ScareCrow700 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 8,26€ μου τα βγάζει... Τελείωσε η προσφορά, ήταν Flash Sale με περιορισμένα κομμάτια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Τελείωσε η προσφορά, ήταν Flash Sale με περιορισμένα κομμάτια. Το βαζουμε και στον τιτλο οταν τελειωνει, μην κλικαρουν αδικα ολοι. Ειδικα απο την στιγμη που εισαι εδω και ποσταρεις. Αν δεν ησουν να το καταλαβω. Το προσθεσα εγω. 1
DownUNDERground Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εμένα πάλι το δείχνει 9.05$ στη σελίδα του και 7.99$ όταν το βάζω στο καλάθι. Χωρίς να φαίνεται κάποια έκπτωση. Πώτς γκένεν ατό; Με 5.99$ το χτύπαγα. Με κάτι παραπάνω, για το γαμώτο και μόνο όχι.
MessatsuRoku Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τα αποσπώμενα καλώδια που χρησιμεύουν; αμα σου χαλασει το καλωδιο δεν χρειαζεται να πεταξεις τα ακουστικα... αλλαζεις μονο το καλωδιο
dark_projection Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 αμα σου χαλασει το καλωδιο δεν χρειαζεται να πεταξεις τα ακουστικα... αλλαζεις μονο το καλωδιο η αν σου χαλασει οποιοδηποτε κομματι το πετας ,αγοραζεις ξανα το σετακι κ εχεις ανταλλακτικα 1
Missionary Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ευχαριστούμε TS, πρόλαβα και τσίμπησα δύο πριν τελειώσει το flash sale. 1
ScareCrow700 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το βαζουμε και στον τιτλο οταν τελειωνει, μην κλικαρουν αδικα ολοι. Ειδικα απο την στιγμη που εισαι εδω και ποσταρεις. Αν δεν ησουν να το καταλαβω. Το προσθεσα εγω. Ναι, συγγνώμη, δε μπόρεσα να βρω από πού μπορω να αλλάξω τον τίτλο.
zakailiou Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τι εννοείται ότι τελείωσε , 4 μέρες ακόμα τρέχει στα 7,99$ http://m.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html
pittas Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Πέρα από το να πάρω ένα σχετικά καλό ζευγάρι ακουστικών με μόνο 5,5€, έχει καταλάβει κανείς τη χρησιμότητα του αφαιρούμενου καλωδίου; Που θα μου φανεί χρήσιμο δηλαδή; Αν καταλαβαίνω καλά θα είχε νόημα αν χαλάσει/κοπεί/φθαρεί κτλ για να μπορώ να το αλλάξω με άλλο. Το βύσμα που έχει όμως σιγά μη το βρεις αλλού, πάλι δικό τους θα πρέπει να πάρεις. Και όταν έχεις δώσει μόνο 5,5€ θα μπεις σε τέτοια διαδικασία...; Υπάρχει κάποια άλλη ευκολία που μου διαφεύγει; Οχι ρε μη παιδευεις τοσο το μυαλο σου για 5 ευρω. Πηγαινε παρε καμμια μουφα απο γερμανοπαμπλικ με 30 ευρω να πιασουν τοπο 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τι εννοείται ότι τελείωσε , 4 μέρες ακόμα τρέχει στα 7,99$ http://m.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html Τι εννοουμε; Οτι το 5.47€ (5.99$) δεν υπαρχει πλεον. Τι αλλο; Τελειωσε η προσφορα του τιτλου.
dark_projection Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ακομα κ με την καινουργια τιμη ειναι προσφορα ,βεβαια βλεπω διακυμανσεις απο μερα σε μερα οποτε ειναι λαχειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα