christaras1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω ένα φορητό ηχείο και συγκεκριμένα έχω δει Site: αυτό . Η ερώτηση μου είναι αν μέσω bluetooth μπορείς να χρησιμοποιήσεις spotify. Δηλαδή οτι ακούω στο spotify θα το στέλνει με bluetooth στο ηχείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Λογικα ναι...Γτ οχι αλλωστε?αλλα αυτο το ρωτας σε ενα καταστημα η το ψαχνεις και λιγο ιντερνετ για σιγουρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλημέρα.Βρέθηκα σε μία πλατεία προχθές και όλα τα πιτσιρίκια,είχαν αυτό το ηχείο.Έπαιζε τέζα μουσική ο καθένας τι δική του βέβαια,αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο καλά έπαιζε.Το κινητό στο χέρι και το ηχείο ακουμπισμένο σε καπό αυτοκινήτων.Δεν ξέρω αν άκουγαν spotify-μάλλον όχι-αλλά έπαιζε πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Και τα σχόλια που διάβασα στο skroutz λένε όλοι τα καλύτερα...λίγο που έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση για το αν το spotify παίζει μέσω bluetooth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Και τα σχόλια που διάβασα στο skroutz λένε όλοι τα καλύτερα...λίγο που έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση για το αν το spotify παίζει μέσω bluetooth... Έχω δοκιμάσει spotify μέσω bluetooth να παίξω σε φορητό ηχείο και ολοκληρωμένο ενισχυτή και έπαιζε κανονικά. Το bluetooth μεταδίδει ότι του δώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christaras1990 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Επιβεβαιωνω κ εγω..το αγορασα σημερα κ οντως παιζει κανονικα απο spotify..πολυ ωραιος ηχος και δυνατος για ενα τοσο μικρο ηχειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Από jbl έχω ακούσει αυτό http://www.skroutz.gr/s/7105628/JBL-Xtreme.html και έπαθα κοκομπλοκο, όταν μάλιστα μου είπε και την τιμή ; ;; πολύ ακριβό αλλά τα αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αυτο θα σε βοηθησει να επιλεξεις https://www.youtube.com/watch?v=5wqt5-wlC8M&t=249s Τα αποτελεσματα Site: εδω (προσοχη, η συγκριση εχει νοημα ΜΟΝΟ σε ακροαση με καλα ακουστικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα