Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Γεια σε όλους. Ελπίζω να μην γράφω σε λάθος κατηγορία του Forum. Στο laptop μου όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι συνδέω το τροφοδοτικό για καλύτερη απόδοση... Κάποια στιγμή η μπαταρία θα φορτιστεί ενώ παίζω. Λοιπόν έχω τις εξής απορίες: 1) Πόση ώρα μπορώ να συνεχίζω να παίζω χωρίς τον κίνδυνο να μειώνω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εφόσον είναι 100% φορτισμένη;;; 2) Έχω ακόμη μια δυνατότητα αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλό ή κακό στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Μπορώ να επιλέξω από το bios την έξυπνη φόρτιση (μόλις φτάνει στο 80% σταματά). Να κάνω αυτήν την επιλογή και να παίζω όση ώρα θέλω χωρίς να ανησυχώ για το 'κάψιμο' της μπαταρίας ή έτσι επιβαρύνεται περισσότερο σε σχέση με το αν δεν είχα επιλέξει την έξυπνη φόρτιση;;; Να σημειώσω ότι ΔΕΝ είναι αποσπώμενη η μπαταρία.
Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Η μπαταρία χάνει σε διάρκεια ζωής με τις πολλές φορτίσεις/εκφορτήσεις και όταν πέφτει πολύ χαμηλά (κάτω από 30% αν θυμάμαι καλά). Την επιλογή 2 στο bios Να την ενεργοποιήσεις καλό θα σου κάνει. Να συνεχίσεις να παίζεις με το λάπτοπ στην πρίζα και να σταματήσεις να ανησυχείς για την μπαταρία. Αν μετά από μερικά χρόνια τα φτύσει πας σε ένα μάστορα και την αλλάζεις(η την αλλάζεις μόνος σου αν μπορείς). Μην αγχώνεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα