Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα dsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Είμαι με tellas 384/128, έχω το speedtouch home από την alcatel. Προσπαθώ να μπω σε sites και είτε μου βγάζει δεν βρέθηκε η σελίδα είτε οτί ολοκληρώθηκε και μου δείχνει κενή. Με refresh καμιά φορα δουλευεί και είναι σαν να λειτουργεί η σύνδεση για λίγα δευτερόλεπτα. Στο μεταξύ, στο irc ή στο messenger και στο kazaalite είμαι online χωρίς να πέφτω. Δοκίμασα να κάνω pings σε διάφορα sites και δεν υπάρχει σταθεροτητα. Μου βγάζει από 0 απολεσθέντα μέχρι 4 (συνήθως ή το ένα ή το άλλο).

Έχω xp ελληνικά και δίκτυο με έναν άλλο pc. To za το έκανα uninstall και επίσης διέγραψα όλα τα cookies/temp files/ιστορικό.

Μίλησα με ένα συνεργείο ή κάτι τετοιο κα ιμου είπαν ότι η γραμμή μου είναι πολύ καλή. Η tellas πάλι δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο της στην Θεσσαλονίκη. Μου είπαν βέβαια ότι αν συνεχίζεται μέχρι αύριο το πρόβλημα(είναι τώρα τρεις μέρες που μου έχει εμφανίστει) θα κοιτάξουν με τεχνικούς το δίκτυο (ότι μου είπαν σας λέω). Ουφ καμία ίδεα το τι φταίει? Απελπισία...

isp? browser? modem? τι?

Thanx για ότι help!

Δημοσ.

Dazed αν είσαι ο ίδιος που έχεις δόσει στίγμα στην nodedb στο wireless τότε εκτός ότι είμαστε στό ίδιο dslam με ίδια σύνδεση σου επιβεβαιώνω ότι και εγώ έχω τα ίδια συμπτώματα κυρίως όταν κατεβάζω με flashget έχω 5-10% packet loss έχω κάνει παράπονα και στον ΟΤΕ και Tellas χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζω τί μπορεί να φταίει ?? Αλλά σίγουρα ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ αφού πληρώνουμε τους λογαριασμούς.

Βέβαια έχω δοκιμάσει ping -t "tellas IP 1o hop" για κανά μισάωρο και φαίνεται ότι είτε το Link του ΟΤΕ δέν είναι καλό είτε η Τελλάς δεν απαντάει.

Δημοσ.

apoklietai na einai tis tellas to problima etsi opos to akouo...file mou pos pane ta pings sou?

kane kai to testaki sto url pou sou edosa na exoume mia eikona gia na sou poume

Δημοσ.

Απ' το test μου έβγαλε:

** An error has occurred while testing **

Unable to connect, please try again later.

Speed test stopped.

Στο μεταξύ χτες το βράδυ ήταν όλα ok, σήμερα πάλι τα ίδια πρόβληματα. Ναι cdthelw ο ίδιος είμαι :) Μάλλον ξαναπέρνω την tellas να δω τι θα γίνει.

Δημοσ.

αφου παιδι μου επιμενεις να χρεισιμοποιεις κρατικους φορεις για τις τηλεπικοινωνιες σου μην γκρινιαζεις.

Τοσα χρονια μας (μπιπ) ο ΟΤΕ και μολις βγεικε η TELLAS ολοι τρεξατε σε αυτην .

Αυτο θα πει νοσταλγια στα παλια.

Δημοσ.

Μην πληρώσετε ένα λογαριασμό και θα διορθωθεί την επόμενη μέρα....

Πηγαίντε στα γραφεία του ΟΤΕ και βάλτε του λίγο χέρι ...

Δημοσ.

auto den einai lysi...alla to na enoxliseis to texniko synergeio tou ote den einai kako...episis an eisai athina kane ena tilefono sto 8011167700

einai xoris xreosi kai einai gia adsl

Δημοσ.

Loipon... Stin Ellada an den exeis meson.... einai g@miset@.....

Eixa kati provlimatakia me tin DSL mou.... kati ping xeirotera apo ISDN klp klp klp.

Pairno ACN, (exo gnosto texniko) moy leei eimaste ok.

Pairno OTE ok.

Pairno filo proistameno ston OTE moy leei perimene na do.

Vlepei,.... kai moy leei oti yparxei prob sto DLAM. Toy leo na valei xerei kai taytoxrona pairno to Texn.Tmima OTE kai rixno ena xesidi ston proistameno..

Tin epomeni mera OK.

Symperasma.

An den eixa meson den tha iksera poion na mpinelikiaso.... Kai fysika tha PERIMENA....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...