι είναι αυτοί που είπαν οι συμφορουμίτες στις 2 τελ σελ.

Στις 20/7/2018 στις 9:36 ΠΜ, kronos73 είπε

μόνο η Moss το κράταγε......βγάλανε από τη μύγα ξύγκι

ακριβώς.

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Υπερβολές αυτά για ξενερωματα στην δευτερη σεζον. Το ίδιο με την 1 και μην πω πιο ωραια. Το μονο που με ενοχλεί λίγο σε όλη την σειρά είναι οτι ειναι προσωποκεντρική η πλοκή. η δευτερη σεζον τελειωσε απ οσο ξερω ειδα το 13 επεισοδιο.

δεν ειναι οτι η δευτερη σεζον ειναι απαραιτητα κακη. Το προβλημα ειναι το οτι ανακυκλωνει τις ιδιες ιστοριες συνεχεια. πχ

η Μος δραπετευσε τρεις φορες 

Επισης στην πρωτη ειδαμε τρομερες ερμηνειες και απο Μπλεντελ, Ανν Νταουντ, Τζανιν ενω στην δευτερη το σηκωνει μονη της η Μοσς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλλειψη ιδεων υπαρχει γενικότερα, δεν είναι θεμα σεζόν. Δεν υπάρχει το απρόβλεπτο σε καμια απο τις 2 σεζόν. Τα σεζον finale μοιάζουν και λιγο μεταξυ τους.

αν δεν είχε αλαξει η σεζόν δεν νομιζω να βλέπαμε τιποτα διαφορες.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Εγω επιμενω οτι το προβλημα στη 2η δεν ηταν μονο σεναριακο αλλα και η σκηνοθεσια πατωσε, τουλαχιστον το 50% καποιων επεισοδιων αναλωνοταν σε ωιμε, αλι και τρισαλι κοντινα πλανα στη Μοσς, με αναλογη μουσικη. Στα ορια του cringe αρκετες φορες. 

Επισης καποιοι χαρακτηρες για μενα απλα δεν εστεκαν, ειδικα για το τοσο λιγο που τους εδειξε, π.χ.

Spoiler

Τον commander της τυπισας που επεστρεψε απο τα colonies, στα δυο τελευταια επ, που ξαφνικα απο τερας εγινε ο καλος που οργανωσε τη φυγαδευση της June. 

Δημοσ.

αυτο ελεγα και στο twitch chat εχτες. βλεπω αυτες τις μερες το Knight Rider twitch marathon, και οι νεοτεροι κοροιδευανε στο chat το  "80s inconsistent writing".

και τους ρωτησα αν εχουν δει ποτε τους συγχρονα σηριαλ. σοβαρες, δραματικες σειρες, οχι σοου για παιδια. οπου η πλοκη και οι χαρακτηρες μονο συνοχη και συνεχεια δεν εχουν σε πολλα απο αυτα. ειδικα οταν πανε να βγαλουν και απο την μυγα ξιγκι.

Δημοσ.

Μακραν η καλυτερη σειρα που παιζει στην αμερικανικη TV αυτη την περιοδο, και απο αποψη ερμηνειων και πλοκης. Και η δευτερη σεζον κατ εμε ειναι ισαξια της πρωτης

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/7/2018 στις 6:06 ΜΜ, McNerd είπε

τουλαχιστον το 50% καποιων επεισοδιων αναλωνοταν σε ωιμε, αλι και τρισαλι κοντινα πλανα στη Μοσς, με αναλογη μουσικη. Στα ορια του cringe αρκετες φορες.

Σε σκέφτηκα πολλές φορές στα πρώτα 2 επεισόδια της δεύτερης σεζόν που άντεξα να δω. Αλί, αλί και τρισαλί όντως. Εκεί που στην πρώτη σεζόν τα μάτια μου έκλειναν από την κούραση και ήθελα να δω κι άλλο, στη δεύτερη μπορεί να ήμουν ξεκούραστη και να μου προκαλούσε υπνηλία η σειρά. Δε βοηθάει και καθόλου ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας, που μου είναι από λίγο έως πολύ αντιπαθής, οπότε δεν είχα και καμιά φοβερή αγωνία για την τύχη της.

Η σειρά πάει ντουγρού να γίνει vip μέλος στο πολύ κλειστό κλαμπ αυτών που έχω παρατήσει. Κι αυτό αποτελεί κατόρθωμα γιατί αφενός είναι δραματική, στις οποίες έχω αδυναμία, και αφετέρου γιατί είμαι ψυχαναγκαστική και απεχθάνομαι να αφήνω κάτι στη μέση, όσο κι αν δε μ' αρέσει. Κρίμα για την εξαιρετική πρώτη σεζόν. Ίσως της δώσω μια ευκαιρία τον χειμώνα που θα έχω πιο πολύ χρόνο, αλλά δεν το βρίσκω και πολύ πιθανό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τελείωσα χτες και τη δευτέρη σεζόν την οποία είδα καπάκι μετά τη πρώτη. Θεωρώ τη σειρά μέσα στις τοπ των τελευταίων ετών από όλες τις απόψεις. Ερμηνείες, σκηνοθεσία, μουσική, ιστορία τα βρήκα σχεδόν όλα καταπληκτικά. Είναι αργή σε αρκετά σημεία αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το στυλ. Μπορώ να καταλάβω όμως γιατί σε αρκετους δεν άρεσε. Elisabeth Moss & Ann Dowd απλά απίστευτες. Να σημειώσω ότι η δευτερη σεζόν τελικά μου άρεσε ακόμα περισσότερο από τη πρώτη (ειδικά τα επεισόδια 10 & 11) παρότι στην αρχή (στα πρώτα 3-4 επεισόδια) δε με είχε κερδίσει. Πολύ δυνατές και έντονες σκηνές. Θεωρώ ότι στη 3η σεζόν όμως πρέπει να ολοκληρωθεί ώστε να μη ξεχειλώσει.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1
Δημοσ.

Καταπληκτική η σειρά αυτή. Σίγουρα έριξε ρυθμούς στη δεύτερη σεζόν, αλλά παραμένει κορυφαία. Η πρωταγωνίστρια είναι ηθοποιάρα. Φέτος όμως θεωρώ πως η Strahovski ήταν αποκάλυψη. Σ'αυτήν το Emmy παρακαλώ χεχε. 

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/7/2018 στις 2:07 ΜΜ, McNerd είπε

Παιδιά θα απογοητευτείτε στη 2η σεζόν, αλλά όσοι είχατε ενθουσιαστεί με την 1η (οπως και γω) θα τη δείτε, δε μπορείτε να κάνετε αλλιώς, απλά σε κάθε επεισόδιο θα περιμένετε κάτι που δεν θα έρχεται. Και ό,τι έρχεται θα είναι αρκετά φτηνά δοσμένο, σε σχέση με την 1η.

Οι λόγοι είναι αυτοί που είπαν οι συμφορουμίτες στις 2 τελ σελ.

ακριβώς.

Ακριβως τα ιδια κ χειροτερα ισως ισχυουν για τη 3η σεζον εως το 4ο επ. που ειδα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...