Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισμενο σε ενα δυστοπικο μελλον, σε μια φονταμενταλιστικη δικτατορια οπου οι γυναικες εχουν χασει ουσιαστικα καθε δικαιωμα και λειτουργουν ουσιαστικα ως μεσα αναπαραγωγης για καποιες ελιτιστικες οικογενειες.

4 επεισοδια εχουν παιχτει και ολα ειναι εξαιρετικα μεχρι στιγμης. Εχουν πετυχει το δεσιμο με το κεντρικο χαρακτηρα γρηγορα και ευκολα, το τι συμβαινει με και γυρω απ'αυτην (κυριως μεσω flashbacks) εχει απεικονισθει με αξιοσημειωτη επιτυχια και καποια γεγονοτα ειναι καθηλωτικα, ενω και οι αλλοι χαρακτηρες εχουν δειξει υποσχομενα στοιχεια για τη συνεχεια που μπορουν να εξερευνηθουν. 

http://www.imdb.com/title/tt5834204/

Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes

https://www.youtube.com/watch?v=PJTonrzXTJs

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω δει δυο επεισοδια. Εχει ωραια σκηνοθεσια, ειναι προσεγμενη παραγωγη με παρα πολυ καλη μουσικη επιμελεια.

Το δυστοπικο μελλον, ενα πιθανο σεναριο για το πως μπορει να εξελιχθει η κοινωνια μας και το πως μπορουν να αντιδρουν οι ανθρωποι παντα με εξιταρει σαν θεμα

Οταν γινεται με στυλ τοτε ειναι win win situation

Blessed be the fruit

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετική σειρά που δείχνει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ακόμα και τα αυτονόητα της καθημερινής ζωής κινδυνεύουν να χαθούν αν ο κόσμος παραμένει αδρανής. Η Elisabeth Moss κάνει το θεατή να ταυτιστεί αμέσως με το χαρακτήρα που υποδύεται.

• Like 2
Δημοσ.

Καθε επεισοδιο ειναι σουπερ. Παλι με το τελευταιο, ειδαμε εξαιρετικες σκηνες ως προς τη πρωταγωνιστρια και τις υπολοιπες handmaids καθως και πολυ ωραιο character development.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανένας αν υπάρχουν κάπου ελληνικοί υπότιτλοι μετά το δεύτερο επεισόδιο και δεν τους βρίσκω;

Έχουν παρατήσει την μετάφραση, να συμβιβαστώ με αγγλικούς;

Δημοσ.

Τα τρία πρώτα επεισόδια υπάρχουν στο SubZworld.tv.

(Ευχαριστούμε και ελπίζω να δούμε και τα υπόλοιπα).

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα σε όλο τον παραλογισμό της σειράς μου κάνει εντύπωση κάτι , αντί να έχουν τις γόνιμες γυναίκες σαν θεούς , να τους παρέχουν οτι χρειάζονται αλλα να τις υποχρεώνουν να γεννάνε , τις υποχρεώνουν να δίνουν τα παιδιά τους στις γκιόσες.
Επίσης βιάζονται κ ας έχουν άντρες και γόνιμους (η πρωταγωνίστρια είχε τουλάχιστον). Υποθέτω πως η εξωσωματική δεν λειτουργεί αλλιώς γιατί δεν το κάνουν με αυτό τον τρόπο?  Αρκετά fucked up σειρά πάντως, με εκνεύρισε αρκετές φορές xD

Δημοσ.

Μέσα σε όλο τον παραλογισμό της σειράς μου κάνει εντύπωση κάτι , αντί να έχουν τις γόνιμες γυναίκες σαν θεούς , να τους παρέχουν οτι χρειάζονται αλλα να τις υποχρεώνουν να γεννάνε , τις υποχρεώνουν να δίνουν τα παιδιά τους στις γκιόσες.

Επίσης βιάζονται κ ας έχουν άντρες και γόνιμους (η πρωταγωνίστρια είχε τουλάχιστον). Υποθέτω πως η εξωσωματική δεν λειτουργεί αλλιώς γιατί δεν το κάνουν με αυτό τον τρόπο?  Αρκετά fucked up σειρά πάντως, με εκνεύρισε αρκετές φορές xD

Απαγορεύεται από τη θρησκεία τους η εξωσωματική

• Like 1
Δημοσ.

Απαγορεύεται από τη θρησκεία τους η εξωσωματική

ναι αλλα απ την άλλη

ο βιασμός δεν απαγορεύεται ? το "¨λογικό" ανάμεσα σε αυτό τον παραλογισμό θα ηταν να έχουν τις γόνιμες γυναίκες σαν θεούς και τις στέρφες του πεταματού κ ανακυκλώσιμες , όχι το αντίθετο o_o

θα μου πεις ψάχνεις λογική σε μια σειρά .. αλλα κ πάλι xD...

Δημοσ.

Τελευταιο επεισοδιο τις προαλλες και παλι στα γνωστα υψηλα επιπεδα κινηθηκε οπως ολα τα προηγουμενα. Μπορει ν'αποδειχθει one season wonder στη συνεχεια αλλα ειναι επιτευγμα να εχεις ολα τα επεισοδια σου στη κορυφη imo.

Τρομερο character development στο τελευταιο (στη περιπτωση της Στραχοφσκι δυο φορες κιολας) και καποια ωραια set pieces ξανα.

Δημοσ.

Το τελειώσα και εγώ. Ισχύουν τα παραπάνω που είπατε, πολύ καλογυρισμένο, δυνατές ερμηνείες και χαρακτήρες με αρκετό βάθος και ανάπτυξη.

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο οπότε δε γνωρίζω πως τελειώνει, αλλά αν έχω ένα παράπονο από τη σειρά είναι το πως μου φάνηκε ανολοκλήρωτη, δεν ικανοποιήθηκα από το πως έκλεισε όχι τόσο στο πως άφησε εκκρεμότητες (που άφησε) αλλά στο πως μου φάνηκε βιαστικό το πως το μάζεψαν για να το κλείσουν.

PS. Μόλις είδα πως μάλλον θα έχει και δεύτερη σαιζόν, οπότε προφανώς θα απαντήθουν πράγματα εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...