tassos_7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Χαιρετώ την παρέα, Όπως αναφέρει και ο τίτλος δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με tablet, ούτε είχα ποτέ στην κατοχή μου. Οι απορίες αρκετές. Πως παίρνει ένα tablet σήμα 4g, εισάγοντας μια sim όπως στο κινητό μας που αντιστοιχεί σε κάποιο νούμερο? Μετα βάζουμε πακέτα για mb μέσω κάρτας ή σύνδεσης (συμβόλαιο)? Το κομμάτι αυτό δεν το ξέρω καθόλου και με ενδιαφέρει να έχω internet παντού. Ζητώ τα φώτα σας, ώστε να καταλάβω πως γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 εισάγοντας μια sim Μετα βάζουμε πακέτα mb μέσω κάρτας ή σύνδεσης για internet παντού mb μέσω σύνδεσης (συμβόλαιο) μονο καλυτερα κ προγραμμα παγιου με τα περισσοτερα mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ακτιβώςόπως το κινητό και οι sim cards. Εχει θύρα για sim card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 μέσω καρτοκινητης και πακετα παντου δεν νομιζω να φτανουν τα μβ κ τρωνε ευρω δεν συμφαιρει , κ οσο για το παντου εξαρταται απο σημα εμβελεια καλυψη δικτυου . ταμπλετα 4πυρινη με 2γιγα ραμ τουλαχιστον μια κ καλη ... η αειπαντ αππλ Ακτιβώςόπως το κινητό και οι sim cards. Εχει θύρα για sim card. οχι ολα τα ταμπλετ .... πρεπει να το ζητησεις να εχει το μοντελο π θα σε ενδιαφερει για αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 οχι ολα τα ταμπλετ .... πρεπει να το ζητησεις να εχει το μοντελο π θα σε ενδιαφερει για αγορα Ο τυπος μιλησε για tablet με 4G, δε μιλησε για απλο wifi. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ λοιπον οτι τα 4G έχουν sim card ενω τα απλα wifi δεν εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ο τυπος μιλησε για tablet με 4G, δε μιλησε για απλο wifi. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ λοιπον οτι τα 4G έχουν sim card ενω τα απλα wifi δεν εχουν. ναι σωστα απλα αγορα λεει θα κανει κ ειπα να τον ενημερωσω οτι δεν εχουν ολα ...κ αφου δεν εχει παρει ακομα ...να τον προλαβουμε μην παραμυθιαστει απο υπαλληλο κ παρει καμια πατατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ναι σωστα απλα αγορα λεει θα κανει κ ειπα να τον ενημερωσω οτι δεν εχουν ολα ...κ αφου δεν εχει παρει ακομα ...να τον προλαβουμε μην παραμυθιαστει απο υπαλληλο κ παρει καμια πατατα Δηλαδή θα πάει σε ένα μαγαζί θα πει "Γεια σας, θέλω ένα tablet να πιάνει 4g" , ο πωλητής θα του πασάρει ένα με απλό με wifi και ο ts δεν θα το πάρει πρέφα. Είπε οτι ειναι άσχετος (για αυτό ρωτα), οχι ηλίθιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δηλαδή θα πάει σε ένα μαγαζί θα πει "Γεια σας, θέλω ένα tablet να πιάνει 4g" , ο πωλητής θα του πασάρει ένα με απλό με wifi και ο ts δεν θα το πάρει πρέφα. Είπε οτι ειναι άσχετος (για αυτό ρωτα), οχι ηλίθιος οχι δεν εννοουσα αυτο ,γιατι οντως αν πει θέλω ένα tablet να πιάνει 4g ο πωλητής θα του δωσει tablet με wifi 4g κλπ. ... απλα συμβουλεψα να παρει καλο εξ αρχης ...αυτο .. λεει ............Όπως αναφέρει και ο τίτλος δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με tablet, ούτε είχα ποτέ στην κατοχή μου. Οι απορίες αρκετές.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Επίσης TS, επειδή οι τιμές των 4g tablets διαφέρουν σημαντικά πολλές φορές από αυτές των απλών WiFi, άλλη μια λύση είναι να ανοίγεις το hotspot στο κινητό σου και να μπαίνεις στο ιντερνετ από το τάμπλετ μέσω αυτού, αν φυσικά έχεις ήδη κάποιο πρόγραμμα δεδομένων που σε εξυπηρετεί. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2017 από petran91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
russianpa50 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 να ανοίγεις το hotspot στο κινητό σου και να μπαίνεις στο ιντερνετ από το τάμπλετ μέσω αυτού petran91σωστόοοοοοος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα