Προς το περιεχόμενο

Φορητό ηχείο

christaras1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ψάχνω ένα φορητό ηχείο και συγκεκριμένα έχω δει Link.png Site: αυτό .

Η ερώτηση μου είναι αν μέσω bluetooth μπορείς να χρησιμοποιήσεις spotify. Δηλαδή οτι ακούω στο spotify θα το στέλνει με bluetooth στο ηχείο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα.Βρέθηκα σε μία πλατεία προχθές και όλα τα πιτσιρίκια,είχαν αυτό το ηχείο.Έπαιζε τέζα μουσική ο καθένας τι δική του βέβαια,αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο καλά έπαιζε.Το κινητό στο χέρι και το ηχείο ακουμπισμένο σε καπό αυτοκινήτων.Δεν ξέρω αν άκουγαν spotify-μάλλον όχι-αλλά έπαιζε πολύ καλά.

Και τα σχόλια που διάβασα στο skroutz λένε όλοι τα καλύτερα...λίγο που έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση για το αν το spotify παίζει μέσω bluetooth...

Και τα σχόλια που διάβασα στο skroutz λένε όλοι τα καλύτερα...λίγο που έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση για το αν το spotify παίζει μέσω bluetooth...

Έχω δοκιμάσει spotify μέσω bluetooth να παίξω σε φορητό ηχείο και ολοκληρωμένο ενισχυτή και έπαιζε κανονικά.  Το bluetooth μεταδίδει ότι του δώσεις.

• Like 1

Αυτο θα σε βοηθησει να επιλεξεις https://www.youtube.com/watch?v=5wqt5-wlC8M&t=249s

Τα αποτελεσματα Link.png Site: εδω

(προσοχη, η συγκριση εχει νοημα ΜΟΝΟ σε ακροαση με καλα ακουστικα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...