Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι ήταν η φοβερή αγορά, μάλλον τίμια θα τα χαρακτήριζα για τη τιμή τους.

το ιδιο θα ελεγα κ εγω

αλλα οταν κραταω πατημενο το κουμπακι των ακουστικων ο ηχος φτιαχνει κατα πολυ ,το κακο ειναι οτι δεν μενει πατημενο ,πρεπει να το κρατας

edit

δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα ,τελικα πολυ καλος ηχος

Δημοσ.

Είναι καλή επιλογή και με λίγα λεφτά. Μέχρι τα 13-14 euro είναι λίγες οι επιλογές σε ακουστικά που παίζουν τόσο καλά. Μετρημένες στα δάκτυλα θα έλεγα. Κυκλοφορεί πολύ σαβούρα στην αγορά. 

Δημοσ.

Υπάρχει αυτός εδώ ο τύπος ο οποίος κάνει review διάφορα οικονομικά ακουστικά και τα ελέγχει. Στο τέλος τα βάζει και σε κατηγορίες,

https://audiobudget.com/  Το είχε ποστάρει κάποιος παλαιότερα σε άλλη προσφορά και το κράτησα γιατί βοηθάει αρκετά. Γενικά έχει κάνει review άπειρα φτηνά ακουστικά από κίνα και έχει ξεσκαρτάρει αρκετή σαβούρα.

Δημοσ.

Υπάρχει αυτός εδώ ο τύπος ο οποίος κάνει review διάφορα οικονομικά ακουστικά και τα ελέγχει. Στο τέλος τα βάζει και σε κατηγορίες,

https://audiobudget.com/  Το είχε ποστάρει κάποιος παλαιότερα σε άλλη προσφορά και το κράτησα γιατί βοηθάει αρκετά. Γενικά έχει κάνει review άπειρα φτηνά ακουστικά από κίνα και έχει ξεσκαρτάρει αρκετή σαβούρα.

εμενα παντως αυτα που τα εχει σαν awarded δεν με ικανοποιησαν https://audiobudget.com/product/UiiSii/HM7 χαλια ποιοτητα κατασκευης χαλασαν στον μηνα με τυπικη χρηση ,και το επισημο τους μαγαζι στο aliexpress σταματησε να απανταει στα μηνυματα 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορηση.Μπορεί να αναφέρει κάποιος εμπειρία με άλλα ακουστικα απο κίνα value for money?Με volume control κατα προτίμηση...` Η εστω απο Ελλάδα αν αξίζει ο κόπος και είναι value for money.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πει ότι θα έγραφα εντυπώσεις ... Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Δεν θα αναφερθώ στην καθυστέρηση της παραλαβής γιατί αυτό είναι ας πούμε θέμα ατυχίας ... Ελπίζω οι υπόλοιποι να τα λάβατε σε σωστό χρόνο.

Αρχικά να πω ότι ψιλό ασχολούμαι με τον ήχο καμιά 20ετια ... Από ακουστικά έχω αλλάξει πάρα πολλές δεκάδες και έχω ακούσει από 5 έως πολλών πολλών euro, αυτά που ονομάζουμε audiophile και ήμουν κατά καιρούς κάτοχος ορισμένων.

Ο ήχος των KZ ZS3 είναι καλός για τα λεφτά τους.
Αν τα αγοράσεις 5-6-7 euro , μπορούν και κοιτάζουν τον ανταγωνισμό μέχρι 15-18 euro. Ούτως ή άλλως η κατηγορία κάτω των 20 euro είναι πολύ δύσκολη.

Παρότι φθηνά καταφέρνουν και βγάζουν μια σχετική εικόνα ( soundstage ) της ορχήστρας. Σχετικά αναλυτικά με αέρα ή και μπάσο που παρότι δεν περισσεύει είναι ελεγχόμενο χωρίς να είναι υπερβολικό. Οι μεσαίες καλές περιγράφουν η σχετικά πιστά τις φωνές με εξαίρεση σε κάποια όργανα που μου φάνηκαν λίγο σκληρές. Βέβαια δεν έχω προλάβει ή καταφέρει να πω πιο σωστά να τα ακούσω αρκετά για λόγους που θα αναφέρω παρακάτω. Οι ψηλές υπάρχουν καθαρές χωρίς να τσιρίζουν.
Η ακρόαση είναι ευχάριστη όσο αφορά τον ήχο και δεν κουράζει.

Εδώ όμως που τα χαλάμε είναι στο σχήμα και στο πώς κάθονται στο αυτί. Άβολα, μεγάλα χωρίς να κουμπώνουν σωστά. Ξαναλέω ότι ναι μεν αυτό είναι προσωπικό ανατομικό στοιχείο αλλά μου ταιριάζουν το 90+% τον ακουστικών χωρίς αλλαγές πολλές φορές καν στα προστατευτικά 
Το σκληρό καλώδιο με μνήμη ναι μεν κατευθύνει αλλά θέλει συνήθεια και εύκολα αν τραβηχθεί λιγάκι ίσως πετάξει το ακουστικό από το αυτί.
Το υλικό στο πάνω μέρος του καλωδίου (μετά το split) είναι μαλακό αλλά κολλάει μεταξύ του και δεν αφήνει εύκολα τα ακουστικά να ξεχωρίσουν αν μπερδευτούν. Θα μπορούσαν να έχουν διαλέξει κάποιο άλλο υλικό.

Εγώ αγόρασα 3 ζευγάρια αλλά το 1 ήρθε με πρόβλημα στο αριστερό ακουστικό που χάνει την επαφή κάποιες στιγμές και ανάλογα με την θέση κόβει τον ήχο.

Το αποσπώμενο καλώδιο μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει στην κατηγορία αυτή απορώ γιατί να υπάρχει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό σε αυτή την τιμή από την στιγμή που αν χαλάσει απλά θα τα πετάξεις ... 

Συνολικά θα έλεγα ότι τα συστήνω σίγουρα ακουστικά αλλά μόνο αν σας βολεύουν στο αυτί ...

Περισσότερα όταν συμπληρώσουν αρκετές ώρες ακρόασης.

Επεξ/σία από zakailiou
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...