WannaCry Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλημέρα ! Ψάχνω να βρω βραχίονες (το οποιους βρίσκω) αλλα για κακή μου τύχη έχει σπάσει και το λαμάκι που ενώνει τον βραχίονα με την οθόνη και αυτο με δυσκολεύει κάπως μπορώ να πω. Βασικά δεν ξέρω πως να το ψάξω. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ?
ss13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Βγάλε φωτογραφία το λαμάκι , επίσης και τους βραχίονες
WannaCry Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Αυτά εδώ είναι. Έβαλα και μια που τα έχει όμορφα και μαζεμένα ! Τα λαμάκια έχουν ουσιαστικά μια προεξοχή και βιδώνονται πάνω στους βραχίονες
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Αν δεν βρεις ανταλλακτικό, βγάζεις το σπασμένο και το κόλλας με κολλητηρι με καλό καλάι. (ή ηλεκτροκόλληση;.)
WannaCry Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εαν είναι όπως το παρακάτω , τότε λέγονται Hinges Ναι Hinges. Είναι οι μεντεσέδες. τα λαμάκια πως λέγονται ? Αν δεν βρεις ανταλλακτικό, βγάζεις το σπασμένο και το κόλλας με κολλητηρι με καλό καλάι. (ή ηλεκτροκόλληση;.) Θα κολλήσει ο μόλυβδος με κάτι από αυτά ?
ss13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Λογικά είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία που σου έστειλα ( νούμερο 4 ) , αν μπορείς βγάλε την οθόνη , δες με τι συνδέεται το λαμάκι , βγάλε φωτογραφία , μάλλον θες κάτι σαν αυτό
WannaCry Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Πακέτο δεν πάνε... Όσο ψάξιμο έχω ρίξει για την ώρα δεν έχω δει να έρχονται set. Πήρα ξέχωρα τους βραχίονες και μια την θαυματουργή 2 συστατικών τα τσιμέντωσα και έκανε δουλειά. Για την ώρα πάντως δουλεύει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα