zvarthangalos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, totalius είπε Και απο τα καλυτερα το 5ο. Δεν με πείθει η δεύτερη σεζόν μου δίνει την αίσθηση πως βρισκόμαστε ακόμη στην πρώτη σεζόν (μετά την σύλληψη της Τζουν στο αεροδρόμιο) την πάνε πολύ αργά την σειρά μακάρι να μας διαψεύσουν τα επόμενα επεισόδια
kronos73 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Πολύ καλό το 6ο επεισόδιο Spoiler Το τέλος του υπόσχεται δυνατές εξελίξεις
totalius Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Το 6ο ήταν 50 λεπτα βαρεμάρας όπου δε συμβαίνει το παραμικρό μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό . 1
speedy23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μαθαμε καποια πραγματα για τον χαρακτηρα της Στραχοφσκι επιτελους. Ειχε δειξει αλλη μια φορα αν θυμαμαι καλα αλλα σε πολυ επιφανειακο επιπεδο. Τα flashbacks ηταν το καλυτερο μερος στο χθεσινο. Κατα τ'αλλα δεν τρελαθηκα συνολικα με το επεισοδιο. Υπεφερε σε καποια σημεια με ανουσιες σκηνες που εδιναν την αισθηση οτι μπηκαν εκει για να γεμισουν τον χρονο του επεισοδιου παρα να προχωρησουν την υποθεση imo. 1
McNerd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω δει μεχρι και το 11. Αναγνωριζω οτι εχει πεσει σε σχεση με Σ01, κυριως σκηνοθετικα -αργοι ρυθμοι, μελο κοντινα πλανα στο βασανισμενο προσωπο της Τζουν, με κατσεκαλα μουσικη υποκρουση, ξανα και ξανα.... Υπερβολικα φλυαρη σκηνοθεσια. Μπορουσανε και πιο σβελτα. Ωστοσο με κραταει το βασικο νημα της ιστοριας και θα το δω ως το τελος. Εχω μια σημαντικη απορια, για το 3ο επεισοδιο, ας μου εξηγησει καποιος γιατι μου φαίνεται μεγαλη τρυπα σεναριακη, ή καταλαβα κατι λαθος; παντως δυο ατομα το βλεπαμε μαζι και δεν καταλαβαμε κατι διαφορετικο Spoiler οταν τσακωσαν τη Τζουν και τον Νικ στο αεροπλανο να δραπετευουν, ο Νικ γιατι δεν ειχε καθολου κυρωσεις; εγω περιμενα να τον στειλουν κρεμαλα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από McNerd
speedy23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 ^^ Ο Νικ δεν πιαστηκε ποτε. Η Τζουν ηταν με τον πιλοτο (που εκτελεστηκε) και αλλον ενα (;). O Νικ την ειδε μονο στα γραφεια της εφημεριδας. Μετα την πηγε ο αλλος στο σπιτι του με την οικογενεια του ο οποιος εξαφανιστηκε μετα. 1
McNerd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, speedy23 είπε ^^ Spoiler νομιζα οτι ο τριτος ηταν ο Νικ.
speedy23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ωραιο, γεματο φιναλε με δυνατες στιγμες. Υστατη σεναριακη ευκολια η τελευταια σκηνη και κανονικα θα με εκνευριζε απιστευτα οτι δεν εφυγε αλλα ενταξει... Δεν μπορεις να τους κατηγορισεις γιατι το εγραψαν ετσι. Υπαρχει και ενα αλλο παιδι που εχει.
totalius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Πραγματι η τελευταια σκηνή ειναι κάπως αλλα το επεισόδιο γενικά ηταν πολυ καλο , οπως πρεπει να ειναι ένα season finale.
papadakn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, Federacion είπε Πολύ κακώς κάνανε 2η σεζόν... και εγώ νομίζω πως το ξεχειλώνουν και η 3η σεζόν θα είναι ακόμα χειρότερη 2
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, Federacion είπε Πολύ κακώς κάνανε 2η σεζόν... απο βιβλια δεν ειναι η σειρα;
Federacion Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Οχί. Η πρώτη σεζόν είναι από ένα βιβλίο: http://www.biblionet.gr/book/19313/Atwood,_Margaret,_1939-/Η_ιστορία_της_πορφυρής_δούλης Η δεύτερη σεζόν είναι άστα να πάνε...
kronos73 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στις 19/7/2018 στις 12:10 ΠΜ, Federacion είπε Η δεύτερη σεζόν είναι άστα να πάνε... Σαπουνόπερα κατάντησε, μόνο η Moss το κράταγε......βγάλανε από τη μύγα ξύγκι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα